Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΕΘΙΓΗΣΑΝ ΟΙ "ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ"!

Όταν όμως το "αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ" και της ψευτοπροοδευτικής θολοκουλτούρας Αναστάσιος Γιαννουλάτος συμπροσευχόταν(εδώ) με κάθε καρυδιάς καρύδι στην Ασσίζη και αλλού και όταν κατείχε, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΑΥΤΟΣ!!!, θεσμικό ρόλο στο Παγκόσμιο Συμβούλιο του Ψεύδους και των Αιρέσεων (ΠΣΕ), ¨μούγκα στη στρούγκα" οι κύριοι αυτοί!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τιμή και δόξα στο αντιαιρετικό γραφείο του Πειραιά που τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομά τους!

Ανώνυμος είπε...

Οικουμενιστικό θράσος!

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου υβριστικό δεν υπήρξε το κείμενο του αντιαιρετικού γραφείου του Πειραιά.
Άσκησε επιβεβλημένη κριτική του απαράδεκτης ομιλίας του Αναστασίου Γιαννουλάτου.
Ας απαντήσουν λοιπόν επί της κριτικής.
Και αν έχουν τα κότσια ας δώσουν μια πειστική απάντηση για το καραμπινάτο αίσχος της Ασσίζης.

Ανώνυμος είπε...

Καλείται ο μητροπολίτης Σεραφείμ να είναι περισσότερο προσεκτικός όταν έχει να κάμει με τους εκλεκτούς των ψευτοπροοδευτικών επισκόπους.
Δεν μπορεί από τη μία το γραφείο επί των αιρέσεων και παραθρησκειών της μητροπόλεώς του να κριτικάρει τις απαράδεκτες απόψεις του Αλβανίας και αυτός με το δήμαρχο Πειραιώς (πόση σχέση έχει με την Εκκλησία;) να πλέκουν το εγκώμιο του Αλβανίας!
Δυστυχώς επειδή ο Αλβανίας όντως έχει πρσφέρει κοινωνικό έργο και ο "αναπαυτικός" του λόγος εύκολα γίνεται απαοδεκτός και αρεστός από άσχετους προς την Ορθοδοξία κύκλους έχει μετατραπεί σε "ταμπού" και λίγοι ευθαρσείς του ασκούν κριτική. Οφείλει να διαλέξει Αλβανίας μεταξύ απερίτμητου λόγου και λόγου προσαρμοσμένου στα like της προβληματικής εποχής μας!

Ανώνυμος είπε...

http://anastasiosk.blogspot.com/2019/01/blog-post_523.html
Εθίγη και ο Αθανάσιος Κοτταδάκης. Τώρα το τι γράφει...