Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Οι Συριζαίοι δαιμονίζονται με τη σημαία, όπως και ο διάβολος ξορκίζεται με το λιβάνι.


Οι Συριζαίοι δαιμονίζονται με τη σημαία, όπως και ο διάβολος ξορκίζεται με το λιβάνι. Για του λόγου το αληθές και το παρακάτω περιστατικό από την Κρήτη. Μαθητής ύψωσε σε στύλο ελληνική σημαία και αποβλήθηκε.Το περιστατικό συνέβη στο Λύκειο του Γαζίου στο Ηράκλειο, με τον μαθητή να παίρνει σήμερα αποβολή με την αιτιολογία ότι η πράξη αυτή ήταν επικίνδυνη! 

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο Flashnews.gr, στο σχολείο δεν υπήρχε υψωμένη στον ιστό σημαία - όπως προβλέπεται - εδώ και περίπου 4 χρόνια, παρόλο που το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν από μαθητές. Το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, πριν την προσευχή, ένας μαθητής του 15μελούς του ΓΕΛ θέλοντας να υψώσει τη σημαία λόγω της εθνικής επετείου, ανέβηκε σε στύλο φωτισμού που βρίσκεται εντός του σχολικού χώρου και έδεσε εκεί τη σημαία. Σήμερα η διεύθυνση του σχολείου τον κάλεσε και τον ενημέρωσε ότι του δίνει αποβολή με τη δικαιολογία ότι η πράξη του ήταν επικίνδυνη καθώς θα μπορούσε να πέσει από τον στύλο. (τόση ανησυχία!!). 

Αλλά το ωραίο είναι παρακάτω, καθώς οι μαθητές φαίνεται ότι γνωρίζουν τη σημαιοφοβία του Σύριζα και εκδικήθηκαν καταλλήλως την "Διεύθυνση" για την αποβολή του συμμαθητή τους. Οι συμμαθητές του παιδιού που τιμωρήθηκε με το επιχείρημα ότι ήταν επικίνδυνο που ανέβηκε στον στύλο για να ανεβάσει τη σημαία, πρωτοτύπησαν και αντί να μετατρέψουν το Λύκειο σε ένα ακόμη σχολείο που τελεί υπό κατάληψη, βρήκαν ένα διαφορετικό, πιο αιχμηρό τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους στη διεύθυνση του σχολείου. 

Σήμερα, μαθητές του Λυκείου, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον συμμαθητή τους αλλά και σε μια συμβολική πράξη κράτησαν ο καθένας στα χέρια του μια μικρή σημαία και "ύψωσαν" και δέκα μεγάλες ελληνικές σημαίες σε διάφορα σημεία. Παράλληλα, πριν την καθιερωμένη πρωινή προσευχή, οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην αυλή και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο. Τώρα, το να φάει και η Διεύθυνση του σχολείου μια ωραία "αποβολή" για πολύχρονη παράβαση καθήκοντος και αμέλεια ως προς τα νόμιμα, παίζει ή όχι;;
ΓΓ
Το στειλε το mail

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν γνωστός ο ανθελληνισμός των αριστερών. Παρόλα αυτά ο Έλληνας τους ψήφισε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ετσι Κετσι είπε...

Ώστε έτσι λοιπόν...κάνουν και προσευχή...Τώρα θα δείτε...

Ανώνυμος είπε...

Κατα τον λαό και πρωθυπουργός. Έχουμε πιάσει πάτο.