Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Γιατί βιάζονται οι κατσαπλιάδες;;

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018, ανακοινώθηκε η σύσταση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων (ΜΔΕΕ) Ελλάδος-πΓΔΜ «σύμφωνα με το Άρθρο 8 (5) του  προδοτικού  προσυμφώνου  των Πρεσπών».

https://www.mfa.gr/…/sustase-tes-meiktes-diepistemonikes-ep…
Στο μεταξύ, το άρθρο 8(5) της «Συμφωνίας των Πρεσπών» όπως βλέπουμε στην εικόνα 1, ορίζει σαφώς ότι η εν λόγω επιτροπή θα συσταθεί «εντός ενός μηνός από την θέση σε ισχύ της συμφωνίας».
Ολόκληρο το προδοτικό προσύμφωνο  εδώ http://s.kathimerini.gr/resou…/article-files/symfwnia--2.pdf
 
Η προσυμφωνία ακόμα δεν ετέθη σε ισχύ. Κανένα από τα δύο μέρη δεν την έχει επικυρώσει ακόμα. Εκκρεμεί το δημοψήφισμα στα Σκόπια, η υπογραφή του Προέδρου των Σκοπίων και, τέλος, η έγκριση από το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Γιατί βιάζονται;
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ κοροϊδία είναι ότι αυτό που νομίζουμε ότι πετύχαμε εις βάρος τους (παύση αλυτρωτισμού), ουσιασικά γυρίζει εις βάρος μας. Θα αποθαρρύνουν αναφορές στον Μακεδονικό Αγώνα, στους Μακεδονομάχους, ακόμα και σε μακεδονικούς χορούς ή και στην αναφορά «Μακεδόνας» όταν αφορά σε Έλληνες.

Αφού αυτοί είναι σκέτοι και πλήρως «Μακεδόνες», δεν χωράνε κι άλλοι «Μακεδόνες» στον κόσμο. Τέτοιες αναφορές θα θεωρούνται ύποπτες ότι κρύβουν απειλές εναντίον τους και θα «λαμβάνουν μέτρα» για να τις «περιορίσουν προληπτικά». Έτσι γράφει η Συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: