Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος εμφανίστηκε στην Ανθή ενώ της αφαιρούσαν όγκο από το κεφάλι


Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ανθή Βούλγαρη χειρουργήθηκε στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρέσει έναν καλοήθη όγκο.
Η δημοσιογράφος δεν έχασε λεπτό το κουράγιο και την αισιοδοξία της και τα κατάφερε.

Η ίδια, όπως έχει αποκαλύψει πιστεύει πολύ στον προστάτη – φύλακά της Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και με αφορμή την ημέρα που γιορτάζεται ο Άγιος- στις 27 Μαϊου- έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.
«Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος… ξέρω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ το έζησα και οφείλω να το λέω.
Στις 28 Σεπτεμβρίου όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ήταν εκεί μαζί μου… τον είδα μέσα στο χειρουργείο.
Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλά… μου χαμογέλασε και ξύπνησα από τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν.
Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλά μετά από αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη.
Έχω χτυπήσει ένα σταυρουδάκι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και όταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου.. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα έχω…».
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τούρκος αξιωματικός που τον αγόρασε, τον πήγε στο Προκόπι της Μ.Ασίας, απ' όπου καταγόταν. Ο Ιωάννης, ζούσε στον σταύλο του αφεντικού του μαζί με τα ζώα. Κάποια μέρα, το αφεντικό θα ταξίδευε από το Προκόπι στην Μέκκα για προσκύνημα. Μετά από μέρες, η γυναίκα του αφεντικού, παρέθεσε γεύμα στους συγγενείς του συζύγου της. Παρών ήταν και ο σκλάβος Ιωάννης. Και όταν το πιάτο με το ζεστό πιλάφι σερβιρίστηκε στο τραπέζι, η Τουρκάλα οικοδέσποινα είπε: "Το πιλάφι αυτό αρέσει πολύ στο αφεντικό!". Και ο Ιωάννης, σχολίασε με φυσικότητα και βεβαιότητα: "Να του το στείλουμε αμέσως τώρα!".
Οι καλεσμένοι κρυφογέλασαν ενώ η οικοδέσποινα μάλλον ενοχλήθηκε από την αφέλεια ή την πονηράδα του, αφού ήδη ο Ιωάννης σηκώθηκε με το πιάτο στο χέρι.. Και στ' αλήθεια έμειναν έκπληκτοι όταν βγήκε έξω με το πιάτο για να πάει να το...στείλει στη..Μέκκα. Και ο Ιωάννης πήγε στον σταύλο του. Και εκεί μέσα έκανε την προσευχή του. Και θαρρείς σαν αστραπή, το πιάτο έφτασε στη Μέκκα. Μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο του αφεντικού του. Και όταν το αφεντικό επέστρεψε από την προσευχή του και ξεκλείδωσε και μπήκε μέσα, είδε ένα πιάτο με αχνιστό πιλάφι στο τραπέζι. Και κατάλαβε πως αυτό πρέπει να ' ταν "δουλειά" του Γιουβάν. Γιατί το πιλάφι είχε απάνω του χαραγμένο Σταυρό, ενώ το πιάτο ήταν του σπιτιού του και έφερε τα αρχικά του ονόματός του.
Και όταν ο Τούρκος επέστρεψε στο Προκόπι, ο Ιωάννης τον ρώτησε:
"Πήρες το δώρο που σου έστειλα;"
Και αυτός τότε, φανέρωσε το πιάτο σε όλους..
Αυτός ήταν ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος. Και έζησε σε μια εποχή όπου ταχυδρομεία express δεν υπήρχαν. Express γι' αυτόν ήταν μονάχα η Δύναμη της Προσευχής και της Αγάπης!

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε νά βγάλει τελείως τον όγκο απο τόν εγκέφαλο , γιατί ο μισός είναι ακόμα μέσα . Πιό πολλά μου λέει τό μαύρο νύχι σημειολογικά από όλα τα άλλα λόγια .

Κοιτώ τις γυναίκες στό δρόμο . Θέλουν νά μοιάζουν μέ γκόμενες. Αν έχουν ωραία πόδια νά τά δείξουν . Αν ωραία βυζιά επίσης . Και ο μ...κας θέλει νά κυκλοφορεί οπωσδήποτε μέ μία γκόμενα .

Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο σαν άγγελο !