Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΗ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Σταύρος Γιαγκάζογλου, Δρ Θ., Σύμβουλος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου
Καλά, η βατοπαιδινή ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ δεν γνωρίζει το διαβρωτικό ρόλο του ηγουμένου της επιχειρήσεως της αφύσικης και εκτρωματικής μεταλλάξεως του μαθήματος των Θρησκευτικών;
Προφανέστατα ναι!
Και όμως, σκανδαλωδώς τον προβάλλει όπως και το γνωστό και μη εξαιρετέο και φιλο-καζαντζακικό Σταμούλη!
Πάτο δεν έχει ο κατήφορός τους!
 Λυκούργος Νάνης

Σχόλιο για την Πεμπτουσία:Η απόλυτη ξεφτίλα μιας γειτονιάς 
που κάποτε αγαπήσαμε…

Σχόλιο για τον Γιαγκάζογλου :Τό μόνο αληθινό σημείο τού κειμένου είναι η πηγή του. Διότι ο Γιαγκάζογλου μάς άνοιξε τό φρέαρ τής αβύσσου νά ρίξουμε μέσα τά παιδιά μας καί τήν γονεικότητά μας. 
Πώς είναι δυνατόν νά γίνει κατανοητό ένα κείμενο τό οποίο δέν ορίζει τίποτε. Τί εννοεί ο αρχηγός όταν γράφει θρησκεία, κατήχηση, παιδεία, πληροφορία. Η πληροφορία αλλάζει τήν συμπεριφορά, διαπλάθει χαρακτήρα; Είναι θρησκεία η εκκλησία; Η διδασκαλία τού Κυρίου απορρέει από τό περιβάλλον; Θέλουν οι Ευρωπαίοι νά επιβάλλουν τήν ειρήνη; Ο Κύριος δέν είναι ο χορηγός τής Ειρήνης; Εχει Θεό ο Ινδουισμός; Είναι θρησκεία η δεισιδαιμονία; Εχει πατρίδα ο Μωαμεθανισμός; Η πατρίδα τού Μουσουλμάνου είναι τό Κοράνι. Επιτρέπει τήν παιδεία καί τήν μόρφωση μήπως; Εχει θεό ο βουδισμός; Ο Βούδας απελευθερώθηκε από τήν επιθυμία καί λυτρώθηκε από τήν πορνεία.Ανεπιθύμητος θεός υπάρχει; Ασχετος μέ τούς πιστούς του;  Καί μετά τό Νιρβάνα θά διδάσκεις Rihanna; Καί έμφυλες ταυτότητες;
 Η ιεραρχία τής εκκλησίας σήμερα είναι ανίκανη. Εσύ σάν θεολόγος δέν πρέπει νά καλύψεις τό υστέρημά της;  
Ολες οι Θρησκείες πού θά διδάσκονται είναι κατασκευασμένες από τόν προτεσταντισμό, σύμφωνα μέ τήν πανάκεια τού ορθολογισμού καί δέν έχουν καμμία σχέση μέ τήν πρακτική καί τόν τρόπο ζωής αυτών τών εθνών. Δέν θάπρεπε νά τό γνωρίζεις; Ας τό στριμώξουμε λίγο τό θέμα μεταρρυθμιστή.

Εμφανίστηκες στό στερέωμα τής θεολογίας σάν έμπειρος Παλαμικός Αλλά έκανες μεγάλη καρριέρα σάν παλαμιστής τού Ζηζιούλα.
Αμέθυστος

8 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Διαβάσαμε το κατάπτυστο κείμενο του θεολόγου του Καιρού.
Θα το συνοψίζαμε στη φράση : "δεν δικαιούστε απαλλαγές. Δεν έχετε δικαιώματα ως γονείς. Εμείς (οι αιρετικοί οικουμενιστές) είμαστε οι ορθόδοξοι. Δεν δικαιούστε τίποτε. Βουλώστε το και μην μας ενοχλείτε"!

Η δικτατορία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και τα τσιράκια της συναγωνίζονται ποιος θα αποδειχθεί χειρότερος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.pemptousia.gr/video/24-chronia-afierosis-sto-thelima-tou-theou/
Στη σημερινή "Πεμπτουσία" βλέπουμε και σειρά φωτογραφιών (άλλο τίποτε η "Πεμπτουσία" και η "Ρομαφαία" από τέτοια) από αγρυπνία του μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς για τα 24 χρόνια ιερατικής του διακονίας.

Ανώνυμος είπε...

Κατάντημα ολκής και προδοσία!

Ανώνυμος είπε...

Άντε τώρα, γιατί έχουμε τρελαθεί με τις οικοθεολογίες και τις πρωτολαγνείες που πλασάρουν οι τρελές περγαμηνές... Αλλά και ο Ιωάννης Χρυσαυγής έχει κατηγορηθεί σε αμερικανικά ορθόδοξα σάιτ ότι με κείμενό του προσπάθησε να αθωώσει την ομοφυλοφιλία. Σου λένε μερικοί, αφού γίνεται πού γίνεται, κάντου και μια "θεολογική κατοχύρωση", αλά Φάρο, να είμαστε καλυμμένοι και "αγιοπατερικα". Με το ζόρι κρατούνται εκεί στον Κεράτιο να μην ανοίξουν τις ντουλάπες και βγουν οι σκελετοί για το γκέι παρέιντ... Με το ζόρι....

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρηκα κατι καλυτερο απο αυτο να πω,που τυχαια η οχι βρεθηκε μπροστα μου,στο συμβουλευτικον ενχειριδιον του αγιορειτου Αγ.Νικοδημου,που ειναι πιο συγχρονος και απο τους συγχρονους και πολυ την θεολογια του αγαπησα απο μικρο παιδι,επειδη μου αρεσε ο τροπος που εγραφε κ ηταν τοσο καθαριος που δεν επιδεχοταν αμφισβητηση.

''Ει δε και Ο Θεος μετα χιλιαδας χρονων,εφανερωσεν εις τον Μωυσην,οτι Αυτος ''...εποιησε τον Ουρανον και την γην και τα εν αυτοις παντα!!!Γεν α`-1].
Τουτο δε το εκαμεν,οχι δια την ιδικην του Μεγαλοπρεπειαν.απαγε!
Αλλα πρωτον δια να εγειρη τους ανθρωπους απο της σ μ ι κ ρ ο π ρ ε π ε ι α ς......> και να τους αναβιβασει εις την Μ Ε Γ Α Λ Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α Ν .
Απο της μικροπρεπειας της πολυθειας,,,,,εις την μεγαλοπρεπειαν της μονοθειας***
Δευτερον δε τουτο εποιησεν Ο Θεος,οχι δια να μεγαλυνη περισσοτερον το Ονομα Του δια της μεγαλοπρεπειας του κοσμου του.....>αλλα δια να μεγαλυνει περισσοτερον τον κοσμο του δια της
ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ!!!

-----
Γυρευε τι επιδιωκεται ω αναγνωστα Ορθοδοξε !
Δες που επιστρεφουμε σιγα σιγα.....δια των μεμωραμενων φιλοσοφων......και δυστυχως αναμειγνυεται κ η εκκλησια σε αυτα....

Ανώνυμος είπε...

Δέν γνωρίζω τον χαρακτήρα του συγκεκριμένου σάιτ Όπως παραθέτει το κείμενο του ....όγλου χωρίς κανένα σχολιασμό , δίνει την εντύπωση της υιθέτησης Κάι άν υποτεθεί οτι το σάιτ ελέγχεται απο την μονή Βατοπαιδίου ....τότε ....αυτό σημαίνει πολλά ....

Μαρία Π. είπε...

Ο Γιαγκάζογλου πολύ απλά μας λέει ότι κάποιοι έχουν το δικαίωμα να αλλάζουν το μάθημα και να το επιβάλλουν με αυταρχικό τρόπο ενώ τα παιδιά, δεν έχουν δικαίωμα απαλλαγής (ως έσχατο μέσο αντίδρασης).. Σε λίγο δεν θα μας αναγνωρίζουν ούτε δικαίωμα λόγου..
Κάποιοι άνθρωποι που θα έπρεπε λόγω υποτιθέμενης θεολογικής γνώσης και επάρκειας να αναπληρώνουν τα κενά των ιεραρχών (είτε κενά στην προαίρεση, είτε κενά στην θεολογική επάρκεια, είτε ακόμα και στην πρόσβαση στο διαδίκτυο και την πλήρη ενημέρωση του τι ακριβώς συντελείται στη χώρα και παγκόσμια), έγιναν δυστυχώς τα καλύτερα στηρίγματα του ΣΥΡΙΖΑ..

Ανώνυμος είπε...

Στο Γυμνάσιο μου είπαν τα παιδιά, δεν κάνουν τρεις φορές το Άγιος ο Θεός αλλά μία.
Θέλουν να καταργήσουν την πίστη στην Αγία Τριάδα ως φαίνεται.
Επίσης δεν ήξεραν ότι ο Εθνικός Ύμνος είναι ποίημα, νόμιζαν ότι ήταν πεζό...
Βοηθήστε τα παιδιά παρακαλώ...