Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

"Δεν υπάκουσα παρά εις μιαν ιδέαν, να φανώ χρήσιμος εις τον πλησίον και τον τόπο μου." "Αξίζει να πέθανει κανείς για τη Μακεδονία, για την Ελλάδα."

Παύλος Μελάς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η προδοσία συνετελέσθη! Ανήμερα του θανάτου του μεγαλέξανδρου 10 Ιουνίου το 323 στήνουν πανηγύρι οι προδότες φερέφωνα της μεγάλης δύναμης. Όλα θα γίνουν όπως τα σχεδιάζουν, σταδιακά, μεθοδικά και στην ώρα τους. Η πρώτη πράξη του εγκλήματος έγινε το 2010 η οικονομική υποδούλωση η οποία επιφέρει και την υπακοή στα κελεύσματα του ισχυρού. Η δεύτερη πράξη συνέβη στο Κολυμπάρι, δε πρέπει να μείνει η Εκκλησία απ΄έξω, θα πρέπει κι αυτή να συμμετάσχει στο πανηγύρι του οικουμενισμού, ο έτερος βραχίωνας του ίδιου θηρίου. Η τρίτη πράξη κι αυτή στο ίδιο μήκος κύματος, διαίρει και βασίλευε σε μια περιοχή ευάλωτη κι έυκολα διαχειρίσημη με ανθρώπους που βάζουν το mudial στο προσκήνιο την ώρα που στο παρασκήνιο ο λωποδύτης τον ρημάζει καλαίσθητα! Μα δε θα γίνει ο τεμαχισμός άμεσα, κατασκευάζεις τις κατάλληλες προυποθέσεις να συμβεί στο μεσοπρόθεσμο μέλλον, και υπάρχουν ΚΑΙ τα εργαλεία ΚΑΙ οι άνθρωποι που θα τις προωθήσουν. Καληνύχτα Ελλάδα, good morning Greece of meluna

Ανώνυμος είπε...

Σταθείτε ρέ παιδιά ! Υπάρχει και Θεός ! Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του ;

Ναί ! Ρεαλιστικά έτσι είναι. Δέν ξέρω και άν τον πολυνοιάζει τον Έλληνα ή σέ πόσο ποσοστό τον νοιάζει . Φοβάμαι οτι για μία πολύ μεγάλη μερίδα δέν τον νοιάζει . Δέν νοιάζει τον νέο ο οποίος είναι ένας διεθνιστής πολιτης του κόσμου , που γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική , ζεί και επιβιώνει στην αλλοδαπή Αμερική ή Ευρώπη και δέν βλέπει τον λόγο γιατί να υπάρχει Ελλάδα . Ας υπάρχει σου λέει ως μία ιδέα . Τι είναι αυτό που περιμένει από την Ελλάδα αυτος ο νέος , όπως είναι η πλειονότητα των σημερινών νέων . Είναι τά πράγματα πολύ δυσοίωνα. Θά συνεχίσει να υπάρχει Ελλάδα μόνο από θαύμα , μόνο άν ο Θεός μας δωρίσει την συνέχεια ως κράτος και πολιτική οντότητα . Αλλιώς θά μείνει η Ελλάδα απλώς ως ιστορία , ως Θερμοπύλες , ως Μαραθώνας ως ένα σύμβολο , ως ένας πολιτισμός , ως μία οικουμενική ιδέα . Τίποτα περισσότερο . Ως μία ανασκαφή ! Θά σκάβουν μόνο και θά βρισκουν τά μάρμαρά της ! Υπάρχει όμως και Θεός . Ο θεός μπορεί και να μήν συμφωνεί μέ τον αφανισμό της Ελλάδος ! Χρειάζεται και λίγη προσευχή !

Ανώνυμος είπε...

http://anastasiosk.blogspot.com/2018/06/blog-post_202.html
Αγαπητέ Τρελογιάννη, σου καταθετω ένα "δηλητηριώδες" , κατά τη γνώμη μου, κείμενο του γνωστού και μη εξαιρετεου, συναξιακού και "προοδευτικού" θεολόγου Παπαθανασίου αναφερόμενο στον εθνικό ρόλο της Ελλαδικής Εκκλησίας.
Θεωρώ, ότι με τα όσα αυτό διαλαμβάνει,κάτω από θεολογικό και εκκλησιολογικό μανδύα υποκρύπτεται μία προσπάθεια απαξιώσεως των εθνεγερτικών αγώνων των Ελλήνων κληρικών.
Λ.Ν.