Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΡΟΘΥΜΗ ΨΕΥΤΟΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!


Κόντρα στους ανυπόμονους αποστόλους του ενδοτισμού, ας υψώσουμε το αιώνιο τείχος του Εθνους, τους Ελληνες

Βασικός παράγοντας της μεταπολιτευτικής παρακμής μας είναι η ψευτοελίτ, που κυριαρχεί στον δημόσιο λόγο και στην εξουσία. Εχουν συμφέροντα ξέχωρα και αντίθετα από αυτά του Εθνους. 
Αριστεροί ή νεοφιλελέδες διεθνιστές είναι ευαισθητούληδες. Κουράζονται εύκολα. Ιδροκοπάνε με τις ώρες στα γυμναστήρια για να είναι fit και μπάνικοι, και για να βγαίνουν στις κοσμικές και τις πολιτικές στήλες και εκπομπές σινιέ, ηλιοκαμένοι και με χαμόγελο διαφήμισης οδοντόκρεμας.

Εχουν ατσάλινα και ακούραστα δάχτυλα όταν μετρούν τα κατοστάευρα των εμφανών ή αφανών εισοδημάτων τους και το προϊόν λεηλασίας της χώρας, σαν μηχανές της Chase Manhattan. Ομως, το Κυπριακό τούς κουράζει, στα ελληνοτουρκικά παθαίνουν τενοντίτιδα, το Βορειοηπειρωτικό το βαριούνται και στο Σκοπιανό παθαίνουν κλακάζ από τον κάματο και την ανυπομονησία να τα κλείσουν όλα «τσάτρα πάτρα» υπέρ των άλλων, οποιωνδήποτε άλλων, αρκεί να μην είναι Ελληνες. Δείχνουν ιώβεια υπομονή και απέραντη κατανόηση για τους σοβινισμούς Αλβανών, Σκοπιανών, Τούρκων, αλλά εξοργίζονται με τον πατριωτισμό των ημετέρων και τον «στολίζουν» ως εθνικισμό (κακόφημη έννοια για τους φρούληδες πέριξ του Κολωνακίου και των Εξαρχείων), φασισμό, χρυσαυγιτισμό κ.λπ.

Αισθάνονται πάνω τους τον χρόνο να συσσωρεύεται δυσοίωνα, σαν ξανθιές στάρλετ του Χόλιγουντ. Κι αυτός ο Διαφωτισμός! Τον έχουν φάει με το κουτάλι στα κολέγια, στο Φίλιον και στο Φλοράλ, ανάσκελα στην Ψαρού, και δεν μπορούν να ανεχθούν τις ευαισθησίες της πλέμπας, τους χωριάτες από την επαρχία και τους μπρούκληδες «πιατάδες» από τις ΗΠΑ, που τολμούν, μαζί με αναχρονιστές εσωτερικούς μετανάστες από πασέ σχολεία του πόπολου, να μιλούν, να έχουν άποψη και αθλιωδώς να κάνουν και συλλαλητήρια.

Τόση βρυξελλιώτικη σωφροσύνη, τόσος φωταδισμός μαζεμένος και να υποφέρει η κρεμ ντε λα κρεμ των εβροπέων από τον εθνολαϊκισμό κάτι Πόντιων παοκτσήδων, Πειραιωτών γάβρων, απείθαρχων παπάδων, πλειοψηφικής μπασκλασαρίας που δεν έχει διαβάσει Νίκο Δήμου, έναν Τατσόπουλο, έστω επιφυλλίδες της «Καθημερινής»... Ούτε καν Μπάμπη Παπαδημητρίου δεν βλέπουν οι αγριάνθρωποι, έναν Πορτοσάλτε, βρε αδερφέ!

Αδέρφια, αυτοί οι χλεχλέδες κουράστηκαν. Εμείς οι πολλοί, όχι. Την Κυριακή θα είμαστε εκεί. Μακεδόνες, Ηπειρώτες, Πόντιοι, Αρβανίτες, Θράκες, Θεσσαλοί, Μωραΐτες και Κρητικοί, παοκτσήδες, γάβροι, τα πάντα. Ξεκούραστοι, γιατί ποτέ δεν μας κουράζει το εθνικό χρέος.

Τετρακόσια χρόνια περιμέναμε για να αρχίσουμε να ξεφορτωνόμαστε τους χαλδούπηδες και τα ταγκαλάκια τους, για να τους πάμε με το ντουφέκι και την πάλα πίσω στην Ασία. Θα μας πάρει λιγότερο να ξεφορτωθούμε κι αυτούς εδώ, που το Εθνος πάει ίσα κι αυτοί στραβά κι ανάποδα. Θα τους θεραπεύσουμε τον πολύ Διαφωτισμό με την ψήφο μας, τη φωνή μας, τις παρεμβάσεις μας.
Στο τέλος μπορεί να μας σώσει η αδιαλλαξία των Σκοπιανών φασιστόμουτρων του VMRO, του Ιβάν Μιχαΐλοφ, των συνεργατών των SS, με τη νεολαία των οποίων έκανε γιορτές και πανηγυράκια η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τους «Μακεδονική Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Σε αυτούς βιάζονται, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνουν παραχωρήσεις η Ντόρα, ο Κυριάκος και η παρέα του, το Ξεροπόταμο και το μουχλιασμένο εναπομείναν ΠΑΣΟΚ.

Οπως στην Κύπρο ως τώρα μας σώζει ο μαξιμαλισμός των Τούρκων ισλαμοφασιστών, έτσι κι εδώ ίσως τη σκαπουλάρουμε.

Ομως, δεν μπορούνε να επαφιέμεθα στην αδιαλλαξία των εχθρών μας, που θα υποχρεώσει ακόμη και την πρόθυμη ψευτοελίτ μας να κάνει πίσω στην εθνική αυτοχειρία.

Κόντρα στα κανάλια τους, στους σκυφτούς καθηγητάδες και διανοουμένους του τάλαρου, κόντρα στους κουρασμένους και ανυπόμονους αποστόλους του μαρασμού και του ενδοτισμού, ας υψώσουμε το αιώνιο τείχος του Εθνους, τους Ελληνες, εμάς όλους, μόνο με τη Σημαία των αγώνων μας, αυτήν που σκεπάζει τους ήρωές μας. Ολοι, στις 21/01, στη Θεσσαλονίκη!

 Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό κείμενο από τον κ.Κρανιδιώτη, ευτελίζει και αποδομεί πλήρως με το γλαφυρό του ύφος και την πετυχημένη χρήση της ειρωνείας τη σάπια συλλογιστική και πρακτική των εθνομηδενιστικών κύκλων. Απόλυτα επιτυχής και ορθή η αναφορά στη σοβαροφανή φυλλάδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" που καλλιεργεί με τα άρθρα της τον ενδοτισμό και το συμβιβασμό.
http://www.kathimerini.gr/943775/opinion/epikairothta/politikh/ena-syllalhthrio-gia-to-makedonia
Ιδού ένα χαρακτηριστικό δείγμα της προαναφερθεισης αντεθνικής "καθημερινής" αρθρογραφίας. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ.Πάσχος Μανδραβέλης "αλλοιθωρίζει" στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Άρθρο του...αέρα!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το κείμενο του Φαήλου Κρανιδιώτη.