Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Ο Ροδίτης παπα-Χρήστος, που στόλισε καταλλήλως τους προδότες των Πρεσπών, κλήθηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών! Μαζί σου Πάτερ!


Τα όσα είπε όμως τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.

«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας» ανέφερε μεταξύ άλλων. 
Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».

«Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.

«Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο π. Χρήστος.

Το κήρυγμά του αναρτήθηκε από έναν ημεδαπό στο you Tube την 17η Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».

Μεταξύ άλλων, είχε πει στο ποίμνιό του και τα εξής:
«Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστετονε, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως»

Εκλήθη δι' υπόθεσίν του παρά τας αρμοδίους αρχάς". Βλέποντας την είδηση για τον παπά Χρήστο, νόμισα ότι ακούω ... ερπύστριες! Αυθόρμητα μου ήρθε στο νου η παραπάνω φράση, γνώριμη σε όσους στο παρελθόν έζησαν σε ανελεύθερα καθεστώτα. Βρε πούκατ αντήσαμε!!!
 Οι χείριστοι προδότες να διώκουν τους πατριώτες!!!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μαζί του βρε παριστάνεις ότι είσαι! Αφού κρατάς ΑΝΩΝΥΜΙΑ, Τρελογιάννη. Αφού ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ είστε, εσείς που κάνετε ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Τι νόημα έχει να λές ότι είσαι μαζί του; ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ, Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Αγαπητέ στηρίζουμε ως παράγκα τον κάθε κατατρεγμένο που διώκεται για την Πατρίδα για την Πίστη. Δε κάνουμε σε κανέναν αντιπολίτευση με την έννοια που το λες..τα ιδια θα λέμε κι αύριο ! Γράφουμε διατηρώντας το δικαίωμα της ανωνυμίας και υπερασπιζόμαστε την «ανωνυμία στα μπλογκ», που χαρακτηρίζει τους ισότοπους προβληματισμού σ’ ολόκληρο τον πλανήτη
Η μαγκιά μας είναι αλλού ,αν δεν την καταλαβαίνεις που δεν την καταλαβαίνεις; ψάξε να την βρεις;

Ηλίας Καταγής είπε...

Ο ανώνυμος εγκαλει τον "τρελογιαννη" για "ανωνυμία"..........
Έλεος....

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΧΑ ΧΑ ...

Ανώνυμος είπε...

Χά ! Χα! Άν και Καταγής ορθά ομίλησες φίλε μου !

Ηλίας Καταγής είπε...

Να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

@ ανώνυμο 8: 53 π.μ

Ο Ανώνυμος σχολιαστής των 11: 09μ.μ. απλώς σκέφτεται φωναχτά, και ακριβώς επειδή μιλάει ως ανώνυμος, ΔΕΝ καλεί τον λαό να πάρει τα Άρματα ΌΠΩΣ τον καλεί ο ανώνυμος δημεγέρτης κ. "Τρελογιάννης" . Αλλά...όλοι αυτοί...οι σούπερ πατριώτες που γράφουν τα μύρια καλά κρυμμένοι πίσω από την επιμελώς φρουρούμενη ανωνυμία τους, ΔΕΝ είναι πειστικοί, ούτε αληθινά ξεσηκωτικοί ακριβώς διότι παραμένουν ΑΝΩΝΥΜΟΙ...και ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ των ΕΠΩΝΥΜΩΝ καταγγελιών τους, είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να παριστάνουν τους ΤΖΑΜΠΑ Μάγκες. Γκέγκε;

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Συμπέρασμα: Πόσο μ@λ@κας μπορεί νασαι τελικά,γκέγκε;;

Ανώνυμος είπε...

Τρελογιαννη μας ,κυκλοφορούν πολλοί σκατόψυχοι αντρικού γένους και θηλυκού τα λεγόμενα «Xristoidi» χριστιανοί υποτίθεται με πολιτική ορθότητα δεν τοχεις καταλάβει ,τι κάθεσαι και δημοσιεύεις τα σχόλια τους ,απορώ!
Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Τό " δημεγέρτης " όμως πολύ μου άρεσε !!!