Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Η Lidl θ΄αλλάξει τις συσκευασίες της όπου είχαν αφαιρεθεί οι σταυροί από τις εκκλησίες της Σαντορίνης.

Μια ήττα των σκοτεινών δυνάμεων
Η γερμανική αλυσίδα Lidl διαβεβαιώνει στη σελίδα της στο Facebook ότι θά λλάξει το πακετάρισμα  κάποιων από τα προιόντα της όπου είχε εξαφανίσει το σταυρό αππο ελληνική ορθόδοξη εκκλησία.
«  Είμαστε ειλικρινά απογοητευμένοι για όλη την δυσαρέσκεια λόγω της συσκευασίας της γκάμας μας προιόντων Eridanous και βεβαιώνουμε ότι θ’ α ναθεωρήσουμε το design της συσκευασίας το γρηγορότερο  », αναφέρει η Lidl στην απάντησή της στους θυμωμένους πελάτες από την εξαφάνιση του χριστιανικού συμβόλου. « Είναι φανερό ότι διαπράχθηκε ένα λάθος  κατά την τελευταία  αναδιατύπωση (της συσκευασίας) και ειλικρινά κατά προετεραιότητα θα λογαριάσουμε αυτή την περίπτωση . Δεν ήταν ποτέ και δεν θα είναι ποτέ πρόθεσή μας να εκφράσουμε ιδεολογικές ή πολιτικές οπτικές στην αντίληψη των προιόντων μας  », διαβεβαιώνει επίσης η  Lidl.
Θόρυβος δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την αρχή Σεπτέμβρη σε πολλές ευρωπαικές χώρες όπου υπάρχει ο διανομέας εκ των οποίων η Γερμανία και η Μ Βρετανία.le soir ,afp 10.9.17
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: