Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Άξιος

Γέροντας  Αμφιλόχιος ,Καθηγούμενος  Ι.Μ.Δοχειαρίου . 
Πρώτη υπόδειξη: Όχι κινητά, κάμερες και βίντεο εντός του Ιερού Ναού.
 

3 σχόλια:

Γεωργιος είπε...

Ετοιμοι για το διαμονητηριο μας. Η Παναγια κανει κουμαντο στο Αγιο Ορος. Οπως λεει και το Γεροντικο μολις πηρε την σκουπα στην Ιβηρων σε 3 μερες οι Τουρκοι φυγανε. Καλο υπολοιπο νηστειας και προσευχης σε ολους. Μερες μεινανε στο γενος των καλικατζαρων. Βγαινει ο παπας με την αγιαστουρα και θα παν απ οπου ηρθαν. Στο ερεβος και πιο κατω

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΟΞΩΑΠΟΔΩ ΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ; ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΑΓΙΑΣΕΙ!

πατηρ Βασιλειος είπε...

Παρακολούθησα την ευλογημένη στιγμή της ενθρόνισης του Αγίου Ηγουμένου.λιγα ταπεινα λόγια γεμάτα εμπιστοσύνη στην πρόνοια Του Θεού και καμμία εμπιστοσύνη στον εαυτο του.ενας γέροντας μέσα από τα γεροντικα βγαλμενος. Ευχομαι καλή διακονία καλό παράδεισο και εάν ως προβατον επί σφαγήν νιώθει θα είναι μεγάλη για όλους μας διδαχή και δυναμη να μαρτυρησει υπέρ της πίστεως και της ομολογίας Χριστού.Αξιος.σε ευχαριατω γέροντα.μου εδωσες θάρρος πολυ.φαινεται ο γέρων μακαριστός Γρηγοριος άφησε παρακαταθήκη και με πολύ προσευχή συνεχιστή του πνεύματος του.