Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Τα πρώτα δείγματα γραφής της κας Κεραμέως ως υπουργού Παιδείας κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι.

Αποτέλεσμα εικόνας για κεραμεως
Η εκκίνηση της πορείας της  στην ηγεσία του αμαρτωλού Υπουργείου σημαδεύτηκε από  δύο κορυφαία ατοπήματα: τη διατήρηση των ελεεινών και τρισαθλίων "Νέων Θρησκευτικών" των Φίλη, Γαβρόγλου και Γιαγκάζογλου και την απάλειψη του θρησκεύματος και της Ιθαγένειας από τα απολυτήρια και το myschool.
Eνώ αρχικά έκανε λόγο για τις αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης και έδωσε την εντύπωση ότι θα κινηθή με γνώμονα τα όσα αυτές διαλαμβάνουν, στην πράξη έγινε το αντίθετο.
Αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι "ανεξάρτητες" αρχές είναι πανίσχυρες και η κεντρική κυβέρνηση εξαρτημένη από αυτές.
Κάποιοι πιθανώς θα αντιτείνουν ότι προέβη στην κατάργηση ή μάλλον την "ορθή χρήση" του διαβόητου "πανεπιστημιακού ασύλου". Χωρίς να αμφισβητούμε την αδιαμφισβήτητα ορθή αυτή πολιτική της πράξη, δεν μπορούμε να προβούμε στο συμψηφισμό της με τις δύο προαναφερθείσες ολέθριες επιλογές της, αντιπαραβάλλοντας και συγκρίνοντας μεγέθη ασύγκριτα. Η υπόθεση της ελληνοχριστιανικής διαπαιδαγωγήσεως των ελληνοπαίδων καθώς και της διατηρήσεως της εθνικοθρησκευτικής μας ιδιοπροσωπείας υπέρκειται ουσιωδώς αυτής του ασύλου. Πρόκειται για ζήτημα απείρως σπουδαιότερο ποιοτικά και αξιολογικά και σημαντικότερο.
Υ.Γ. Καλούνται οι (κοιμώμενοι πανηγυρτζήδες) Ελλαδίτες μητροπολίτες, έστω και τώρα, να αφήσουν τα δεσποτικά φεστιβάλ, την επικοινωνία με τους σχισματικούς ψευδεπισκόπους της Ουκρανίας, τις "εθιμοτυπικές" επισκέψεις των lions  σε αυτούς, τα πάρκα "ανακύκλωσης" και άλλες τέτοιες "ποιμαντικές" δραστηριότητες και να υψώσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη φωνή τους, στηλιτεύοντας τα ολέθρια ολισθήματα και πνευματικά εγκλήματα της κατ επίφασιν "συντηρητικής" κυβερνήσεως.
 του Λυκούργου Νάνη

3 σχόλια:

Ακων είπε...

Τοσα χαστουκια πια

υπομονη, υπομονη,
και τι αλλο να κανεις δηλαδη .

Ρωταω, τι αλλο...
σημαδι πως εχω ξεχασει να προσευχομαι πια
ο ταλαιπωρος...

Παναγία Μαρμαρά είπε...

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς μερικοί νομίζουν πως θα μπορούσε να ακολουθηθεί διαφορετική γραμμή από αυτήν στην διαμόρφωση της παιδείας. Όποιος και να ερχόταν πάλι τα ίδια θα έκανε. Δεν εννοώ βεβαίως ότι μοιρολατρικά αποδεχόμαστε το ο,τιδήποτε, η επισήμανση άλλωστε του σωστού και δίκαιου, "ως δικαιοσύνη λογισθήσεται". Πλην όμως, το πρόγραμμα αυτό, σε κάθε του λεπτομέρεια, από τους φακέλους των θρησκευτικών και τα διαβόητα δικαιώματα του παιδιού μέχρι τις ομαδικές εργασίες (projects), οι οποίες de facto χρησιμοποιούν εργαλεία ψυχολογικής χειραγώγησης, έχει προκαθοριστεί εδώ και δεκαετίες - μάλιστα, δεκαετίες - από τους εωσφοριστές της unesco. Και οι αποδείξεις είναι όλες φαρδιές πλατειές κάπου εκεί έξω, για όποιον θα ενδιαφερόταν να τις αναζητήσει. Θα φτιάξουν τον "πολίτη του κόσμου", είτε το θέλουμε είτε όχι, το θέμα είναι, να τον φτιάξουν από την μάζα -με συγχωρείτε για τον φρικτό όρο - δηλ από αυτούς που δεν έχουν την σταθερή πέτρα ως σημείο αναφοράς, τον Χριστό. Αυτή είναι η αλήθεια. Και θα τον φτιάξουν. Το προσπαθούν από τις αρχές του περασμένου αιώνα μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα πρώτα της Αμερικής, γι αυτό και δημιούργησαν αυτό που βλέπουμε σήμερα, τα 10 χρονα με τα ριταλίν τα mass shootings κλπ, και σταδιακά εξαπλώθηκε παντού. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Και όποιος γνωρίζει, ας φροντίσει να σώσει και να καθογηγήσει τα παιδιά που βρίσκονται στο περιβάλλον του.

Γεωργιος είπε...

Αφου δεν την στειλαν σεμιναρια στην bildemberg ??? Διαβασε καλα και προοδευει. Τι δηλαδη τζαμπα επιμορφωση ? Να δεις τι σου χω για μετα που ελεγε ο Λαυρεντης.... στην πορτα του εξω απο δω. Ακουστε το.