Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Καρπερός ο Πάιατ...

polygenis tzefre
Η είδηση, παλιά: Με τον Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Αθήνα κ. Τζέφρι Πάιατ συναντήθηκε η βασική ομάδα των συντελεστών του νέου Διεθνούς Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Romfea.news.
Ο κ. Πάιατ υποδέχθηκε στην πρεσβευτική του κατοικία τον Εκδότη της Romfea.gr και σύμβουλο στρατηγικής ανάπτυξης του Romfea.news κ. Αιμίλιο Πολυγένη, τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα της ιδιοκτήτριας εταιρείας World Orthodox Network στην Αθήνα κ. Ιωάννη Μανασή, την αρχισυντάκτρια της ειδησεογραφικής πύλης κυρία Ευθυμία Ευθυμίου και τους υπεύθυνους και μεταφραστές κ.κ. Θάνο Θανόπουλο, Ν. Γεωργακοπούλου και Α. Χρυσανθόπουλο.
Ο κ. Τζέφρι Πάιατ στην ημίωρη συνάντησή του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους συντελεστές του Romfea.news και να συζητήσουν για τα θέματα της ελευθερίας του Τύπου και την υπεύθυνη πληροφόρηση που θα πρέπει να ασκούν όλα τα Μ.Μ.Ε..
Αναφέρθηκαν επίσης στις εξελίξεις και την παρουσία της Ορθοδοξίας στα Βαλκάνια και τον υπόλοιπο κόσμο.
Ο αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα υπογράμμισε ότι είναι ενήμερος για το έργο που ήδη κάνει η Romfea.gr και πως οι Η.Π.Α. ενθαρρύνουν προσπάθειες που προωθούν την ελευθερία του Τύπου και αντιστέκονται στην παραπληροφόρηση.
Συνεχάρη δε τους συντελεστές του Romfea.news για την προσπάθειά τους και τις αξίες της Ορθοδοξίας που είναι συμβατικές με τις δημοκρατικές αξίες των ΗΠΑ και την στήριξη τους για την ελευθερία της θρησκείας που επιχειρούν να προωθήσουν στον χριστιανικό κόσμο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά τους οι συντελεστές του Romfea.news ευχαρίστησαν τον κ. Πάιατ για τη συνάντηση, υπογράμμισαν την προσήλωσή τους στις αξίες της ελευθερίας του Τύπου και της πολυδιάστατης ενημέρωσης, με άξονα το πάντα ευαίσθητο πεδίο της θρησκευτικής πίστης.
Τέλος για τη συνάντηση με τη Romfea.news ο κ. Πάιατ έκανε και δήλωση στο twitter: «Απόλαυσα τη συνάντηση μου με την ομάδα του Romfea.news. Είμαστε ενθουσιασμένοι στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για την υποστήριξη αυτής της ουσιώδους προσπάθειας για την ενίσχυση της ελευθερίας του Τύπου, την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και την ανάδειξη των αξιών που μοιραζόμαστε με την Ορθοδοξία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Καλή αρχή!».
πηγή

Μην έχει παράπονα ο κ.Πάιατ στηρίζουμε και προβάλουμε 
τον κάθε τυχάρπαστο και κάνουμε είδηση τα ανύπαρκτα εε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: