Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 
ΠΟΤΕ οι άνθρωποι στην διάρκεια της ημέρας επιστρέφουνε στα σπίτια και στις βάσεις τους;

-Το βράδυ,σαν πέφτει η ημέρα,τότε που σουρουπώνει  απογυρνούν όλοι εκεί που ανήκουν,στα σπίτια και στις εστίες τους.

-Ετσι και τώρα  στα τέλη των αιώνων που βρισκόμαστε ,τώρα που κλίνει προς την δύση της η Ιστορια , ο καθένας πηγαίνει εκεί που ανήκει :στο ΦΩΣ ή στο ΣΚΟΤΑΔΙ.


Τώρα  ξεκαθαρίζονται τα πράγματα και ο καθείς αποδεικνύει με τις επιλογές του με ποιόν είναι. Με τον Χριστό ή τον Πονηρό;



π.Διονύσιος Ταμπάκης

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο λάθος της αφίσας είναι που ήταν απολογητική . Έγραφε ένα σωρό επιστημονικά ενώ όλοι ξέρουμε ότι όλοι μας ειμασταν κάποτε αδιαμορφωτα έμβρυα . Ούτε καν είναι θέμα αν αγωνια η πονά το έμβρυο στην εκτρωση . Δηλαδή αν πυροβολήσεις κάποιον στον ύπνο του επειδή δεν αγωνια ούτε πονάει δεν είναι φόνος ? Έλεος πια με την απολογητική για τα αυτονόητα . Ξεκινάμε να πούμε ότι είμαστε κατά της λαθρομεταναστευσης και παραθέτουμε σούρες από το Κοράνι . Δηλαδή αν ήταν βουδιστές όλα οκ ? Ούτε εξετάσεις στο ισλαμικό πανεπιστημιο του Καιρου να δίναμε . Αυτά βλέπουν και πείθονται για την αδυναμία μας . Τα ίδια με την αλλαγή φύλου το σύμφωνο συμβίωσης και όλα . Αμάν πια . Και έλεος πια με τις διαπιστώσεις σε κάθε ήττα ότι αυτά είναι σημάδια του Αντιχρίστου που ούτε που ξέρουμε πότε θα ρθει η συντέλεια .Είναι μοιρολατρική αποδοχή ήττας . Έχουμε την πλειοψηφία σε αυτά τα θέματα με το μέρος μας και την διώχνουμε όταν πρώτον φαινόμαστε ηττοπαθείς και δεύτερον όταν στον οποίο αγώνα ενώ φανταζόμαστε ότι μαχόμαστε χριστιανικά ορθόδοξα δίνουμε εντύπωση πεντηκοστιανικης σέχτας .Τίποτα δεν κρίθηκε είμαστε πολλοί .ΑΜ

Νίκος Κ. είπε...

Αγαπητέ ΑΜ,είμαστε πολλοί αλλά είμαστε ασυντόνιστοι.Δές το στα συλλαλητήρια,στα μνημόνια που τα περνάνε αμάσητα και σε ένα σωρό αδικίες σε βάρους της Πατρίδας και των Ελλήνων.Σαν ποίμνιο μέχρι τώρα,έχουμε μπροστάρηδες κριάρια.Αλλά και το κριάρι,πρόβατο είναι.Εμείς θέλουμε ποιμένα,να είναι και καλός.Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Άμβλωση: Δέκα γυναίκες αφηγούνται...
https://www.iatronet.gr/ygeia/maieftiki-egkymosyni/article/5566/amvlwsi-deka-gynaikes-afigoyntai.html

Ανώνυμος είπε...

Όντως είμαστε πολλοί μα μας λείπει η ενότητα.Ιστορική άλλωστε αρετή των Ελλήνων , η διχόνοια.

Και να πάει να βγει κάποιος μπροστά οι άλλοι συνΈλληνες όχι μόνο δεν θα τον συντρέξουν αλλά το λιγότερο θα τον παρακολουθήσουν απλά ή ίσως να τον λυπηθούν κιόλας ως "ανόητο παλληκαρά".

Αντιθέτως οι αθλιοαριστεροκουλτουριάρηδες και τα ανθρωποειδή αναρχοκομούνια βλέπετε πόσο συσπειρώνονται στους κοινούς τους αγώνες!