Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Κυρ. Κυριαζόπουλος για Δήλωση διόρθωσης φύλου και Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών

Ο Κυριάκος Κυριαζόπουλος καθ. Εκκλησιαστικου Δικαιου ΑΠΘ - Δικηγορος Παρ Αρειο Παγω - Θεολογος μιλάει για  την 1.Δηλωση διορθωσης φυλου  και 2. Παγκοσμιο Συμβουλιο Εκκλησιων

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε ανοίγει τον δρόμο για θρησκευτικό γάμο ομοφυλόφιλων και υιοθεσία παιδιών. Μπορεί ακόμα και να εξαπατηθεί κάποιος ιερέας και να μην καταλάβει ότι η "νύφη" είναι άντρας (έχουμε δει στην τηλεόραση τέτοιες περιπτώσεις που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για αγόρι).Να του φέρουν τη νέα Ληξιαρχική Πράξη, να εκδοθεί η άδεια και να γίνει ο γάμος!

Μαρία Π. είπε...

Ο κ.Κυριαζόπουλος λέει (από το 22ο λεπτό):
H κοινότητα LGBT ζητούσε λέει "νέο φύλο" που θα λέγεται "κοινωνικό φύλο"..
Αλλά νομικά δεν μπορούσε να περάσει και έτσι ο gay άντρας θα χαρακτηρίζεται "γυναίκα"..
(Αυτό είναι ακόμα χειρότερο γιατί) αν ένας μητροπολίτης δεν εκδόσει άδεια γάμου, θα δεχτεί μήνυση για παράβαση καθήκοντος..
Kαι έτσι εισάγεται ο γάμος των ομοφυλόφιλων.. μέσω του γάμου άντρα-γυναίκας που είναι ο μόνος γάμος που αναγνωρίζεται απ΄το Σύνταγμα (!!)..
Στο 28.40 ο δημοσιογράφος ρωτάει (πολύ σωστά) εφόσον το Σύνταγμά μας είναι θεμελιωμένο πάνω στην Ορθόδοξη πίστη που περιλαμβάνει την ξεκάθαρη πίστη σε 2 φύλα, η οποία προστατεύεται κιόλας, δεν μπορούν με την κατάλληλη δικαστική προσφυγή να ανατραπούν αυτά τα νομοσχέδια;;
Απάντηση: Πριν συνταχθεί το Νομοσχέδιο φρόντισαν να βγει απόφαση από το Ειρηνοδικείο Αθηνών που λέει ότι ο παλαιός Νόμος για την αλλαγή φύλου που απαιτούσε ιατρική επέμβαση έρχεται σε αντίθεση με το "δικαίωμα του αυτοκαθορισμού της προσωπικότητας" και γενικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, και "επανερμήνευσε" κατά το δοκούν τον παλαιό Νόμο ώστε να μην υπάρχει νομικό κώλυμα (!).. και έτσι πέρασαν το Νομοσχέδιο (!)..

Ανώνυμος είπε...

Δείτε την προπαγάνδα της εφημερίδας "ΠΡΏΤΟ ΘΕΜΑ". Δείτε και το βίντεο.

http://www.protothema.gr/greece/article/718686/video-o-vaggelis-thelei-na-ton-lene-andromeda/

Μιλάμε μόνο για το ενδεχόμενο θρησκευτικού γάμου ομοφυλόφιλων, και δεν είπαμε το απλούστερο και προφανές. Ότι ακόμα και αν αυτό δεν γίνει προς το παρόν, θα γίνουν σίγουρα πολιτικοί γάμοι. Ο Μπουτάρης και ο Καμίνης οι υποστηριχτές των gay pride, θα έχουν κανένα πρόβλημα να "παντρέψουν" ομοφυλόφιλους;;
Και έτσι θα είναι ισότιμοι με άτεκνα ζευγάρια και ως προς την υιοθεσία παιδιών(!)..

Ανώνυμος είπε...

To βίντεο του "Πρώτου Θέματος" είναι καθαρά προπαγανδιστικό, με "επιστημονικοφανές" υποστήριγμα τις εκφράσεις του Νομοσχεδίου, είναι ντυμένο με συναίσθημα και στο σημείο που η "Ανδρομέδα" λέει ότι η Μυτιλήνη δεν είναι έτοιμη να τον δεχτεί ακούγεται το γνωστό τραγούδι του Μάλαμα "Εμένα οι φίλοι μου" (στίχοι Κ.Γώγου):

Εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά
[....]
Όλο ταξιδεύουν οι φίλοι μου
γιατί δεν τους αφήσατε σπιθαμή για σπιθαμή.
Όλοι οι φίλοι μου ζωγραφίζουνε με μαύρο χρώμα
γιατί τους ρημάξατε το κόκκινο
γράφουνε σε συνθηματική γλώσσα
γιατί η δική σας μόνο για γλύψιμο κάνει.
Οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά και σύρματα
στα χέρια σας. Στο λαιμό σας.
Οι φίλοι μου.