Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε τι προσπαθεί να κάνει η Νέα Τάξη στα παιδιά μας – Σοκαριστικό βίντεο από παιδική χαρά στην Αυστραλία.. Αυτό είναι το μέλλον που μας φέρνουν!


Τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα; Weird Kids Playground In Australia

2 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Δεν το πιστεύω αυτό που είδα..!!Μακάβριο διεστραμμένο θέαμα εωσφορικής έμπνευσης..! Μόνο ο διάβολος έχει τόσο μίσος απέναντι στον "άνθρωπο" ώστε να θέλει σε τέτοιο βαθμό να τον εξευτελίσει να τον διαστρέψει να τον παραμορφώσει να τον κομματιάσει (όπως βλέπουμε στο βίντεο).. Είχα δει το "pet goat" και ένιωθα ότι αρρώσταινα (δηλαδή ανακατεύτηκε το στομάχι μου, και ένιωσα ίλλιγο), με τα σχήματα και τις διεστραμμένες φιγούρες..! Τι ζούμε βρε παιδιά..! Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στους δρόμους καταστήματα με "περίεργα" πράγματα για πάρτυ ή για αποκριάτικες μεταμφιέσεις.. Με κάτι "μάτια" ή "εγκέφαλους" μέσα σε μπουκάλια..και άλλα πολλά διεστραμένα...
ΑΠΟΡΩ όμως αυτοί οι γονείς σε αυτό το βίντεο.. ΠΌΣΟ ΑΦΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ;; Γελάνε και διασκεδάζουν με το δαιμονικό θέαμα;; Πόσο ηλίθιος-ανεύθυνος-χαζοχαρούμενος-εγκληματικά ακατάλληλος μπορεί να είναι κάποιος που πάει εκεί το παιδί του;;!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά! ΔΕΝ υπάρχει! Συνηθίζουν τις αθώες παιδικές ψυχές στην αγάπη των ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΩΝ φρικαλεοτήτων. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!
και οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ χειροκροτούνε!
Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ! ΦΟΒΕΡΟ!