Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Πόρισμα Αστυνομίας: Αθώος ο μητροπολίτης Μόρφου

Γράφαμε το Σάββατο, 24 Αυγούστου "τα παιδιά τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά 
Για ψαγμένους νοήμονες... 
 Μη ακούτε τις κωλοφιλάδες λεμεεε,για τα παιδιά τα καλά, δεν υπάρχει υπόθεση και αυτό θα παραδώσουν στη νομική υπηρεσία λεμεεε..."

Αποτέλεσμα εικόνας για Μητροπολίτη Μόρφου 

Ρεπορτάζ κυπριακής φυλλάδας :  "Δεν εντοπίζει τελικά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος εκ μέρους του μητροπολίτη Μόρφου η Αστυνομία, σε σχέση με δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία και ως εκ τούτου είναι αμφίβολο κατά πόσον θα διωχθεί ποινικά. "

(σχόλιο :Και συνεχίζει η εφημερίδα με μια εμφανή στεναχώρια )_Με αυτή την εισήγηση πήγε ο φάκελος της υπόθεσης στη Νομική Υπηρεσία, ο οποίος τώρα μελετάται από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Στη συνέχεια ολοκληρώθηκε ο φάκελος ο οποίος την περασμένη βδομάδα διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία με το εύρημα πως δεν εντοπίζονται ποινικά αδικήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατάληξη αυτή της Αστυνομίας μέτρησαν οι επεξηγήσεις που έδωσε ο Πανιερώτατος όσον αφορά τις δηλώσεις του ξεκαθαρίζοντας τη θέση του λέγοντας ότι οι αναφορές του δεν έγιναν στην κύρια ομιλία του αλλά ύστερα που του υποβλήθηκε σχετική ερώτηση. Φέρεται, επίσης, να ανέφερε ότι δεν είπε κάτι άλλο παρά μόνο αυτό που λέει ο Άγιος Πορφύριος.



Μετά την εξέλιξη αυτή ο Γενικός Εισαγγελέας θα μελετήσει όλο το υλικό που υπάρχει στον ανακριτικό φάκελο και θ’ αποφασίσει για τις οδηγίες που θα δώσει σχετικά με τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης. Ο ίδιος μπορεί να συμφωνήσει με τους ανακριτές ή να διαφωνήσει ή και να αποφασίσει κάτι άλλο.

δόξα τω Θεώ!

Ελπίζουμε στη τελική δικαίωση του Μητροπολίτη Μόρφου. Το συμπέρασμα της αστυνομικής έρευνας ότι οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου δεν συνιστούν ποινικό αδίκημα δεν μας ξαφνιάζει. Ωστόσο δεν παύει να αποτελεί τεράστια νίκη για την ελευθερία έκφρασης και τις θρησκευτικές ελευθερίες και ηχηρό χαστούκι στην "ηλίθια φασιστική πολιτική ορθότητα" 
της άκρας αριστεράς (που θεωρεί τη διαφωνία με την ομοφυλοφιλία "ρατσιστικό λόγο"). 
Ο σύμβουλος του προέδρου για θέματα πολυπολιτισμικότητας, με ευθύνη του οποίου διεξήχθη αυτή η έρευνα, οφείλει να απολογηθεί δημόσια στον Μητροπολίτη Μόρφου, διαφορετικά αν έχει ίχνος ευθιξίας θα πρέπει να παραιτηθεί.