Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο ηλίθιους μας θεωρεί ο υπουργός εξωτερικών;

Νίκος Κοτζιάς, 20 Φεβρουαρίου 2018
«Σήμερα δεν πάμε να βαπτίσουμε αυτό το κράτος, σήμερα αυτό το κράτος εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία, και μάλιστα για εκατόν σαράντα κράτη, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό. Σήμερα αυτό που κάνουμε είναι ο γάμος, είναι σαν μια ωραία κυρία που έρχεται στο γάμο και αναρωτείται εάν στο επίθετό της θα προσθέσει και το επίθετο το ανδρός της».
Απάντησε ήδη στον εαυτό του δύο μήνες νωρίτερα:
Νίκος Κοτζιάς, 17 Δεκεμβρίου 2017
Είναι δεσμευμένοι όλοι στον ΟΗΕ ότι η συμφωνία που θα κάνουμε θα υϊοθετηθεί και θα χρησιμοποιηθεί από τον ΟΗΕ και όλα τα κράτη που έχω μελετήσει (δεν έχω μελετήσει του ειρηνικού κάτι μικρά κράτη) στη συμφωνία αναγνώρισης που κάνανε στη FYROM με το συνταγματικό της όνομα λένε ότι αυτή η αναγνώριση γίνεται έως ότου υπάρξει μία συμφωνία ανάμεσα σε εκείνο το κράτος και στο ελληνικό του οποίου τη συμφωνία το όνομα που θα προβλέπεται θα υϊοθετήσουν.
Δηλαδή: ενώ λέει ο ίδιος, σε ανύποπτο χρόνο (δηλαδή πριν τα συλλαλητήρια, όταν πίστευε ακόμη ότι ο κόσμος το έχει ξεχάσει το θέμα) ότι οι 140 αναγνωρίσεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΣΧΥ, αφού όλες οι χώρες στις αναγνωρίσεις τους ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» προέβλεπαν αλλαγή αυτού του ονόματος, όταν συμφωνήσει και η Ελλάδα σε κάποιο άλλο όνομα, σήμερα μας λέει ότι αφού οι άλλοι την αναγνώρισαν έτσι, πρέπει κι εμείς να ακολουθήσουμε! Το ακριβώς ανάποδο!
Οι 140-τόσες αναγνωρίσεις είναι διμερείς. 
Δεν υπάρχει ούτε μία διεθνής. 
Οι διμερείς θα αλλάξουν στο συμφωνηθέν όνομα. 
Ομοίως και οι διμερείς. Όλοι περιμένουν την Ελλάδα να υπογράψει το μόνιμο όνομα. 
Και η Ελλάδα εμφανίζεται να θεωρεί τον εαυτόν της πιεσμένο. 
Η Βουλγαρία ως προεδρεύουσα στην ΕΕ χρησιμοποιεί το προσωρινό όνομα πΓΔΜ και όχι αυτό που η ίδια η Βουλγαρία έχει αναγνωρίσει (πρώτη πρώτη μάλιστα). Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι η διεθνής αναγνώριση είναι υπέρτερη όλων των διμερών του κόσμου. Ουδεμία διεθνής δεν υπάρχει.Συνέχεια στην αθλιότητα του ελληνόφωνου γραικύλου Κοτζιά στη συνέντευξη στην ΕΡΤ (περίπου στο 1.34.50) όπου περιέχεται η παραπάνω επίμαχη φράση του Κοτζιά.εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ λεν οι ΕΛΛΗΝΕΣ (82%)ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΛΩΣΣΑ...
Σε αυτό συνηγορεί και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β.Νικόπουλος ο οποίος ειδοποιεί τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
Ακούστε τον Β.Νικόπουλο μεταξύ
5ου και 11ου λεπτού.ΑΞΙΖΕΙ.Κώστας Ουίλς
- Costas Wills 20 01 2018 "ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ"
ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ