Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

"Μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα", όπου βασιλικός είναι οι πρόσφυγες και γλάστρα οι λαθρομετανάστες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Υπάρχει κάποιος από εσάς, που θα έκλεινε την πόρτα του σε έναν αληθινό πρόσφυγα που έχει ανάγκη;
 Εγώ πάντως όχι και το ίδιο πιστεύω και για τους περισσότερους από εσάς, που όπως εγώ διαφωνείτε με τον εξαναγκαστικό μουσουλμανικό εποικισμό της χώρας.
Όμως δεν πρόκειται περί αυτού. Όπως έχουν όλοι παραδεχθεί δημόσια, ο αριθμός των προσφύγων είναι μονοψήφιος σε σχέση με τις ορδές των λαθρομεταναστών, που μπαίνουν στη χώρα μας από 80 χώρες ετσιθελικά και με περίσσιο θράσος, περιφρονώντας τους νόμους.
Όμως, οι λαθρομετανάστες είναι επίσης και οι μεγαλύτεροι εχθροί των πραγματικών προσφύγων, εφόσον ιδιοποιούνται την ταυτότητα του πρόσφυγα για να απολαύσουν αδίκως τα προνόμια που δίνει σε εκείνον δικαίως η νομοθεσία. Πέρα λοιπόν από την εξαπάτηση που προηγείται των απαιτήσεων τους, ευθύνονται 100% για την ταλαιπωρία των αληθινών προσφύγων, που εξαιτίας τους δεν απολαμβάνουν ακέραια τα αγαθά της αλληλεγγύης και της συμπάθειας των Ελλήνων. Επειδή εδώ ισχύει αυτό ακριβώς που λέει και η λαϊκή ρήση. "Μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα", όπου βασιλικός είναι οι πρόσφυγες και γλάστρα οι λαθρομετανάστες. Αναγκαστικά, λέει, επειδή δεν μπορούν να τους ξεχωρίσουν τους βαπτίζουν όλους πρόσφυγες και τους χορηγούν τα ίδια δικαιώματα. Ποιος εκμεταλλεύεται λοιπόν ποιον, όταν γίνεται αντιποίηση ταυτότητας και ποιος στερεί από τους αληθινούς πρόσφυγες, έστω και από αυτά τα λίγα, που θα μπορούσαμε να τους προσφέρουμε; Αν δεν υπήρχαν οι μεγάλοι αριθμοί των λαθρομεταναστών που ταλανίζουν την οικονομία της πτωχευμένης χώρας μας, δεν θα υπήρχαν Μόριες και χοτ σποτς χιλιάδων επί χιλιάδων στοιβαγμένων. Αν μας είχαν έρθει μόνο οι αληθινοί πρόσφυγες, θα είχαν όλοι βολευτεί σε σπίτια, κανείς δεν θα γκρίνιαζε και οι περισσότεροι θα το δεχόμασταν χωρίς δισταγμό.
Αλλά τώρα, αυτό το χάλι; 
Που ο καθένας βλέπει φως και μπαίνει και δηλώνει "πρόσφυγας";
 Πόσο μπορεί πλέον να γίνει ανεκτό;
 Ποιος είπε ότι έχουμε ανάγκη από εργατικά χέρια σε μια χώρα ανέργων; 
Ποιος είπε ότι συμφωνούμε με μια τέτοια λύση του δημογραφικού που θα εξαφανίσει τον λαό μας; 
Ο Κ.Μητσοτάκης δεν έχει πάρει εντολή από τον ελληνικό λαό για να κάνει ό,σα κάνει.
 Αυθαιρετεί, όπως και οι προηγούμενοι του.
 Εύχομαι ότι θα λογοδοτήσουν μια μέρα για τα εγκλήματα τους κατά του ελληνικού λαού..
Γ.Γ.Γ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ.
ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
86% των ελληνων λενε οχι στην μωαμαεθανικη εισβολη.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 8 ΤΟΥΡΚΟΙ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ
Thanos Tzimeros
26 Φεβρουαρίου 2016 · Αθήνα ·

ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΟΥ;

Πέφτοντας σε σχόλιο νομικού, που εργάζεται μάλιστα και στο γραφείο του Συνήγορου του Πολίτη, η οποία με εγκαλούσε για προηγούμενο σχόλιό μου, διότι, λέει και οι Αφγανοί και οι Σομαλοί δικαιούνται ασύλου, νομίζω ότι πρέπει να φωτίσω μια άλλη απάτη της αριστερής μπουρδολογίας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "δικαίωμα ασύλου" ως νομική έννοια! Προκαλώ όποιον έχει αντίθετα επιχειρήματα να με διαψεύσει.

Κανένα διεθνές κείμενο (σύμβαση Γενεύης 1951, πρωτόκολλο Ν. Υόρκης 1967, Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Συνδιάσκεψη ΟΗΕ για το εδαφικό άσυλο 1977, κ.λπ.) δεν προβλέπει τέτοιο δικαίωμα. Η παροχή ασύλου σε πρόσφυγες πολέμου δεν είναι δεσμευτική για τα κράτη, τα οποία πρώτα σταθμίζουν το αν απειλείται η τάξη και η ασφάλειά τους.

Σε απλά Ελληνικά: το ότι στην πατρίδα σου γίνεται πόλεμος κι εσύ έφυγες από εκεί δεν υποχρεώνει ΚΑΝΕΝΑ κράτος να σε δεχθεί. Αν θέλει θα το κάνει. Όλα τα κείμενα που αφορούν στα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων αναφέρονται στην συμπεριφορά του κράτους προς τον πρόσφυγα ΑΦΟΥ του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο φυσικά μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή. Αν για παράδειγμα το ISIS ηττηθεί και οι καταδιωκόμενοι μαχητές του έρθουν στην Ευρώπη, θα τους χορηγήσουμε πολιτικό άσυλο; Το λέω διότι πολύ κεφαλομάντηλο και light μπούργκα πέφτει σε όσους μουσουλμάνους επέλεξαν την χριστιανική έως άθεη αλλά χειμαζόμενη Ευρώπη ως "δεύτερη πατρίδα τους"
κι όχι την πάμπλουτη και ομόθρησκη Σαουδική Αραβία.

Το ότι νομικοί μιλάνε για "δικαίωμα ασύλου" είναι ενδεικτικό της κατάντιας της Παιδείας και της επιστημονικής τους ανεπάρκειας. Πριν την εισβολή των δήθεν προσφύγων είχαμε την εισβολή των δήθεν επιστημόνων, αποφοίτων (ορθότερα: αποφύτων) των δήθεν Πανεπιστημίων και όσων με τέτοιες προδιαγραφές εκφέρουν δήθεν πολιτικό λόγο.