Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Όταν η Μοσάντ κι η Cia προσφέρουν καλό μεροκάματο!Για τα "παιδάκια" της ΚΕΡΦΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΤΙΦΑ και CIA...

Πέρυσι είχαμε πάει περιοδεία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μας έλεγαν στην Σάμο ότι οι μισθοί στις δραστηριοποιούμενες στο νησί ΜΚΟ, κυμαίνονται γύρω στα 1300 ευρώ. Αυτό μας το εξομολογήθηκε ένας νεαρός, ο οποίος εργαζόταν σε μια τέτοια ΜΚΟ.

Καταλαβαίνετε τώρα, πώς ματατρέπουν σε γενίτσαρους τα παιδιά μας; Ε, δεν είναι και λίγα 1300 ευρουλάκια κάθε μήνα εν μέσω τέτοιας κρίσης.

Οπότε, μην απορείτε για τα "παιδάκια" της ΚΕΡΦΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΤΙΦΑ και CIA. Ούτε να ψάχνετε κάποιο... ιδεολογικό υπόβαθρο στις δράσεις τους. Μεροκάματο παίρνουν, και μάλιστα αρκετά αδρό. Το ίδιο και πολλοί καλοθελητές που λειτουργούν ως τρολς στο διαδίκτυο. Πολλοί απ' αυτούς πληρώνονται με το κομμάτι (ανά σχολιασμό). Ειδικές τιμές έχουν εκείνες οι αναρτήσεις που καλούν σε μη άμυνα για το Αιγαίο, την Κύπρο, ή την Μακεδονία.

Επιδοτούμενες επίσης είναι και οι χιλιάδες αφίσες τους που έχουν κατακλύσει τους δρόμους Όπως η τελευταία...

O κανακάρης του μπαμπά του, προσωπικός φίλος του Τσίπρα, "αριστερός απεργός", "δημοσιογράφος" με παρέμβαση του μπαμπά του στο εκσυγχρονισμένο πασοκ, ηγείται της "αντιεθνικιστικής" ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ... με "αντιφασιστική" εμπειρία από τις ΜΚΟ των "μεταναστών" του Σόρος και σια... Φασίστας εθνικιστής από το πασοκ του Γιωργάκη και μετέπειτα του Τσίπρα!

 Giorgos Ierodiakonos

1 σχόλιο:

maria.p. είπε...

Πιθανόν κάποιοι πληρώνονται. Όμως σας λέω με κάθε βεβαιότητα, ότι μεγάλο μέρος αυτού του κόσμου (όπως είναι γενικά ο χώρος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς) έχει πάθει πλύση (και μαλ..κυνση) εγκεφάλου από αριστερίστικες θεωρίες.