Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Θα τρελαθούμε! Εκκλησία της Νέας Σμύρνης καλεί τον κόσμο να γνωρίσει το δαιμονικό Ισλάμ

Ένα σκηνικό βγαλμένο από καλοστημένη φάρσα φαίνεται πως έχει στηθεί στις γειτονιές της Νέας Σμύρνης.
Στην ιστορική και προσφυγική γειτονιά της Αθήνας κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες αφίσες όπου η Μητρόπολη της Νέας Σμύρνης καλεί τόσο τους δημότες όσο και άλλους πολίτες να παραβρεθούν σε συνεχείς συζητήσεις που αφορούν το δαιμονικό Ισλάμ.
Κι όμως. Σωστά διαβάσατε. Η Χριστιανική  Μητρόπολη διεξάγει τέσσερις (!) συζητήσεις με κεντρικό θέμα τη γνωριμία με τη θρησκεία όλων των μεταναστών που βουλιάζουν καθημερινά τα ελληνικά νησιά.
πηγή

15 σχόλια:

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Δεν ξέρουμε πια από πού να το (τους) μαζέψουμε. Ε, ρε βρεμένη σανίδα που την θέλουν, σα δεν ντρέπονται πια. Τίποτα, ούτε επιχειρήματα δεν πιάνουν πλέον ούτε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Νεοσμυρνιωτης ειμαι. Πριν λιγες μερες εγινε σεξουαλικη επιθεση σε 13χρονο κοριτσι στο προαυλιο της ελκλησιας απο ενσν λαθρομεταναστη Κουρδο νομιζω. Ψαξτε την ειδηση εχει ανεβει σε καποια site. Δεν ξερω τι να πω. Για ποιο λογο θα πρεπει μα γνωρισουμε το Ισλαμ. Για να ξερουμε τι μας περιμενει μηπως; Α ρε Ελλαδα..

Ανώνυμος είπε...

Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά ! Μέσα στην ιεραρχία πρέπει νά ρωτάμε ποιός δεν είναι οικουμενιστής και όχι ποιοί είναι ! Μα είναι όλοι πλήν ελαχιστοτάτων , που τους ξέφυγαν . Πέρασαν και δεν ακούμπησαν απο αγίους πατέρες οι λεγάμενοι !

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αποκλείεται να γίνει σωστή ενημέρωση που να προειδοποιεί για τις επικίνδυνες απόψεις και δοξασίες των μουσουλμάνων ώστε να μη χάφτουμε τα περί θρησκείας ειρήνης και αγάπης; Αν κάποιος παρακολουθήσει τις ομιλίες και είναι άξιες κραξίματος ας κράξει ελεύθερα!

Ανώνυμος είπε...

Τρελογιάννη η ενημέρωση για το κακό Ισλάμ θεωρείται λάθος;
Έχεις πέσει κι εσύ σε αυτό που κάνουν κι άλλα μπλογκ για να προσελκύσουν βάζουν άκαιρους τίτλους;
Ελπίζω μην χάσω την θετική μου άποψη για το μπλογκ σου.
Κι όλοι οι παραπάνω φίλοι που έγραψαν χωρίς να σκέφτονται αμέσως κατηγορίες για τους ιερείς;
Τελικά λείπει η Προσευχή από την ζωή μας και έχουμε χάσει ακόμα το υγιές κριτήριο.
Κρίμα!
Ελπίζω να το βάλεις το μήνυμά μου... να είσαι καλά

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε κάτω δεξιά την αφίσα πού γράφει τίς ημέρες.
Αφήσε εκτός τήν Πεμπτη λόγω....ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ!!!!
Α Π Α Ι Χ Τ Ο Σ
Ας τού πεί κάποιος όμως πώς η Σμύρνη το 1922 τό γνώρισε καλά το ισλάμ...
Το γνώρισε εντός εκτός και επί τα αυτά.Και σου λέει τώρα...κάτσε να κάνουμε ένα φρεσκαρισματάκι να δούμε τι θυνούνται.
Ρε ούστ πού έλεγε και η γιαγιά μου.Δέν ξεκουμπίζεσται όλοι οι Απάτριδες κηφήνες που καθμερινα σταυρώνεται Εθνος και Ορθοδοξία...
Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Ρε έχετε παλαβώσει εντελώς ,τόσο αλλοτριωμένα κριτήρια έχετε τι μου τσαλαμπουνάς για προσευχές και άλλα… διάβασες ποτέ σου στην εκκλησιαστική ιστορία να διαφημίζεται με τέτοιο επιστημονικό τρόπο η πλάνη και η αίρεση ;; Οι άνθρωποι αν δεν έχουν πάθη μαλάκυνση εγκέφαλου είναι επικίνδυνοι ,μήπως να πηγαίνουν τα παιδιά μας εναλλάξ και στο τζαμί για καλύτερη κατανόηση;;

Ανώνυμος είπε...

«Γνωριμία με το Ισλάμ».
Μήπως επειδή 500 χρόνια σκλαβωμένοι
δεν το γνωρίσαμε
από τούς βίους των Νεομαρτύρων Αγίων;

- Ηow do you do islam?
- Fine, (χρατς), thank you.


-


Ανώνυμος είπε...

Και αν χάσεις την θετική σου άποψη για το μπλογκ..θα χάσει η Πόλη βελόνι...ποιές κατηγορίες για ιερείς ;;; Δεν είναι ενδείξεις, αποδείξεις για τα έργα κ τα πιστεύω τους είναι... με θράσος έχουν βγάλει πλέον τη μάσκα ....

Ανώνυμος είπε...

Χα ! Χα ! Χά ! Νά γνωρίσουμε το Ισλάμ ! Αποκριάτικο ανέκδοτο ! Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε ! Τους βλέπουμε και μας σηκώνεται η τρίχα . Νοιώθουμε την ανατριχίλα της σπάθης τους στο σβέρκο μας , αυτή που έζησαν οι πρόγονοί μας και ζούν σήμερα οι λαοί που νταλαβερίζονται μαζί τους μέ την φρίκη των αποκεφαλισμών και βιασμών τα κτήνη . Οι αρνησίθρησκοι και απάτριδες οικουμενιστές προωθούν τον πολυπολιτισμό του Ισλάμ . Έχουν συμβιβαστεί μέ την μόνιμη εγκατάσταση εδώ των λαθρομεταναστών και περνάνε στο δεύτερο στάδιο νά μας συστήσουν τον γείτονά μας .Αφού δεν μπορούμε νά κάνουμε αλλιώς , πρέπει νά τα πάμε καλά μαζί τους Οι σχολιαστες που θέλουν μά βαυκαλίζονται μέ " αγαθούς λογισμούς " σαν καλοί χριστιανοί , μπορούν νά μας πούν ποιό είναι το μήνυμα αυτού του σεμιναρίου ; Νά προωθήσει την γνώση της ετερότητας , ενός καλού και ειρηνικού Ισλάμ ; Λές και επι 400 χρόνια δεν τους μάθαμε και οι Μικρασιάτες δεν έζησαν την φρίκη τους . Άχ ! Καημένη πατρίδα πώς σε κατάντησαν ! Να μήν μπορεί κανείς νά κυκλοφορήσει άφοβα στο κέντρο της Αθήνας ! Ολόκληρες περιοχές της Αθήνας και το κέντρο της έχουν παραδοθεί στις συμμορίες των λαθροεισβολέων . Ξέρουμε οτι τεχνηέντως θα αφήσουν νά ακουστούν και μερικά " ισλαμοφοβικά " για νά έχουν νά πούνε οτι νά ! είμαστε αντικειμενικοί ! Όμως αγαπητοί μου το μήνυμα είναι ένα : συμβιβαστείτε μέ την βαρβαρότητα του Ισλάμ , η παρουσία τους είναι ένα τετελεσμένο , δεν μπορείτε νά κάνετε αλλιώς και μόνο ένα σας μένει , νά τα πάτε καλά μαζί τους. Τώρα νά έστησε ο Νέας Σμύρνης μία σκηνή για νά μας προφυλάξει απο τους βαρβάρους και νά εξιστορίσει τις φρικαλεότητές του Ισλάμ , μας φαίνεται λίγο αστείο και αποκριάτικο ανέκδοτο . Είναι αστείοι οι άνθρωποι ! Στην Ελλάδα νά μας γνωρίσουν το Ισλάμ !

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ μή μιλάτε μέ έπαρση . Ο κάθε άνθρωπος είναι σημαντικός έστω και άν πεί την βλακεία του .

Ανώνυμος είπε...

Όλοι χαχα και χουχου νομίζετε ότι τα παιδιά τα νέα γνωρίζουν τι είναι το Ισλάμ
Μάλλον κοιμόσαστε!
Δεν ξέρουν τίποτα σας το λέει εκπαιδευτικός
ΠΡΕΠΕΙ να ενημερωθούν
Πιο είναι το λάθος στο κάλεσμα αυτής της αφίσας όλοι εσείς που σχολιάζετε με τόσα κατεβατά ;;
Από πότε θεωρείται διαφήμιση του Ισλάμ η ενημέρωση;
Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από την άγνοια που τα κατέχει. Κι εσείς γελάτε και σχολιάζετε ειρωνικά;

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό σας μίλησα για μήνυμα . Ασχετα μέ το άν θα υπάρξουν τάχα μου και κάποιοι ομιλητές που θα μιλήσουν στο πνεύμα που εσείς πιστεύετε δηλαδή ενημερωτικά , το μήνυμα είναι , νά γνωρίσουμε τον γείτονά μας , που θέλουμε δεν θέλουμε ήρθε και μας κατσικώθηκε . Σε κάθε περίπτωση τους όρους της καλής συμβίωσης τους θέτει ο γείτονας .Μήν μας πείτε οτι θα μιλήσουν για νεομάρτυρες , για τον Ιμπραήμ και τον Αλή πασά , πράγματα ξεπερασμένα άλλωστε ! Μήπως θα είναι ομιλητής και κάποιος μουφτής ή όπως λέγονται οι "ιερείς " τους ; Δεν καταλαβαίνετε οτι το μήνυμα τό αντλεί κανείς απο το γεγονός οτι τον καθιστάς συνομιλητή σου σε επίσημα συνέδρια ; Τά παιδιά έχουν άγνοια γιατί δεν πατάνε στην εκκλησία για νά πληροφορηθούνε για τους αγίους και στο σχολείο δεν διδάσκονται ιστορία . Τώρα άραγε γιατί θα πάνε σε ένα παπαδίστικο συνέδριο άν είναι νά ακούσουν πράγματα που δεν τους κνήθουν την ακοή ; Έχουμε δεί και εκπαιδευτικούς και θεολόγους και διανοούμενους παπάδες νά μασάνε την καραμέλα του οικουμενισμού . Το θεωρώ κάπως απίθανο ο Νέας Σμύρνης που για τίποτα δεν έχει μιλήσει , παρα μόνο για το δημοσιουπαλληλίκι των παπάδων οτι θα κάνει ένα συνέδριο για νά καταδικάσει το Ισλάμ και την βαρβαρότητά του . Εσείς το πιστεύετε ; Αυτό θα ήταν η είδηση του αιώνα ! δεν του φαίνεται γιά τόσον αντισυστημικός ! Ενα οικουμενιστικό συνέδριο θα είναι μέσα στο πνεύμα της πολιτικής ορθότητας , άσχετα άν υπάρχει και κάποιο προπέτασμα καπνού για νά καθησυχάζουν τις συνειδήσεις .

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6:54, έχεις δίκιο... αλλά σε βγάζουν απ' τα ρούχα σου!! Αν ο τοπικός επίσκοπος γνώρισε το ισλάμ κ του άρεσε,να μας αδειάσει τον τόπο να παραιτηθεί κ να πάει να γίνει ιμάμης !!!! και ακολούθως αν έχει αδένες να ζητεί απ' τους πιστούς ισλαμιστές να γνωρίσουν τον Χριστιανισμό....

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι γιατί ενώ τα παιδιά δεν ξέρουν τίποτα για την Ορθοδοξία, τον Χριστό και την Παναγία, τον Αδάμ και την Εύα, θα τους μάθουν για το ισλάμ. Μετά και για τις άλλες αιρέσεις;;;

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός δεν δίδαξε αιρέσεις, ούτε πρότεινε να τις γνωρίσουν, αλλά μόνο την αλήθεια του Αγίου Τριαδικού Θεού και είπε στους Μαθητές του: «πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ ῾Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αὐτοὺς τηρεῖν πάντα ὅσα ἐνετειλάμην ὑμῖν· καὶ ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν». (Ματθ. 28, 19-20).