Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

(Το περιστεράκι στην Καλαμάτα έπαθε συγκοπή!)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ

 Του Παναγιώτη Τελεβάντου 

Στο βίντεο της ανάρτησης φαίνεται καθαρά ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας ελευθέρωσε περιστέρι, κατά την ώρα του καθαγιασμού των υδάτων, που έπεσε αμέσως στη θάλασσα νεκρό. Πολλοί απόρησαν για το γεγονός. 

Εμείς δεν έχουμε ερωτηματικά για το μακάβριο γεγονός. Έγκυρες πληροφορίες του Πρακτορείου “Whoever believes that can believe anything”, αναφέρουν ότι το περιστεράκι ήταν αντιοικουμενιστικό και μάλιστα αποτειχισμένο “Αγιαντωνίτικο”. Γι’ αυτό, μόλις είδε -το δόλιο- μπροστά του τον Σεβ. Μεσσηνίας Σαββάτο, έπαθε συγκοπή!
 Το αδικείτε; Εμείς καθόλου! Ιδού οι θλιβερές συνέπειες του Οικουμενισμού. Ακόμη και το οικοσύστημα κινδυνεύει εξαιτίας των Οικουμενιστών. 

 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος πρέπει οπωσδήποτε να λάβει τα κατάλληλα, μέτρα για τη διάσωση των περιστεριών και των άλλων ειδών του οικοσυστήματος. 

 Για τις χελωνίτσες καρέττα-καρρέτα ο Παναγιώτατος κάνει τόσο σαματά. 

Για τα καυμένα τα περιστεράκια, αφού προπαντός εν είδει περιστεράς εφανερώθη το Άγιο Πνεύμα κατά τη Βάπτιση του Κυρίου, δεν πρέπει να δείξει ακόμη μεγαλύτερη ευαισθησία; 

 Γι' αυτό η μόνη λύση, Παναγιώτατε, για να γλυτώσουν τα περιστεράκια και τα άλλα ζωντανά από τους κάθε λογής Σαββάτους, είναι να συγκαλέσετε Πανορθόδοξη Σύνοδο για να καταδικάσει τον Οικουμενισμό, να καθαιρέσει και να αναθεματίσει τους πρωταγωνιστές του και για να ακυρώσει τις κακόδοξες αποφάσεις της Συνόδου της Κρήτης. 

 Σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε ο Πατριάρχης μας να εκτιμά δεόντως τις οικολογικές ευαισθησίες μας, που είναι φανερόν, ότι αυτές και μόνον μας υποκινούν να προτείνουμε σύγκληση Πανορθόδοξης Συνόδου. 
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρελογιάννη αφού ανεβάζεις από αυτόν τον Τελεβάνο (κρίμα δηλαδή) που μόνο κουτσομπολίστικα ασχολείται με τα του Θεού.
Συγνώμη που σου μιλάω έτσι, αλλά το περιστέρι το πέταξε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και όχι ο Ιεράρχης.
Αυτό στο γράφω όχι για να πω ότι ο ένας είναι καλός και ο άλλος άχρηστος αλλά για την ακρίβεια της ενημέρωσης.
Το στυλ πχ να βάζω τίτλους στα άρθρα μου για εντυπωσιασμό αλλά και για να τραβήξω κόσμο είναι Φτηνό Δημοσιογραφικό τρικ.
Νομίζω ότι όσοι είμαστε πιστοί δεν πρέπει να μας εκφράζει αυτός ο τρόπος.
Συγνώμη Τρελογιάννη μου

Ανώνυμος είπε...

Το γλωσσοφάγαμε το καυμένο το περιστέρι μέ τά κουτσομπολιά και αποφάσισε νά αυτοκτονήσει ....