Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Να νικάμε τη νωθρότητα και την αναποφασιστικότητά μας με την μνήμη της άσβεστης φωτιάς που μας περιμένει, να παρακινούμε τον εαυτό μας σε αγώνα με την υπόμνηση του κινδύνου της αιώνιας καταστροφής μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός και υπαίθριες δραστηριότητες
~Όσιος Θεοφάνης ο Έγκλειστος

1 σχόλιο:

Λωρίτου Ελένη είπε...

Αισχρό ! Η εξαγορά της ψήφου για 500€ μέ τό πρόσχημα του επιδόματος ! Ούτε συγχαρήκια για βαφτίσια ! Η άσκηση της δημοκρατίας στη ευτελέστερή της εκδοχή ! Η υποκλοπή της ψήφου της μάζας ! Ας πάρουμε μία γεύση της " δημοκρατίας" όταν όχι και τόσο μακρυά , σε πέντε δέκα χρόνια , θά αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου τά λαθρόπουλα ! Τί λόγο θα έχει ένα λαθρόπουλο νά μήν ψηφίσει για 500€; Η δημοκρατία σε πλειοδοτική δημοπρασία !

Ρέ ! Αλήτη ! Δέν ψηφίζουμε για 500€ ! Η δωροδοκία είναι μία πράξη αισχρή ! Ψηφίζουμε για την πατρίδα μας ! Ψηφίζουμε υπέρ βωμών και εστιών ! Ψηφίζουμε για το αίμα ηρώων και μαρτύρων της πίστεως για νά ζήσει αυτός ο τόπος όπως του πρέπει ! Ρέ ! Αλήτη ! Ψηφίζουμε για υγιή οικονομία , για παιδεία , υγεία , πολιτισμό , για αξιοπρέπεια , για επιβίωση αυτού του τόπου !

Σου πετάμε τά 500€ στά μούτρα ! Δέν εκπορνεύουμε την συνείδησή μας ! Είμαστε φτωχοί , αλλά τίμιοι !


Πώς ονομάζεται άραγε ο κυβερνήτης , που εκμεταλλεύεται τά κατώτερα ένστικτα της μάζας ; Ποιά ελπίδα μπορούν νά δώσουν στό νέο , στόν οικογενειάρχη , στόν συνταξιούχο τά 500€ ; Τόση φτήνεια !

Υ.Γ. Τρελλέ μου συγγνώμη , για την άσχετη ανάρτηση , που στέλλω το σχόλιο ! Μία αυθόρμητη ανάγκη !