Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ «ΒΡΕΧΟΥΝ» ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Οι κάτοικοι της περιοχής του Σβερντλόβσκ στη Ρωσία, ανακάλυψαν εκατοντάδες νεκρά πουλιά που έπεσαν απ τον ουρανό στις οδικές αρτηρίες ενός αυτοκινητόδρομου κοντά στη Νίζνι Τάγκιλ. Αλλά τι ακριβώς προκάλεσε αυτά τα πουλιά να πέφτουν νεκρά από τον ουρανό είναι ακόμα άγνωστο. Οι βιολόγοι υποθέτουν ότι ο περίεργος ανοιξιάτικος καιρός, πολύ πιο κρύος απ ‘ότι συνήθως, μπορεί να είναι υπεύθυνος.

Το φαινόμενο πιθανότατα συνδέεται με ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες στην περιοχή των Ουραλίων. Όπως παρατηρήθηκε εκατοντάδες πουλιά έπεσαν από τον ουρανό εξαντλημένα από την πείνα και το κρύο, καλύπτοντας τμήματα ενός αυτοκινητόδρομου κοντά στη Νίζνι Τάγκιλ. Όλο το κοπάδι πέθανε, επειδή δεν είχε χρόνο να πετάξει σε μια πιο καλύτερη περιοχή να βρει φαγητό και καλύτερες θερμοκρασίες.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στον ουρανό στο Parral του Μεξικού στις 25 Φεβρουαρίου 2018.όταν Εκατοντάδες πουλιά έχουν πέσει ξαφνικά από τον ουρανό

Δεκάδες χήνες πέφτουν από τον ουρανό κατά τη διάρκεια ενός σοβαρού χαλαζιού και καταιγίδας στον καταρράκτη του Αϊντάχο
Δεκάδες χήνες έπεσε από τον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας σοβαρής χαλαζόπτωσις και καταιγίδας το βράδυ του Σαββάτου. Τα πουλιά κατέρρευσαν ξαφνικά σε ένα πάρκινγκ κοντά στην εθνική οδό Yellowstone και στο Lincoln Road στους καταρράκτες του Αϊντάχο γύρω στις 7 μ.μ. Πιθανώς να είχαν χτυπηθεί από αστραπή ή χτυπήθηκαν από μεγάλες πέτρες με χαλάζι;
Περισσότερα από εκατό πουλιά βρέθηκαν νεκρά σε δρόμο στην κοιλάδα Okanagan, στην πολιτεία Idaho στις 10 Μαρτίου 2018

Δεν μιλάμε συχνά για τον αέρα που αναπνέουμε! Μερικές φορές, είναι τόσο μολυσμένος και τα πουλιά πέφτουν νεκρά από τον ουρανό! Περίπου 50 μαύροι αετοί πέθαναν σε λιγότερο από 24 ώρες στο Siliguri, προκαλώντας συναγερμό ανάμεσα στους κατοίκους αυτής της βόρειας πόλης της Βεγγάλης, η οποία επίσης κατατάσσεται στον κατάλογο μεταξύ των ινδικών πόλεων με τον πιο μολυσμένο αέρα.

Εκατοντάδες περιστέρια πέφτουν νεκρά μυστηριωδώς από τον ουρανό πάνω από τη Ρώμη, Ιταλία, όπως σε μια ταινία Hitchcock
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: