Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Νένα Βενετσιάνου: Εβαλαν την υπογραφή μου στην Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να με ρωτήσουν

Νένα Βενετσιάνου: Εβαλαν την υπογραφή μου στην Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να με ρωτήσουνΗ καλλιτέχνης Νένα Βενετσάνου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καταγγέλλει ότι ουδέποτε έδωσε τη συγκατάθεση της για να περιληφθεί το όνομα της στη λίστα των αριστερών διανοούμενων που στηρίζουν την υπογραφή Κοτζιά στις Πρέσπες.
Η κυρία Βενετσάνου διερωτάται πόσοι από τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών συμπεριλήφθηκαν χωρίς να το γνωρίζουν.


Διαβάστε την ανάρτηση της κυρίας Βενετσάνου:
Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο! Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ. Ποιοί είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποιά σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν. Είναι σοβαρό. Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθειά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι' αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων , αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές.
 
σχόλιο :Ψευτο_"αριστεροι" , γεννημένοι δολοπλόκοι και απατεώνες!

2 σχόλια:

Γεωργιος είπε...

Γιατι εμάς μας ρώτησαν ποτέ για κάτι ? Για τα συμφωνα, τις υιοθεσιες, τα εθνικά θεματα, τις κάρτες πολιτη, τα δανεια και τα μνημονια ? Μια παρέα κάνει οτι γουσταρει εδω και χρόνια. Ολυμπιακούς με 25 δις, δανεια για τις ανατροφοδότουμενες τραοεζες, πώληση κάθε δημόσιας περιουσιας και οτι αλλο γουσταρουν. Μια τσογλανοπαρεα κατα γνωστό αοιδο

Ηλιάδης Σάββας είπε...

Τα καθίκια!Τα ανθρωπάρια!