Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Μουσικό Οδοιπορικό με τη Δόμνα Σαμίου

Το «Μουσικό Οδοιπορικό με τη Δόμνα Σαμίου» ήταν μια σειρά εκπομπών που προβλήθηκαν στην ΕΡΤ το 1976-1977. Κάθε επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στη μουσική και χορευτική παράδοση κάποιας διαφορετικής περιοχής της Ελλάδας.

7 σχόλια:

Νίκος Κ. είπε...

Διάβαζα κάτι για επίθεση των τούρκων στη νοτιοανατολική πλευρά της Κρήτης.ΑΣ ΖΥΓΩΣΟΥΝ.Σε ευχαριστούμε Τρελογιάννη με το αφιέρωμα που πόσταρες.
https://www.youtube.com/watch?v=rSInI_-KnQM
Καληνύχτα.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Να σταματήσουμε να αναπαράγουμε των ψεκασμένων τα φληναφημάτα λέμε εμείς ...

Νίκος Κ. είπε...

Δεν ξέρω αν έγραψαν ψεκασμένοι το ρεπορτάζ της realnews εδώ:

https://www.real.gr/politiki/arthro/se_parakrousi_o_kilitsntaroglou_piezei_ton_erntogan_na_diekdikisei_kai_tin_kriti-603388/

(και σε συνδυασμό με άλλα που τελευταία διαβάζω), αλλά όταν ακούς κάτι για το σπίτι
σου,καλό είναι να είσαι λίγο υποψιασμένος...τίποτα παραπάνω.

Νίκος Κ. είπε...

Νομίζω απ'το ρεπορτάζ καταλαβαίνουμε ότι,όταν τ'αφεντικά του σχολάσουν τον Ερντογάν και διορίσουν τον Κιλιτσντάρογλου,το έργο έχει νέα επεισόδια.

Νίκος Κ. είπε...

Οπότε Τρελογιάννη μου,δεν πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι γείτονες έχουν βάλει στο μάτι κάτι εκεί στο νότο;Δε μιλάω για απόβαση στην Κρήτη,αλλά και η πανέμορφη νήσος Χρυσή (Γαιδουρονήσι),Κρήτη είναι,έτσι θα την αφήσουμε;.Δεν μπορώ λοιπόν να τα χαρακτηρίσω φληναφήματα και να τα προσπεράσω έτσι.Να με συγχωρείς.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δεν απορρίπτομε τον προφητικό λόγο, όμως δες από πού προέρχεται ποιος ήταν αυτός ο προβαλλόμενος π. Γεδεών που προβάλλεται από βαρδακα και λοιπούς τρελαμένους ;;
Εμείς πιστεύουμε ότι οι προφητείες δόθηκαν να μη «πραγματοποιηθούν»
Λίγες ψυχές θα σηκώσουν ακόμη μια φορά στις πλάτες την μετάνοια που απουσιάζει απ όλους μας ,5 ψυχές έψαχνε ο καλός Θεός στα Σόδομα να βρει ..εσύ τι λες δεν υπάρχουν σήμερα;
Γιαυτο ,όσοι παίζουν με τα εσχατολογικά ή θεουμενοι είναι ή βλαμμένοι !
Τι μας κανει να μην λεμε το πενταποσταγμα ,το προνιους ,τον βαρδακα ,τον καλιωρα ,τον στύλο ορθοδοξίας τη τρικλοποδια και ολο το συφερτο ότι δεν ανηκουν στην κατηγορία την δεύτερη …
Ακομη και σε ειδησεις- εκτιμησεςι – αναλυσεις που μεταφέρουν τρέχουσες ειδήσεις μεγαλα ΜΜΕ μεταφερουν την προπαγαδα των τουρκων .
Εσύ βέβαια πίστευε ότι θες !
Γι όλους τους νουνεχείς να πούμε θέλει προσοχή τι ακούμε τι διαβάζουμε ,αν θες τα τα πάντα, ναι αλλά τι φιλτράρουμε … οι μέρες είναι πονηρες.


Νίκος Κ. είπε...

Ως προς το μεγαλύτερο μέρος του σχολίου σου περί προφητικού λόγου,π.Γεδεών,Βαρδάκα,Καλιώρα,στύλο ορθοδοξίας,τρικλοποδιά ειλικρινά μου είναι άγνωστοι(γκούγκλαρα να δω ποιοι είναι όλοι αυτοί που γράφεις).Προσωπικά αναφέρθηκα στο ρεπορτάζ της realnews με "τεκμηριωμένες" δηλώσεις του Κιλιτσντάρογλου περί διεκδίκησης της μισής Κρήτης.Αν αυτό μεταφέρεται από το συστημικό μέσο ως προπαγάνδα των Τούρκων,δε το γνωρίζω.Αλλά και αυτό να συμβαίνει,ας μάθουν ότι δε μασάμε.Καληνύχτα.