Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Να μην καθυστερούν μόνο....

Είπε Γέρων: Ένας βασικός λόγος που δεν επιθυμώ, τουλάχιστον για τώρα, μια ελληνοτουρκική σύγκρουση, είναι η ανεπάρκεια του συνόλου του πολιτικού συστήματος. Κυρίως δε, υπό την ηγεσία αυτής της ανίκανης και παιδαριώδους κυβέρνησης των εθνομηδενιστών, που μέχρι χθες θεωρούσαν μαγκιά το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, η εθνική τραγωδία είναι προδιαγεγραμμένη. 

Να εύχεστε να μην εκμεταλλευτεί την ευκαιρία ο Ερντογάν και να κερδίσουμε λίγο χρόνο. Ο αντίπαλος είναι πανούργος και ενεργεί με θρασύτητα. 

Έχουμε ικανότατο στρατό, αλλά μας λείπει η ανάλογη ηγεσία 

Ο Καμένος μπορεί πάντα να παίζει με υποβρύχια στην μπανιέρα του, αλλά τώρα χρειαζόμαστε άνδρες με θέληση και αποφασιστικότητα. Να προετοιμαστεί ο λαός σε κάθε επίπεδο. 

Ούτε εγώ, αλλά και κανείς εχέφρων άνθρωπος δεν επιθυμεί τον πόλεμο. Αρκεί κιόλας, να μπορεί και να τον αποφύγει. Αν όχι, θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην αντίσταση και στον ντροπιαστικό συμβιβασμό, με πολλές πιθανότητες νίκης 

Αν όμως τα πράγματα μείνουν ως έχουν με την πολιτική μας τάξη, τότε σε λίγο καιρό η επιλογή μας θα είναι ακόμα πιο οδυνηρή. 

Απώλεια εθνικού εδάφους με ραγιάδικη συναίνεση, ή απώλεια εδάφους μετά από ατιμωτική ήττα, λόγω μοιραίας ηγεσίας;

Η πρόταση μου είναι να παραιτηθούν άπαντες. Να ανατεθεί με συμφωνία όλων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η συγκρότηση μια εθνικής κυβέρνησης προσωπικοτήτων και εξωκοινοβουλευτικών, από τους πιο άξιους και κατάλληλους για αυτήν την αποστολή, για να ανατάξουν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την χώρα, που κατευθύνεται εν μέσω καταιγίδας ως σκάφος προς το ναυάγιο του. Ας επιλέξουν τον συνταγματικό τρόπο που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και ας προτείνουν τους ικανούς Έλληνες που υπάρχουν. 


Να μην καθυστερούν μόνο....γιατί αλλιώς θα αναλάβει ο λαός, που βλέπει να απειλείται η πατρίδα του.

μας τοστeιλε το mail

4 σχόλια:

Αργύρης μυλωνας είπε...

Ναι ας αναλαβει ο συγκεκριμενος προεδρος να συγκροτησει τη λυση,σιγουρη επιτυχια.Το πρωτο που θα κανει θα ειναι να τρεξει να το πει στην αγαπημενη του ευρωπη και τον αρραβωνιαστικο της τον χιτλερ

Ευλαλία είπε...

Ο λαος βλεπει syrvivor, ο Αρχιεπισκοπος μούγκα, ο Πατριάρχης ξεπατικωνει τον Αρχιεπισκοπο,

οι μητροπολίτες τους ακολουθουν, ο αρχηγος ΓΕΣ εξαφανισμένος, ο Ζιαζιας γραφει μηνυματα στο

facebooκ, ο Καμμενος δεν εχει φορεσει την στολή παραλλαγης και ανησυχω...

Ο πολεμος μαινεται στα πληκτρολόγια.

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο Σύνταγμα είναι οι Συνταγματάρχες .....

Ανώνυμος είπε...

Δέκα εκατομμύρια Ελληνες να ρωτήσουμε ποιους θεωρούν αξιους και ικανους δέκα εκατομμύρια γνώμες θα πάρουμε. Δυστυχώς το λιγότερο χειρότερο πολιτευμα είναι η δημοκρατία, οτιδήποτε άλλο που αποφασίζει ένας για όλους κρύβει περισσότερους κινδύνους κι απ αυτή ακόμα την ανικανη κυβέρνηση