Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Πήραν την Πόλη .... Κι εσύ;;;


Είδηση 1η: 11η Γυμνή Ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 8/6/2018.
Στην Θεσσαλονίκη, την "πόλη του Αγίου Δημητρίου ...", πραγματοποιήθηκε η 11η ΓΥΜΝΗ ποδηλατοδρομία.

Απολύτως ΚΑΜΙΑ αντίδραση.

Όχι ότι θα άλλαζε κάτι αν τα 20-30 "ορθόδοξα σωματεία" της πόλης έκαναν κάποια αγρυπνία ("μέχρι τις 1πμ"! μην κουραστούμε) και κυρίως με την "ευλογία του Παναγιοτάτου μητροπολίτη κ.κ. Ανθίμου" ο οποίος λυσσαλέα εκδιώκει αντι-οικουμενιστές ιερωμένους (πρώην στελέχη και στυλοβάτες των ορθοδόξων αυτών σωματείων).  Το σύστημα όταν βλέπει ότι αυξάνει η λαϊκή οργή, οργανώνει το ίδιο τις "αντιδράσεις" για να την ελέγχει.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ την "πόλη του Αγίου Δημητρίου" :



Είδηση 2η: Συνεδρίασε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της "Εκκλησίας της Ελλάδος". ΚΑΜΙΑ αναφορά στο Σκοπιανό!

Διαβάζουμε:
"Συνήλθε από την Τετάρτη 6 έως και σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουνίου, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 161ης Συνοδικής Περιόδου, για τον μήνα Ιούνιο, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. 
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος εύχονται στους μαθητές και στις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις να έχουν την ευλογία του Θεού και καλή επιτυχία σε αυτήν την ιστορική στιγμή της ζωής τους, η οποία ανοίγει προοπτικές για το μέλλον τους.
Κατά τις Συνεδρίες αυτής η Δ.Ι.Σ.:Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του «Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων», Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, περί του έργου, της πορείας και της προοπτικής του Κέντρου. (το είδαμε εδώ)"
Στην απόφαση της λοιπόν η ΔΙΣ, εύχεται στους υποψηφίους των πανελλαδικών Καλή επιτυχία!!
Δείχνει το ενδιαφέρον τους για τους "μετανάστες- οικονομικούς πρόσφυγες".

Απολύτως ΚΑΜΙΑ αναφορά στα συλλαλητήρια και στις επερχόμενες εξελίξεις για το Σκοπιανό.

Στις μέρες μας είναι ίσως πιο εύκολο να γίνεις (να σε κάνουν) βουλευτής, παρά δεσπότης. Ως δεσπότης ελέγχεις καλύτερα τα "πρόβατα" και παραμένεις στο θρόνο σου ισόβια! Τέλεια !!!




Είδηση 3η: Η ΝΔ στέλνει πολυπληθή αντιπροσωπεία στο Athens Pride.
"Όπως αναφέρουν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η NΔ για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι παρούσα στο Αthens Pride ενώνοντας τη φωνή της με όσους αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων που υφίστανται τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσδιορισμού ή του φύλου τους.

Τη ΝΔ θα εκπροσωπήσουν μεταξύ άλλων ο γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, η πρώην βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Κωνσταντίνος Ζούλας, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Σοφία Ζαχαράκη, ο γραμματέας κοινωνικών δικτύων και ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης, η αναπληρώτρια διευθύντρια του γραφείου Τύπου Κύρα Κάπη και ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Ευτύχης Βαρδουλάκης." (την είδηση είδαμε εδώ)

ΜΠΡΑΒΟ στην ΝΔ!!!
Ψήφιζε την ηλίθιε που δικαιολογείσαι ότι τάχα είναι "της εκκλησίας"!
Είδηση 4η: ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ από την ΝΔ ο Δήμαρχος Άργους που τόλμησε να κατηγορήσει τον Μπουτάρη για τις δηλώσεις του.

"Για τη διαγραφή του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου από τη Νέα Δημοκρατία μετά τα όσα είπε για τον Γιάννη Μπουτάρη, τοποθετήθηκε με ανάρτηση του στο twitter, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. 
"Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας", τονίζει στην ανάρτηση του ο κ. Μητσοτάκης."
Και φυσικά αμέσως σπεύδουν και τα "σκυλάκια" να επαινέσουν την πράξη μπας και γλείψουν κι αυτοί κανένα Εβραϊκό "κοκκαλάκι":
"Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στο αντισημιτικό παραλήρημα του κ.Καμπόσου ανέφερε πως ο αντισημιτισμός πρέπει να ξεριζωθεί από την Ελλάδα και πως γι’ αυτό ο ίδιος δεν σηκώνει κουβέντα. 
«Το Ισραήλ είναι κρίσιμος σημαντικός και πολύτιμος σύμμαχος για την Ελλάδα. Τέτοια σχόλια πλήττουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Εγώ θαυμάζω τους εβραίους για τον πατριωτισμό τους και για το πώς σέβονται ο ένας τον άλλον για το πώς σέβονται το κράτος τους.
Πρέπει να ξεριζώσουμε από την Ελλάδα τον αντισημιτισμό. Τέλεια και παύλα και δε σηκώνω κουβέντα σε αυτό»" (πηγή)
Επίλογος:
Κι επειδή όσες ειδήσεις κι αν σου γράψουμε, θα παραμένεις ο ελεεινός αξιολύπητος "ραγιάς"
πάρε και μια είδηση που αναπόφευκτα θα σε ενδιαφέρει,  αναγκαστικά:
Αυξάνονται τα διόδια στην Εγνατία Οδό από το 2019από την 1η Ιανουαρίου 2019 (και αφότου προηγουμένως η νέα τιμολογιακή πολιτική εγκριθεί από την DG Move) τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Ηγουμενίτσα με τους Κήπους Έβρου θα αυξηθούν από 0,03 ευρώ (με ΦΠΑ) σε 0,05 ευρώ (με ΦΠΑ), ανά χιλιόμετρο, για την κατηγορία των οχημάτων 2 (με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος μέχρι 2,70 μ. - Ι.Χ.).
Διπλασιασμός του κόστους των διοδίων λοιπόν!
Αυτό θα το καταλάβεις!
Τα υπόλοιπα, θα τα βιώσεις ...
έρχονται οι 10 πληγές του Φαραώ, σε βεβαιώνουμε,  πολύ σύντομα.
Προς το παρόν δες μία ακόμη φωτογραφία 14χρονης Ευρωπαίας, που "βίωσε" την διαπολιτισμικότητα" από τους "πρόσφυγες". 
Δυστυχώς δεν ζει για να σας περιγράψει την εμπειρία της... :
Μην σου φαίνεται μακρυά η Γερμανία. Αύριο μπορεί να είναι η ΚΟΡΗ ΣΟΥ.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια: