Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


 

Οι μηδενιστές διεθνιστές του ισλαμικού εποικισμού  στέκονται προσοχή μπροστά σε βάρβαρα αλλότρια έθιμα, ενώ λοιδορούν τα δικά μας

Μια ηλικιωμένη άστεγη Ελληνίδα βρέθηκε προχθές νεκρή σε είσοδο πολυκατοικίας, τυλιγμένη με κουβέρτες και με τα ελάχιστα υπάρχοντά της σε σακούλες. Αν την έλεγαν Φατίμα και ήταν από τους μουσαφιραίους που προσκάλεσε η κυρία Τασία, όταν η πρώτη φορά Αριστερά και μνημονιακά κυβέρνηση μας έδωσε το «άρατε πύλας», στη χειρότερη περίπτωση θα είχε σίτιση, στέγαση και περίθαλψη σε οικίσκο στους τσαντίρ μαχαλάδες, που κατ’ ευφημισμόν ονομάζουμε hot spot. Πιθανότατα, όμως, να είχε διαμέρισμα νοικιασμένο από την Υπατη Αρμοστεία, με προπληρωμένο ενοίκιο για ένα έτος, πληρωμένους όλους τους λογαριασμούς, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και 400 ευρώ μηνιαίο επίδομα, συν μια στρατιά παρακρατικών ΜΚΟ, δημοσιογράφων και δυσοίωνων μαυροντυμένων «αλληλέγγυων» να προπαγανδίζουν για χάρη της, λοιδορώντας, απειλώντας και βρίζοντας κάθε φωνή που θα αντέλεγε στην πολιτική του καλωσορίσματος και της μόνιμης εγκατάστασης στρατιών παρανόμως εισελθόντων.

Η δύστυχη γυναίκα, όμως, δεν είχε κανένα από τα πλεονεκτήματα. Δεν μπήκε παράνομα στην Ελλάδα με τη συνδρομή αμειβόμενων δουλεμπόρων - διακινητών του Ερντογάν. Δεν την έλεγαν Φατίμα ή Αϊσέ. Πιθανότατα την έλεγαν Μαρία ή Ελένη. Ως Ελληνίδα δεν αποτελούσε το κέντρο του ενδιαφέροντος των εγχώριων φωταδιστών του Σόρος και της νεοφιλελέδικης ή αριστερής ψιλοδιανόησης και των δημοσιογραφούντων μισελλήνων, οι οποίοι μισούν τη γη που πατάνε, ή της πάνσοφης κυβέρνησής μας, που κάνει περικοπές και πλειστηριασμούς «με επίκεντρο τον άνθρωπο». Λιγώνονται μπροστά σε μαντίλες ή νταβραντισμένα εικοσιπεντάχρονα «προσφυγόπουλα», που δηλώνουν δεκαεπτάχρονα, βουρκώνουν μπροστά στους ψόφιους κορμοράνους ή στον καημό του Μπάμπη, που ο νόμος δεν τον αφήνει να γίνει μάνα, αλλά μπροστά σε αληθινά βάσανα Ελλήνων έχουν την ευαισθησία που έχει το θολό μάτι της παστής ρέγκας. Αν αυτό δεν είναι διαστροφή, ψυχοκοινωνική διαταραχή και αντίστροφος ρατσισμός, τότε τι είναι;

Υπάρχουν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας που στερούνται τα στοιχειώδη. Υπάρχουν επαρχιακές πόλεις μας όπου σχεδόν το 40% του πληθυσμού βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας, που δεν συγκεντρώνει ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ούτε 3.000 ευρώ. Αφανής αρωγός τους, η Εκκλησία, η οποία πρέπει να εγκληθεί διότι δεν προβάλλει το φιλανθρωπικό έργο της όσο πρέπει. όχι για λόγους δημοσίων σχέσεων, δεν έχει τέτοια ανάγκη η κιβωτός της εθνικής ταυτότητάς μας και επιβίωσης, αλλά για λόγους προτροπής των εχόντων να συνδράμουν το τεράστιο έργο των Μητροπόλεων και των σωματείων που προσφέρουν χειροπιαστή βοήθεια στους Ελληνες. Οι μουσαφιραίοι μας ενίοτε πετούν το φαγητό στον δρόμο, ούτε καν στους κάδους, θεωρώντας πως το προσωπικό είναι τα δουλικά τους, διότι, π.χ., το ζώο δεν σφάχτηκε επώδυνα, χωρίς αναισθησία και να σπαράζει κρεμασμένο ανάποδα με το αίμα να σταλάζει. Οι μηδενιστές διεθνιστές «χρήσιμοι ηλίθιοι» του ισλαμικού εποικισμού στέκονται προσοχή και με περίσσια κατανόηση μπροστά σε βάρβαρα αλλότρια έθιμα. Μόνο τα δικά μας έθιμα και τον Ελληνικό Τρόπο της Ορθοδοξίας μισούν και λοιδορούν ως «αναχρονιστικά», «σκοταδιστικά», «εθνικιστικά» και ό,τι άλλο κατεβάσει ο ολοκληρωτισμός της πολιτικής «ορθότητας» που κουβαλούν μέσα τους, με υστερικό ζήλο, πιο φασίστες κι από τους πιο φανατικούς SS, εχθροί της ίδιας τους της Πατρίδας, των θυσιών των προγόνων τους, της ίδιας μας της Ελευθερίας και της ευημερίας.
Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, με γενική επίθεση στην εθνική ταυτότητά μας, διακρίσεις σε βάρος των Ελλήνων και επιβολή στην πλειονότητα των πιο παράδοξων, ανελεύθερων ιδεών από οργανωμένες μειοψηφίες μηδενιστών «ταλιμπάν», είναι κατευθυνόμενη και χρηματοδοτούμενη από τη σημερινή αντιευρωπαϊκή και αντιχριστιανική γραφειοκρατία των Βρυξελλών, αγκαλιά με το διεθνές παρακράτος των ΜΚΟ και τους σκοτεινούς πάτρονές του.

Το χρέος κάθε πατριώτη που σέβεται τον εαυτό του και τους δημοκρατικούς κανόνες είναι η αποκατάσταση του δικαίου, η συντριβή των ολοκληρωτικών μηχανισμών που επιβάλλουν αυτήν τη διεστραμμένη ρατσιστική πολιτική σε βάρος των Ελλήνων και η αποκάλυψη του ρόλου αυτού του παρακράτους και του τμήματος προπαγάνδας και επιβολής του, που χρησιμοποιεί συκοφαντία αλλά και βία. Πρέπει να ανακτήσουμε την Πατρίδα μας και να φροντίσουμε το χειμαζόμενο Εθνος μας.

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: