Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Με ποινές προειδοποιεί ο υπ. παιδείας πανεπιστημιακούς που βρίζουν μέσω facebook

Αυστηρές ποινές θα επιβληθούν σε πανεπιστημιακούς δασκάλους που γράφουν υβριστικά σχόλια στο facebook, προειδοποίησε, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.
Συγκεκριμένα ο υπουργός Παιδείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες, ακόμη και οι κανόνες πολύ αυστηρής ποινής σε όσα μέλη ΔΕΠ έχουν εκφραστεί με τρόπο που δεν θέλω να χαρακτηρίσω μέσω του facebook. Αυτά είναι πειθαρχικά παραπτώματα και θα τιμωρηθούν αυτά. Δεν είναι λοιπόν όλα λουλούδια ανθισμένα και ηλιόλουστες ημέρες".
πηγή

Αχ, κύριε Γαβρόγλου μου πόσο δίκαιο έχετε!
Σα δε ντρεπόμαστε καθηγηταί άνθρωποι να έχουμε άποψη και να την διατυπώνουμε! Υπουργέ μου σε τι κόσμο ζούμε!
Στείλτε μας στη Μακρόνησο! Που ακούστηκε πανεπιστημιακό άσυλο. Που ακούστηκε ελευθερία γνώμης στα πανεπιστήμια. Στη Γυάρο όλοι! Στα ΑΕΙ μόνο οι Ρουβίκωνες.
Άκου να γράφουν καθηγητές βιβλίο με τίτλο
Ο Μοιραίος Αλέξιος! Στα Γυούρα, τώρα!

 Μάνος Σ. Στεφανίδης

 Έχω χάσει κάθε ιδέα περί "αριστεράς". Οι χουντοφασίστες της 21ης Απριλίου κινηγούσαν τον πατέρα μου για τις ιδέες του. Τώρα φοβάμαι να γράψω ή να εκφράσω οτιδήποτε. Τρέμω μη με στείλουν πειθαρχικό και δεν μπορώ να πάρω ούτε σύνταξη.
Τους ανήλικους μαθητές που έκαναν καταλήψεις για τη Μσκεδονία και την Πατρίδα σε δηλώσεις του και στο εσος τους συκοφάντησε με τον χειρότερο τρόπο καλυπτόμενος από την ασυλία.Αυτός θεωρεί ότι μπορεί να συκοφαντεί και να προσβάλει ανήλικους μαθητές ατιμώριτα.Αν το κάνουν οι άλλοι για τον ίδιο είναι ανεπίτρεπτο και πρέπει να τιμωρούνται μέσω ΕΔΕ.Τα συμπεράσματα για τον κ.Γαβρόγλου δικά σας.


Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ
και μυρσίνη εσύ δοξαστική.
Μη παρακαλώ σας μη τη
λησμονάτε τη χώρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: