Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ντροπή στα φασισταριά  του alfavita δήθεν εκπαιδευτικό site. Αποδείχθηκε προπαγανδιστικό αντιεκκλησιαστικό και αντεθνικό. Κατηγορούν τον κόσμο που καμαρώνει τα παιδιά του και κατακλύζει τις παρελάσεις ως "φασίστες" αφού επικροτούν φασιστικά κατάλοιπα όπως αποκαλούν τις μαθητικές παρελάσεις. 
Πιοι;;; Αυτοί που επικροτούν και πρωτοστατούν σε Gay παρελάσεις οι ξεφτιλισμένοι! 
Τι οξύμωρο!
Σχεδιάζουν όμως χωρίς τον νοικοκύρη λαό οι αριστοτέχνες της ισοπέδωσης. Θέλουν να γκρεμίσουν από τα παιδιά την αγάπη στην Εκκλησία και την πατρίδα. Θέλουν να καταργηθούν οι παρελάσεις. Στείλτε τους την δυσαρέσκεια σας. Να δούνε ότι ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστοποιητικά φρονημάτων που τους χρειάζονται !

Μαρία Π. είπε...

Ο σκοπός των παρελάσεων (σε συνδυασμό με την εθνική ιστορική γνώση), που κάποιοι μανιωδώς επιθυμούν να καταργήσουν, είναι η ανάδειξη της εθνικής μας ταυτότητας και υπερηφάνειας, της εθνικής μνήμης και της τιμής σε όσους θυσιάστηκαν για να υπάρχει μια ιστορική συνέχεια και γενικότερα η δημιουργία (ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες) και η διατήρηση της εθνικής αυτοσυνειδησίας.
Όπως καταλαβαίνουμε όλα αυτά ΕΝΟΧΛΟΥΝ.. Και πρέπει να εξαλειφθούν!
ΑΠΟΡΟΥΜΕ όμως με τους εκπαιδευτικούς που ενώ θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι με αυτή την αντίληψη των πραγμάτων, ως άμεσοι υπεύθυνοι για την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, μιλούν τόσο απαξιωτικά γι αυτό το θέμα ταυτίζοντάς το με κάποιες ταραγμένες ιστορικές περιόδους, κατά τον ίδιο τρόπο που ταυτίζεται και το "Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια" με κάποιες άλλες.. Πραγματικά είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει.. Είναι μια μεγάλη διαστρέβλωση που επηρεάζει κυρίως όσους δεν έχουν πνευματικές "αντιστάσεις" όπως τα παιδιά.