Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

"Κάτι κακό πρέπει να έχετε κάνει για να σας χειροκροτεί αυτός ο αχρείος".ΕΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ Του ===== Ο  Κοτζιάς, ο χρήσιμος ηλίθιος, που θα παραδώσει το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, απέδωσε εύσημα στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, επειδή μεθοδεύει την χορήγηση Αυτοκεφαλίας στην Σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων, με το όνομα Αρχιεπισκοπή Αχρίδος. Εύσημα, όμως, πήρε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον οποίο ο κ. Κοτζιάς καταλογίζει σύνεση και σωφροσύνη, επειδή δεν αναμιγνύεται στην εξωτερική πολιτική. Αυτή είναι η αντίληψη του αχαρακτήριστου Υπουργού Εξωτερικών, για την διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τα Σκόπια. 

 Θα μου πείτε: Και τι καλύτερο περίμενες από τον κ. Κοτζιά; Απολύτως τίποτε καλύτερο δεν περίμενα. 

Απλά, ας προβληματιστούν οι δύο Οικουμενιστές Πρωθιεράρχες, για τα εύσημα που παίρνουν από τον εθνομηδενιστή κ. Κοτζιά, τουτέστιν από τον Υπουργό Εξωτερικών της χειρότερης κυβέρνησης, που έχει -ή καλύτερα που θα μπορούσε ποτέ να έχει- η πατρίδα μας. 
 
 Παναγιώτατε και Μακαριώτατε! Ο Κίμωνας θα σας έλεγε:"Κάτι κακό πρέπει να έχετε κάνει για να σας χειροκροτεί αυτός ο αχρείος". 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: