Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Ξεσηκωμός και στην Καστοριά κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Να πας να μείνεις στα Σκόπια»

Δεν έχουν τελειωμό οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα κατά βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης ειδικά σε περιοχές της Μακεδονίας, έτσι μία ακόμα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποδοκιμάστηκε από εξαγριωμένους πολίτες για την συμφωνία με τα Σκόπια με την οποία εκχωρείται η Μακεδονία.
Μετά από κάλεσμα μέσα από το Facebook, πολίτες στην Καστοριά, συγκεντρώθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπίας Τελιγιορίδου όπως αναφέρει το τοπικό svouranews.gr

Από την συγκέντρωση δεν έλειψαν τα συνθήματα και οι αποδοκιμασίες, όπως: «Ντροπή που είσαι πόντια, κλέφτες αλήτες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι Ελληνική. Ντροπή προδότες. Να πας να μείνεις στα Σκόπια».
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες, ξήλωσαν και την πινακίδα από το πολιτικό γραφείο της βουλευτή.
Αμέσως μετά έγινε συντονιστική επιτροπή όπου ετοιμάζει νέα μεγαλύτερη και οργανωμένη συγκέντρωση και πάλι έξω από το γραφείο της κυρίας Τελιγιορίδου, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στις επτά το απόγευμα.
Όπως γίνεται κατανοητό πολύ δύσκολα οι βουλευτές θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν μια τέτοια συνεχόμενη και αφόρητη πίεση. Η οργή του κόσμου είναι τεράστια, όχι μόνο για την εκχώρηση του ονόματος, ούτε μόνο επειδή δεν ρωτήθηκε για αυτό με ένα δημοψήφισμα, αλλά και γιατί η κυβέρνηση με περίσσιο θράσος τους αποκαλεί «ακροδεξιούς, φασίστες» και ότι άλλο εύκαιρο διαθέτει στο «καλάθι» με τις ατάκες για να προκαλεί πολιτικούς και συναισθηματικούς διχασμούς, σε μια χώρα που η επιχειρηματολογία και οι κανόνες της κοινής  Λογικής έχουν πάει περίπατο και έχουν αντικατασταθεί από τον Εμφύλιο και μετά από του κανόνες της γηπεδικής συμπεριφοράς.
«Είσαι κακός γιατί έτσι γουστάρω» και αυτό ακριβώς κάνει η κυβέρνηση με τους πολίτες της, αλλά θα έχει το πολιτικό θράσος στις εκλογές να ζητήσει των ίδιων ανθρώπων, την ψήφο τους με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχουν όλα... ξεχαστεί.
Αλλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται... και αυτό το ξεχνούν όσοι έχουν ιδεολογικές «αγκυλώσεις».
Ο Robert Greene στους «48 Νόμους της Δύναμης» λέει: «Να ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις - Μην προσβάλλεις το λάθος πρόσωπο».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: