Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Στρατηγέ δεν μας αρέσει αυτή η εικόνα ,ή έχεις άγνοια ή γνωρίζεις τι κάνεις!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζουμε νά μήν έχουμε ακόμα έναν Σαμαρά Δέν είναι αυτό το ζητούμενο Ο Σαμαράς μόνο κακό έφερε και κανένα καλό Υπάρχει ο προβληματισμός , πόσοι απο τους ομιλητές έχουν μία σχέση καί αναφορά στην πίστη και στό ορθόδοξο βίωμα Μόνο αυτό μπορεί νά αναδείξει ηγέτη Ωστόσο και οι τοιούτοι ολίγον εθνικοί ολίγον χριστιανίζοντες μπορούν νά έχουν μια λαμπρή πέραση στα πλήθη

Μαρία Π. είπε...

Καθόλου δεν μας αρέσει αυτή η εικόνα. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω σχετικά με τον στρατηγό Φράγκο, αλλά αυτό με προδιαθέτει άσχημα. Τι δουλειά έχει με τους Ρόταρυ;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που βλέπω είναι ότι βούτηξαν τον Φραγκούλη και τον ξεσκίζουν όπου βρουν, τι βολικό. Ξεσκόνισαν τα πάντα οπότε βγάζουν ότι βρουν από την οικογένεια του το σόοι του φωτογραφίες από επισκέψεις σε εκδηλώσεις οπότε τσουκ να και στους ρόταρυ κλπ κλπ, κάπου θα τον πιάνανε δεν μπορεί. Και Άγιος να ήταν θα εφευρίσκανε κάτι.
Τι να πρωτοπει κανείς. Και σεις ρε φίλοι, τι σκανδαλίζεσετ με τη μια βλέποντας μια φωτογραφία. Έγινε μασώνος ή τι άλλο επειδή παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση; Επίτιμος αρχηγός του στρατού είναι ο άνθρωπος. Ήμαρτον δηλαδή.
Ξέρω ότι από ότι βλέπουμε κι ακούμε τίποτα μπορεί να μην είναι αλήθεια. Ας έχουμε όμως πίστη στον Θεό κι ας ακούμε και τις καρδιές μας περισσότερο από ότι την κεφαλή μας.

Μαρία Π. είπε...

3.27 Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι μέλος, και το πιο πιθανό είναι μάλλον ότι δεν είναι. Αλλά όπως λέει η παροιμία "η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται".
Πως είναι δυνατόν να μην κατανοούν όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις, πόσο σπιλώνεται το πρόσωπό τους;;
Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι Ρόταρυ;;
Υπάρχουν βίντεο στο youtube με φωτογραφίες Ελλήνων πολιτικών από συμμετοχή σε εκδηλώσεις Ρόταρυ ή άλλων τέτοιων ομάδων, που ανοιχτά χαρακτηρίζονται ως Μασόνοι.

Δείτε π.χ. αυτό:
"Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα"
https://www.youtube.com/watch?v=fxKfhnPG7lA

Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ή δεν είναι.
Ούτε θέλω να συκοφαντήσω άδικα κανένα.
Αν όμως δεν είναι, τότε γιατί πηγαίνουν σε αυτά τα μασονικά, λεγόμενα "φιλανθρωπικά Σωματεία";;
Προφανώς γιατί δεν βλέπουν "που είναι το κακό" στο να πάνε.
Αν όμως οι υποψήφιοι ή ταγμένοι, (υποτιθέμενοι) "διαχειριστές και φύλακες"΄της χώρας , δεν έχουν γνώση των πραγμάτων, τότε είναι επιεικώς απαράδεχτοι, μέχρι και επικίνδυνοι.
Αν πάλι έχουν γνώση της συγκρητιστικής ιδεολογίας αυτών των ομάδων, που είναι μείγμα θρησκευτικών δοξασιών, και παρόλα αυτά συμμετέχουν, αυτό δείχνει ότι είτε έχουν και αυτοί τέτοιο τρόπο σκέψης, είτε στην καλύτερη περίπτωση έχουν τόσο πεσμένα αντανακλαστικά που δεν αντιλαμβάνονται τι κάνουν.
Είτε έτσι λοιπόν είτε αλλιώς, η αποφυγή συγχρωτισμού με τέτοιες ομάδες, όσων θέλουν να λέγονται Έλληνες-Χριστιανοί-Πατριώτες, θα έπρεπε να είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, και "εκ των ουκ άνευ".