Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Εσύ ξέρεις τι είναι το Taharrush Gamea;


Με αφορμή την απόπειρα βιασμού της νοσηλεύτριας στην ΚΥΤ Ορεστιάδας από τρεις ανήλικους (;;)
Αφγανούς λαθροεισβολείς θα θέλαμε να αναφερθούμε στη σχέση του ισλάμ με την εν λόγω αποτρόπαια πράξη.

 

Το φαινόμενο των ομαδικών βιασμών (Taharrush Gamea) από μουσουλμάνους σε αλλόθρησκες γυναίκες (άπιστες) παρατηρήθηκε σε πολλές γυναίκες διαδηλώτριες και δημοσιογράφους στην πλατεία Ταχρίρ κατά τη διάρκεια της αιγυπτιακής επανάστασης του 2011.
                                                                   
Ελαβε εκ νέου διαστάσεις στην Ευρώπη με την μορφή  ληστείας και  σεξουαλικής παρενόχλησης με σκοπό τον βιασμό,σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας και της Σουηδίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 2015/16.






Τι είναι το " Taharrush Gamea ";
Το Taharrush Gamea δεν είναι "παιχνίδι" όπως υποστηρίζουν ορισμένοι μουσουλμάνοι. Στα αραβικά, ο Taharrush σημαίνει "παρενόχληση" και η Gamea σημαίνει "μάζα" ή "ομάδα". Taharrush gameâ είναι η συντονισμένη σεξουαλική επίθεση σε ένα κορίτσι ή μια γυναίκα από πλήθος μουσουλμάνων ανδρών.

Πώς συντονίζεται το Taharrush Gamea;

Μια ομάδα μουσουλμάνων ανδρών στοχεύει μια (μη μουσουλμάνα) γυναίκα μέσα στο πλήθος και την περικυκλώνει.
Μερικές φορές τραγουδά, χορεύει ή και ψάλλει και απωθεί τους φίλους της, αν υπάρχουν, έξω από τον κύκλο. Η γυναίκα αιφνιδιάζεται και αρχικά σκέφτεται ότι οι μουσουλμάνοι θέλουν απλώς να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί της, μέχρις ότου ο κύκλος κλείσει γύρω της. Σε αυτό το σημείο περισσότεροι μουσουλμάνοι άνδρες ενώνονται για να σχηματίσουν τρία στρώματα που καθιστούν τον κύκλο ουσιαστικά αδιαπέραστο.
Τότε εκείνοι στο εσωτερικό στρώμα αφαιρούν ή σκίζουν τα ρούχα της γυναίκας, που πλέον δέχεται την σεξουαλική  επίθεση που καταλήγει στον βιασμό της,ενώ αυτοί στο δεύτερο στρώμα αφού παρακολουθήσουν την επίθεση λαμβάνουν χώρα στον ομαδικό πλέον βιασμό.
Εκείνοι δε στο τρίτο εξωτερικό στρώμα, που είναι πιο μακριά,αποθαρρύνουν ή  αποτρέπουν τους ενδεχόμενους διασώστες, λέγοντας τους ότι βοηθούν μόνο μια γυναίκα που έχει ανάγκη.

Οι μουσουλμάνοι άνδρες που διαπράττουν το Taharrush Gamea γνωρίζουν ο ένας τον άλλον;
Δεν είναι όλοι τους γνωστοί μεταξύ τους, αλλά όλοι αναγνωρίζουν Taharrush gamea.
Το Taharrush Gamea είναι αυτό που υπέστη η Lara Logan, τότε δημοσιογράφος με την CBS News, στην Αίγυπτο το 2011!

Πως αντιμετωπίζεται το Taharrush Gamea;

Τα κορίτσια και οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν τα πλήθη μουσουλμάνων ανδρών καθώς και να είναι μόνοι με  μουσουλμάνους άντρες γενικότερα.
Taharrush Gamea είναι αυτό που κάνουν με στις γυναίκες σε δημόσιους χώρους. Σκεφτείτε τι κάνουν με τις γυναίκες εν κρυπτώ!
Σχεδόν το 100% των σεξουαλικών αδικημάτων που διαπράττονται από ξένους στη νορβηγική πρωτεύουσα του Όσλο για το 2016 διαπράχθηκαν από μουσουλμάνους άνδρες  κατά νορβηγικών κοριτσιών και γυναικών. Το Ισλάμ εκδικάζει τη βία κατά των γυναικών, οι οποίες θεωρούνται σεξουαλική ιδιοκτησία των ανδρών! 

Οι μη μουσουλμάνοι άνδρες στο πλήθος πρέπει να αναγνωρίσουν το Taharrush Gamea αμέσως μόλις αρχίσει να σχηματίζεται και αμέσως να επέμβει για να διασώσει τη γυναίκα πριν κλείσει ο κύκλος.

Το σύνολο (ο όχλος) των μουσουλμάνων ανδρών που συμμετέχουν στο Taharrush gamea θα πρέπει να συλληφθεί και να διωχθεί για βιασμό.

Δυστυχώς οι πολιτικές των "ανοιχτών" συνόρων και η πολυπολιτισμικότητα που προωθείται από την νέα τάξη πραγμάτων έχει αποδειχθεί ως μάστιγα κατά των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης.


Migrants Le ' TAHARRUSH GAMEA ' ou le viol des femmes dans la culture arabe France Nation

Συνένοχοι στα εγκλήματα των αλλοδαπών είναι αφενός τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,που δεν δίνουν την ανάλογη προβολή που θα έπρεπε αλλά και αφετέρου τα  ευρωπαϊκα-νεοταξικά κράτη που δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την λαθροεισβολή.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: