Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Έτσι γίνεται όταν είναι κανείς διμούτσουνος τσόγλανος. Εθνομηδενιστής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα εναντίον του Κ. Κατσίφα και υπερπατριώτης εθνικιστής στην Αλβανία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, γένι και γυαλιά
Λαέρτης Βασιλείου: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χύσουμε αίμα για την εθνική ένωση με το Κόσοβο»

Ο κατά τα άλλα φιλήσυχος καλλιτέχνης Λαέρτης Βασιλείου έγινε πολεμοχαρής Αλβανός υπερπατριώτης.

Ο σκηνοθέτης Λαέρτης Βασιλείου, προσκεκλημένος στην εκπομπή «360 μοίρες» του αλβανικού τηλεοπτικού σταθμού Ora News, προέβη σε μια δήλωση όχι τόσο συνηθισμένη, όταν είπε πως οι Αλβανοί πρέπει να είναι έτοιμοι να χύσουν το αίμα τους για την εθνική ένωση. Το θέμα της εκπομπής αφορούσε την ένωση της Αλβανίας με το Κόσοβο την οποία και αποκαλούν εθνική ένωση.

Διαβάστε τον επίμαχο διάλογο:

Λαέρτης Βασιλείου: Εγώ νομίζω πως σήμερα, περισσότερο από άλλοτε είναι ιστορική στιγμή. Η εθνική ένωση είναι μία ανάγκη που μένει στάσιμη για πάνω από ένα αιώνα. Είναι ο καιρός ώστε οι Αλβανοί να το συνειδητοποιήσουν. Εάν θέλουμε την ένωση με το Κόσοβο, τότε ας ακολουθήσουμε ανθρώπους που διέπονται από αυτό το ιδεώδες. Ας τους παρέχουμε την στήριξη μας.

Δημοσιογράφος: Θα ήσουν σύμφωνος να πληρώνουμε έναν οικονομικό φόρο για την ένωση;

Λαέρτης Βασιλείου: Εγώ δεν πιστεύω πως πρέπει να καταβάλλεται φόρος. Κάθε νίκη επιτυγχάνεται με αίμα. Ο φόρος είναι πολύ λίγος. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να χύσουμε αίμα, εαν είναι αναγκαίο για αυτήν την εθνική ένωση. Ο φόρος είναι πολύ λίγος.

Ιλίρ Κούλα: Έχεις ιδέα εσύ πόσο στοιχίζει ένας πόλεμος; εάν χυθεί το αίμα, το αίμα από τον πόλεμο έρχεται. 
Γ.Γ.Γ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι χειρότεροι είναι αυτοί που είναι Έλληνες στην καταγωγή αλλά Αλβανοί στην ψυχή
Πρόδρομος

Γεωργιος είπε...

Ευτυχως ομως. Μεσα στο 2019 η Θεσσαλονικη θα αποκτησει 20.000 θεσεις φιλοξενιας προσφυγων και θα αλλαξει η συνθεση με κοσμο αλλου αερα που θα εχει και τα εξοδα πληρωμενα. Δοξα το Θεο φροντιζει η ΕΕ. Ε τι να γινει αυτοι που ηρθαν το 1993 δεν ενσωματωθηκαν. Τωρα ομως θα βελτιωθουμε. Στο Β ημιχρονο παιζουμε κσλυτερα..