Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018

ΚΑΙΡΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ: Βίοι παράλληλοι

Ας μην ξαφνιαζόμαστε για την ισοπέδωση που έγινε στα πάντα από τους εθνομηδενηστες κατσαπλιάδες συριζαιους ,δεν θα μπορούσαν τίποτα να κάνουν ούτε καν στην εξουσία ναρθουν αν δεν υπήρχαν οι χρήσιμοι ηλίθιοι σε κάθε επίπεδο της ζωής μας ,κυρίως όμως από τον λεγόμενο εκκλησιαστικό χώρο . Δείτε μια παλιά ανάρτηση που προφήτευε 
τα σημερινά,διαβάστε το ήθος και την πειραγμένη από την πλάνη
 και την αίρεση λογική κάποιων σχολιαστών ,δυστυχώς όλοι αυτοί τυλιγμένοι με μια εκκλησιαστικοτητα λειτουργούν ως πέμπτη φάλαγγα !
  απο το ιστολόγιο Θρησκευτικά


Με αφορμή τη διοργάνωση από το Τμήμα Θεολογίας του συνεδρίου «Εκκλησία και Αριστερά» είχαν πολλά γραφεί –και από το ιστολόγιό μας- για την «αριστερόστροφη θεολογία» κάποιων θεολόγων, πανεπιστημιακών και μη, αλλά και επισκόπων. Νεότερα γεγονότα επιβεβαιώνουν την «επ΄ αριστερά κλίση» των νεωτεριστών θεολόγων με πρωτεργάτες μάλιστα τους θεολόγους του ΚΑΙΡΟΥ. Η είδηση έχει ως εξής: Ο ΣΥΡΙΖΑ Εξαρχείων διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Θεολογία της Απελευθέρωσης».


Μεταξύ των ομιλητών ο Πρόεδρος του ΚΑΙΡΟΥ, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Ανδρέας Αργυρόπουλος και ο Βασίλης Ξυδιάς, μέλος του ΚΑΙΡΟΥ, του οποίου η ιδιότητα σύμφωνα με τη διοργάνωση είναι «Θεολόγος, μέλος ΣΥΡΙΖΑ εκπαιδευτικών».
Περιττό να αναλύσει κανείς το ανορθόδοξο και αντιπατερικό περιεχόμενο της λεγόμενης «θεολογίας της Απελευθέρωσης» για την οποία τόσο κόπτεται ο Πρόεδρος του ΚΑΙΡΟΥ. Θαυμαστό είναι πόσο γρήγορα κάποιοι θεολόγοι –και επίσκοποι, μήπως και ο Αρχιεπίσκοπος; - διαβάζουν τους ΚΑΙΡΟύς και προτρέχουν να συνταχθούν με την αυριανή (;) αριστερή διακυβέρνηση της χώρας. Απελεύθεροι από τα δεσμά του παλαιού δικομματισμού –Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ- εντός του οποίου πάντως κατάφεραν να ανέλθουν στις θέσεις που σήμερα κατέχουν, εμφανίζονται πλέον έτοιμοι για μια θεολογία σύμφωνη με τα προστάγματα του ΣΥΡΙΖΑ αφού πιστεύουν –περισσότερο και από τον Αλέξη Τσίπρα- ότι ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ να ανέλθει τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου.
Τι να λέμε βέβαια όταν ακόμη και η Ρένα Δούρου μας διαβεβαιώνει ότι «ΣΥΡΙΖΑ και Εκκλησία συμβαδίζουν στις δράσεις τους»!

σχολια
Ανώνυμος είπε...
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στην εξουσία θα πρέπει να υπάρχουν και αριστεροί θεολόγοι να στελεχώσουν το Υπουργείο Παιδείας και να αποτρέψουν πιθανή κατάργηση του μαθήματος...Γιατί είδαμε και με τη ΔΕΞΙΑ που ήταν τα προηγούμενα χρόνια την προκοπή μας
Ανώνυμος είπε...
Αριστεροί θεολόγοι υπάρχουν. Και είναι πράγματι έτοιμοι να στελεχώσουν το Υπουργείο Παιδείας...
Ανώνυμος είπε...
Χίλιες φορές ΣΥΡΙΖΑ παρά καραμανλισμός θρησκειοκαπηλεία χριστεμπόριο ορθοδοξία του ρουσφετιού και της κομπίνας και άπειρες ακόμα αισχρότητες που συνεχίζουν και με το Σαμαρά
Ανώνυμος είπε...
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ, ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ). ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΑΚΟΜΗ
Ανώνυμος είπε...
Ειλικρινά λυπάμαι για κάποιους σχολιαστές!
Αντί να σταθούν στο γεγονός ότι οι πρωτεργάτες της διαστροφής της γνήσιας θεολογίας, οι συναξιακοί και καιρίτες, τα έκγονα του Ζηζιούλα και του Γιανναρά, που προωθούν τη θρησκειολογία-πανθρησκεία, που "έμπασαν" το μουσουλμανισμό στο ΑΠΘ, που ποινικοποιούν θεολογικά και εκκλησιαστικά τον πατριωτισμό και τον "βαφτίζουν" εθνικισμό, που στελεχώνουν τη διαβόητη "ακαδημία" του Βόλου, που "αβαντάρουν" τον οικουμενισμό, το νεονικολαιτισμό, την "ερωτική" θεολογία, τη "φεμινιστική" θεολογία και την προτεσταντικής προέλευσης "θεολογία της απελευθέρωσης", έχουν ξεσαλώσει, αυτοί "αλληθωρίζουν" στον όντως απογοητευτικό Σαμαρά και προβαίνουν σε ανεπίτρεπτους συμψηφισμούς!
Το θέμα μας είναι ότι οι διαστροφείς της γνήσιας θεολογίας μέσω ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να τα ισοπεδώσουν όλα κι εμείς φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι καλύτερα να έλθει ο...ΣΥΡΙΖΑ!
Παναγιώτης Νούνης είπε...
Την Αλήθεια πολλοί εμίσησαν, την κομματοσκυλίασην ουδείς!
Ανώνυμος είπε...
οι θεολόγοι είναι παντού,και αυτό δεν είναι κακό...θωρακίζεται το μάθημα,με οποιαδήποτε κυβέρνηση.Τώρα αν μερικοί ζορίζονται...ας πρόσεχαν ,να μην στήριζαν τους θεομπέχτες τόσα χρόνια.Βλέπω ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται η πιο φιλοορθόδοξη κυβέρνηση των τελευταίων ετών.Βέβαια θα χάσει μερικούς ακραίους άθεους,αλλά θα κερδίσει πολύ περισσότερους.
Ανώνυμος είπε...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ 3:50!
Ανώνυμος είπε...
Τουλάχιστον ας δούμε και το ΣΥΡΙΖΑ.
Τι κερδίσαμε με τους τρισάθλιους θεομπαίχτες τόσα χρόνια;
Τα θρησκευτικά πάντως τα καταστρέψαμε με τις κουτοπονηριές των "χριστιανικών" απαλλαγών.
ΣΥΡΙΖΑ και όποιος δε γουστάρει ας βράσει στο ζουμί του.
Ανώνυμος είπε...
Με τι ασχολούνται οι άνθρωποι! Άλλη δουλειά δεν έχουν! Ορθόδοξοι θεολόγοι να προβάλλουν την προτεσταντική "θεολογία της απελευθέρωσης"!
Αλλά "βρίσκουν και κάνουν".
Ο Αθηνών τους συμπαθεί αφού είναι από χρόνια συνεργάτες και φιλαράκια, απ την εποχή που ο Ιερώνυμος ήταν δεσπότης στη Λειβαδιά.
Από τότε μαζευόντουσαν στη μητρόπολή του πρώην ψαρουδακικοί, νεοορθόδοξοι, πρώην ζωηκοί, κουτρουμπικοί κ.ο.κ.
Ανώνυμος είπε...
"Βλέπω ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται η πιο φιλοορθόδοξη κυβέρνηση των τελευταίων ετών".
Φίλε μάλλον έχεις πρόβλημα όρασης!
Ανώνυμος είπε...
Το ΣΥΡΙΖΑ τον βλέπουμε κάθε μέρα 5:15! Βλέπουμε τη χριστιανομαχία και εκκλησιομαχία του, τον εθνομηδενισμό και τον αποδομητισμό του, τη συνηγορία του στη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών απ τους σοδομίτες, τη συγγένειά του με τους πάσης φύσεως γραικύλους και νεογενίτσαεους τύπου "Παρατηρητηρίου Συμφωνιών Ελσίνκι" κ.ο.κ.
Ανώνυμος είπε...
Μήπως αυτοί που ψήφιζες σε γλίτωσαν από όσα λες;;; Μήπως αυτοί που ψήφιζες ζουν αλλιώς;;;

Ανώνυμος είπε...
φίλε ανώνυμε 5.28,δόξα το θεό μια χαρά βλέπω,τα ίδια έλεγαν κάποιοι και για τον Α.Παπανδρέου,ότι είναι άθεος κτλ,δεν νομίζω ότι χτυπήθηκε η Εκκλησία περισσότερο απο ότι με τη ΝΔ.Μην ξεχνάμε ποιοί θεομπαίχτες έδωσαν τις απαλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών,τι χειρότερο θα πάθουμε με το ΣΥΡΙΖΑ;θεωρώ βέβαιο ότι θα συνεργαστεί με την Εκκλησία,για το καλό και των δυό.
Ανώνυμος είπε...
Οι Ελληνάρες δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα Σαμαρά.
Έτσι θα δούμε προσεχώς τον Αλέξη πρωθυπουργό και μετά θα ψάχνουμε κάποιον να μας σώσει από τον Αλέξη...

Ποια είναι η λύση; Δεν θα σας την πω...
Ανώνυμος είπε...
για όσους δεν το θυμούνται ή δεν το ξέρουν, η θεολογία της απελευθέρωσης δεν είναι προτεσταντική, αλλά ρωμαιοκαθολική. Και πέραν της απέχθειας που προκαλεί σε κάποιους η καταγωγή της, είναι πολύ πιο βιβλικη και χριστιανική από τον βασιλοχουντισμό και τον καισαροπαπισμό που περνιέται για ορθοδοξία εδώ και αιώνες στην καθ' ημάς ανατολή.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε αυτονόητη την πλέον αταίριαστη σχέση, αυτήν της αστικής δεξιάς με την εκκλησία. Αταίριαστη, διότι η δεξιά πολιτική πτέρυγα παριστάνει την φιλόθεη, ενώ στην πραγματικότητα, το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εκμετάλλευση των πιστών - προκειμένου να μην χάσει την πρωτοκαθεδρία της εξουσίας. Ας θυμηθούμε, όπως και άλλοι εκ των σχολιαστών, ότι τα χειρότερα για τους θεολόγους και το μάθημα των θρησκευτικών τα έχουμε δει από τους "φίλους" και"συμμάχους" του μαθήματος...
Ανώνυμος είπε...
"η θεολογία της απελευθέρωσης δεν είναι προτεσταντική, αλλά ρωμαιοκαθολική" .

Πράγματι. Γι' αυτό και ξένη προς την Ορθόδοξη πατερική πείρα και θεολογία.

Δυστυχώς για κάποιους νεο-ορθοδόξους στην Ορθοδοξία δεν έχουμε Καμίλο Τόρες αλλά Γεροντάδες όπως ο π. Παΐσιος και ο άγιος Γέρων Πορφύριος.

Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα, δεν είχαμε ποτέ στην Ορθοδοξία. Αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη κλπ. δεν γνωρίζει η Ορθοδοξία. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει η Ρένα Δούρου και άπας ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ανώνυμος είπε...
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο

22 Μαρτίου 2014 - 7:31 μ.μ.

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΑΖΟΛΟΓΗΜΑΤΑ -ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ!!!- ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΠΟΥ ΥΜΝΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ Ο ΑΦΤΑΣΤΟΣ ΚΑΜΙΛΟ ΤΟΡΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W4g99IjWmP8

ΛΥΠΟΥΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΚΑΠΗΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΦΤΥΝΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
Ανώνυμος είπε...
ΕΚΑΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ 3:50!
Ανώνυμος είπε...
Όνομα πατερικού ζητούν μερικοί αλλά ιδέα δεν έχουν περί πατερικής θεολογίας. Μπορεί να τους τη χαλάμε αλλά οι κοινωνικοί αγώνες και τα έργα των πατέρων για το κοινωνικό πρόβλημα ξεπερνούν κατά πολύ ανάλογα των κομμουνιστών. Για διαβάστε τι έλεγαν στα κηρύγματά τους οι καππαδόκες για παράδειγμα. Για προσέξτε πως αντιμετώπισαν την εξουσία και τον πλούτο οι μεγάλοι θεολόγοι του ορθοδόξου κόσμου. Ο αστικός χριστιανισμός ορισμένων μόνο με ξεπερασμένες θρησκοληψίες δεξιάς παρακμής και θρησκευτικής κατάρρευσης μπορεί να διαλεχθεί και τίποτα άλλο.
Ανώνυμος είπε...
http://www.oodegr.com/oode/koinwnia/politika/theolog_apeleftherwsis1.htm
Καταλυτική κριτική της αιρετικής "θεολογίας της απελευθέρωσης" απ τον π.Γεώργιο Μεταλληνό. Καλό θα είναι ο ιστολόγος να την αναδημοσιεύσει προς όφελος των Ορθοδόξων πιστών ούτως ώστε οι τελευταίοι να προφυλαχθούν απ την αιρετική λύμη την οποία κάποιοι ημέτεροι "ορθόδοξοι" θεολόγοι αναπαράγουν και προβάλλουν!
Ανώνυμος είπε...
"Κοινό στοιχεῖο τῶν θεολογιῶν αὐτῶν εἶναι ὅτι παραμερίζουν τό νόημα τοῦ Σταυροῦ καί τῆς Ἀναστάσεως, τόν ἀσκητικό, νηπτικό καί ἡσυχαστικό χαρακτήρα τῆς πίστεως, τήν ἁγιοπνευματική ἐμπειρική μέθοδο τῆς ὀρθοδοξίας, τήν μετοχή στήν ἄκτιστη χάρη καί δόξα τοῦ Θεοῦ καί μεγεθύνουν σέ ἀπόλυτο βαθμό τά κοινωνικά καί πολιτιστικά δεδομένα τῆς κάθε ἐποχῆς. Παρουσιάζουν τήν πίστη καί τήν πνευματικότητα μέ τρόπο ...
προσαρμοσμένο στήν νοοτροπία καί τήν ἐκκοσμικευμένη ἀντίληψη καί λογική τῶν συγχρόνων ἀνθρώπων. Ὑποβαθμίζουν τό ἀληθινό και σωτηριῶδες νόημα τοῦ Εὐαγγελίου σέ ἁπλή κοινωνική καί πολιτιστική συνθηματολογία, σέ ἄνευρη και ἀνούσια γνωσιολογία καί φιλοσοφία".
π.Αθανάσιος Αναστασίου για τις διάφορες μορφές της δυτικής "ψευτο-θεολογίας"
Ανώνυμος είπε...
"Η θεολογία της απελευθερώσεως κατέφυγε στη Γραφή, αναζητώντας θεολογικά ερείσματα, για να καταλήξει σε μια εκκοσμικευμένη θεολογία πολιτικού χαρακτήρα με θρησκευτικό ένδυμα, ως ένα είδος «σοσιαλιστικού ευαγγελίου»...χωρίς υπερβατικές και πνευματικές προεκτάσεις.

π. Γεώργιος Μεταλληνός
Ανώνυμος είπε...
ΠΡΟΣ 3:50: ΣΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΘΟΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΜΙΚΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ.
ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!
Ανώνυμος είπε...
δε θα μας πείσετε πως το γλύψιμο της εξουσίας, η ανοχή αναξιοκρατικών δομών και ο χαριεντισμός με το αθλιότερο κομμάτι του κοινωνικοπολιτικού βίου συνιστά νόημα του σταυρού και της ανάστασης!
Ανώνυμος είπε...
http://seirrax.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7.html
Και άλλο σφυροκόπημα από ορθοδόξου σκοπιάς της διεστραμμένης "θεολογίας της απελευθέρωσης".
Ανώνυμος είπε...
Κάποιοι Θεολόγοι από τους σημερινούς εκθεμελιωτές της Ορθόδοξης Θεολογίας σε σχολεία και πανεπιστήμια, μελέτησαν στα νιάτα τους "θεολογία της απελευθέρωσης", θαύμασαν στην εφηβεία τους τη γιανναρική θεολογία, προσκυνούν σήμερα την Ζηζιούλια εκκλησιολογία και...
επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ αναρριχήθηκαν σε θέσεις υψηλές -στο Υπ. Παιδείας ή στις Θεολογικές Σχολές-, επιβίωσαν κατά τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. λόγω του γνωστού εκπασοκισμού που έχει υποστεί η Ν.Δ.
και
τώρα είναι έτοιμοι να δώσουν το τελικό χτύπημα σε κάθε τι ορθόδοξο επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ!
Ανώνυμος είπε...
Προς αυτο-επαναλαμβανόμενο Συριζαίο: το αθλιότερο κομμάτι του κοινωνικοπολιτικού βίου είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά, τον οποίο αβαντάρουν και πριμοδοτούν κάποιοι ΚΑΙΡΟΣ-κόποι θολολόγοι!
Ανώνυμος είπε...
Κάποιοι που εξακολουθούν να βλέπουν μεγαλεία νεοδημοκρατικής ορθοδοξίας σίγουρα δεν είναι τυφλοί... έτσι;
Υπάρχει και Θεός πάντως που τα γνωρίζει όλα ... αν τους νοιάζει λίγο.
Ανώνυμος είπε...
http://thriskeftika.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4692.html
Ο "νέος τύπος θεολόγου" που φιλοδοξούν να πλάσουν οι νεωτεριστές που λυμαίνονται τις θεολογικές μας σχολές φαίνεται απ τα "θεολογικά μαργαριτάρια" που εξήμεσαν κάποια στελέχη του ΚΑΙΡΟΥ της πολύπαθης Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και τα οποία παρατίθενται στο τέλος της παραπομπής.
Θαυμάστε τους!
Ανώνυμος είπε...
Κάποιοι μάλλον δεν έχουν συνέλθει ακόμη απ την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσαν οι φοβερές καταγγελίες των κυρίων Σιάσου και Τσελεγγίδη!
Παναγιώτης Νούνης είπε...
ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ:http://apologitikaa.blogspot.com/2014/03/blog-post_4572.html
Ανώνυμος είπε...
Μην φανει περιεργο εαν αρχιζουν και μοιραζονται αντιτυπα Κορανιου σε σεμιναρια [καπου το πηρε το αυτι μας και αυτο ....] μεταφρασμενα εις την ελληνικην για να 'ρθουμε πιο κοντα οι θρησκειες και να συμ-πνε..ματιστουμε και απορροφηθουμε,μαλλον να αναρριχηθουμε εις τα ''υψηλα επιπεδα''της ισλαμικης σκεψης ωστε να σεβαστουμε επιτελους το ''ιερο κορα-νι''...
Ευρεια η οδος της απωλειας..... -!-

Ανώνυμος είπε...
http://www.zougla.gr/blog/article/529532
Οι ολετήρες της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι νεογενίτσαροι αυτοί, συμμετέχουν σε "αντιεθνικιστική και αντιμιλιταριστική" διαδήλωση στα...Σκόπια!
Να τους "χαίρονται" οι υποστηρικτές τους!
Ανώνυμος είπε...
Τι κακό έχει το να μάθεις τι λέει το κοράνι;
Ανώνυμος είπε...
Αφού θέλεις να μάθεις τι λέει το Κοράνι αγόρασέ το και διάβασέ το!
Φρόντισε γι αυτό το Ίδρυμα Λάτση με μια πολυτελή του έκδοση!
Ανώνυμος είπε...
Πρωτεργάτες και πρωτοστάτες της θεολογικής διαστροφής ο Περγάμου Ιωάννης με τη "θεολογία του προσώπου" και ο Χρήστος Γιανναράς, που μαθήτευσε "παρά τους πόδας Κουτρουμπή" με τη δυσώδη περί "έρωτος θεολογία του".
Ακολούθησαν κι άλλα "περιφερειακά" έκγονα του Κουτρουμπή απ τους οποίους προήλθαν οι "φωστήρες" του ΚΑΙΡΟΥ κια της ΣΥΝΑΞΗΣ.
Ανώνυμος είπε...
Να πω κατι αλλο απο το Γεροντικο του Σινα.

Ηρθαν καποτε αρειανοι στον αββα Σισοη, 'κει....στο ορος του αββα Αντωνιου και.....αρχισαν να κατηγορουν τους Ορθοδοξους.
Ο αββας Σισοης ,καμμια απαντηση δεν εδωσε σε αυτους.Φωναξε ομως τον μαθητη του και του ειπε*''Αβρααμ....φερε μου παιδι μου το βιβλιο του αγιου Αθανασιου και διαβασε το ''.Και ενω αυτοι ακουγαν....εγινε γνωστη η αιρεση τους.Ετσι σηκωθηκαν και 'φυγαν................-!-

Δεν υπάρχουν σχόλια: