Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Οι κατσαπλάδες δωσίλογοι θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη μεχρι να ξεκουμπιστούν!

Είναι τόσο πειραγμένο το μυαλό τους που ένας λογικός άνθρωπος μένει άφωνος, μιλάμε για σκέτη παλαβομάρα!
Θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη
Ερώτηση Χατζηνικολάου στον Πάνο Καμμένο: «Αν ψηφίζατε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινε ο Τσίπρας να υπογράψει στις Πρέσπες».
Και η απάντηση του γίγαντα της πολιτικής. «Τι λέτε, βεβαίως και θα υπέγραφε μια συμφωνία που εγώ δεν συμφωνώ. Είμαι περήφανος που είναι φίλος μου ο Τσίπρας αλλά δε συμφωνώ. Όμως, θα πάω με ψηλά το κεφάλι στο ΝΑΤΟ».
«Μα, μια κυβέρνηση που μόλις έχει καταψηφιστεί θα πάει να υπογράψει τέτοια συμφωνία;», επιμένει ο δημοσιογράφος, αλλά επιμένει και ο υπουργός. «Βεβαίως θα την υπέγραφε, αλλά… εγώ δε συμφωνώ, όμως εμπιστεύομαι απόλυτα τον φίλο μου τον Αλέξη».
Δεν είναι φανταστικός διάλογος, όσο κι αν σας φαίνεται σουρεάλ. Είναι πραγματικότητα, είναι αυτό που ζούμε τόσο καιρό τώρα. Η κανονικότητα, η πολιτική ηθική, οι γραμμένοι και άγραφοι κανόνες έχουν γραφτεί στα παλαιότερα των υποδημάτων Συριζαίων και ψεκασμένων.
Κάποιοι νομίζουν ότι θα γίνουν εκλογές σύντομα. Ίσως κι εμείς μαζί τους να ελπίζουμε να γίνει το συντομότερο μπας και ξεκουμπιστούν. Όμως, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν είναι κανονική Ελλάδα, δεν έχουμε να κάνουμε με κανονικούς ανθρώπους και σωστές κυβερνήσεις.
Αυτοί θα μείνουν στην εξουσία μέχρι την τελευταία ώρα. Ακόμη και με κυβέρνηση μειοψηφίας. Κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν τις μεγάλες μάσες, άλλοι που θα βρουν 6.000 ευρώ μηνιάτικο και να κάθονται; Ο Πάνος Καμμένος πότε θα ξαναγίνει βουλευτής, πολλώ δε μάλλον υπουργός; Δεν πρόκειται να πέσουν, θα κυβερνούν μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Και το κυριότερο. Για να πέσουν πρέπει να τους ρίξουν οι εξωτερικές δυνάμεις. Οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικανοί. Όμως, αυτοί δεν πρόκειται να το κάνουν; Γιατί να το κάνουν όταν έχουν βρει αυτούς που υπογράφουν τα πάντα, που ξεπουλάνε και τη μάνα τους; Πούλησαν την οικονομία υπογράφοντας μνημόνια, ξεπούλησαν το Μακεδονικό για 30 αργύρια, ξεπούλησαν και το προσφυγικό. Τέτοια χατίρια στον Τραμπ, την Μέρκελ και όλον τον ξένο παράγοντα ποιος θα ξανακάνει;
Σου λένε οι ξένοι: «Που να ξαναμπλέξω με τη λαϊκή δεξιά, με τους καραμανλικούς, με τους δεξιούς και δε συμμαζεύεται; Έχω το παιδί για όλες τις δουλειές».
Μέχρι βεβαίως να μιλήσει ο ελληνικός λαός. Ως τότε, όμως, θα μας τσακίσουν, θα μας ψήσουν το ψάρι στα χείλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: