Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Alice Weidel, η ηγέτης AfD: Αντί-Ισλάμ, αντι-Μέρκελ, αντι-Ευρώπη

Πανηγυρίζουν οι Γερμανοί του AfD: :Θα κυνηγήσουμε την Μέρκελ, θα πάρουμε πίσω τη χώρα μας

Σε ηλικία 38 ετών, αυτή η άγνωστη οικονομολόγος ως πριν έναν χρόνο, επελέγη για να οδηγήσει στην γερμανική βουλή το "λαϊκίστικο και ακραίο" κόμμα AfD.

Alice Weidel, η ηγέτης του ακροδεξιού AfD: Αντί-Ισλάμ, αντι-Μέρκελ, αντι-Ευρώπη [εικόνες]Η 38χρονη κατάλαβε γρήγορα τους κώδικες του μιντιακού παιχνιδιού: εγκατέλειψε ένα τηλεοπτικό πλατό της ZDF, για να διαμαρτυρηθεί για την μεμψιμοιρία των δημοσιογράφων. Η ένταση της στιγμής της έδωσε πολλά πρωτοσέλιδα και της έφερε ψήφους. Είναι σκληρή, ριζοσπαστική και δεν εγκαταλείπει ποτέ. Μπαίνει στη γερμανική βουλή για να μεταφέρει τη φωνή των «αντί»: αντι-Μέρκελ, αντι-μουσουλμάνοι, αντι-ευρωπαίοι.

Η Alice Weider έχει εργαστεί στην Goldman Sachs, την Allianz Global Investors, την Bank of China αλλά και τη γερμανική ιντερνετική εταιρεία Rocket Internet. Έχει ζήσει έξι χρόνια στην Κίνα και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Κινέζικα.
Η εικόνα της θα παρέπεμπε περισσότερο σε μια αντισυμβατική νέα Γερμανίδα με οικολογικές ανησυχίες. Η πολιτική της καριέρα απογειώθηκε από τη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του AfD, χάρη στην αντιευρωπαϊκή του ρητορική.



Η Weidel ανέλαβε την ηγεσία του AfD τον περασμένο Μάιο από κοινού με τον 76χρονο Alexander Gauland, όταν το κόμμα «έστριψε» ακόμα περισσότερο προς τα δεξιά και απέρριψε τη μετριοπαθή γραμμή που υποστήριζε η προηγούμενη ηγεσία με την Frauke Petry η οποία αποχώρησε.
Κεντρική πολιτική γραμμή της Weidel είναι η οικονομία και κυρίως η έξοδος της Γερμανίας από το ευρώ, την οποία υποστηρίζει θερμά.
Είναι η πρώτη φορά μετά το 1949 που μπαίνει στη γερμανική Βουλή ένα "ακροδεξιό" κόμμα όπως το AfD και μάλιστα στην τρίτη θέση. Στο εξής η Weidel θα ηγείται της αξιωματικής αντιπολίτευσης επηρεάζοντας τις θέσεις του γερμανικού πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης απέναντι στις αλλαγές της ευρωζώνης αλλά και απέναντι στα ελληνικά ζητήματα.


Σχόλιο αναγνώστη μας που βρίσκεται  στη Γερμανία:
Σοκ για τα σκουπίδια !

Θαυμάσια τα πρώτα νέα οικογενειάρχες-πατριώτες μου. 
Οι εθνοπροδοτες-ρατσιστικά φασιστοειδή τείνουν προς εξαφάνιση και καλό θα ήταν να το βουλώσουν ΤΩΡΑ. Το AfD παρά τη κακίστη προπαγάνδα / συκοφαντίες από όλα τα κανάλια εδω, φαίνεται να έχει 12,0+%. Στις προηγούμενες εκλογές με 4,7% δεν μπήκαν βουλή, ενώ τώρα είναι το 3ο κόμμα!!
Όλος ο υγιής κόσμος πανηγυρίζει. Τα αριστερά σκουπίδια, υποστηρικτές παιδεραστών, δολοφόνων, τρομοκρατών μόλις 8,5+%. Αν μείνουν έτσι, θα μιλάμε για θρίαμβο και μια τεράστια ελπίδα για το μέλλον.


τρελογιάννης :Δεν συμμεριζόμαστε τον ενθουσιασμό του φίλου ,
ας μη ξεχνάμε το οξύμωρο του πράγματος η εν λόγο κυρία είναι δεδηλωμένη λεσβία ε;  Ωστόσο το αποτέλεσμα είναι βουρδουλιά στα αυτιά των νεοταξιτών!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν αρχισουν οι απελασεις λαθρομεταναστων τους βλεπω κυβερνηση.

Μαρία Π. είπε...

"To παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο.."
Η άνοδος κομμάτων με τέτοια ρητορική είναι αναμενόμενη μέσα σε συνθήκες λιτότητας με ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα που φτάνει σε ακραία γεγονότα και τρομοκρατικά χτυπήματα που θυμίζουν Παλαιστίνη και Δαμασκό.
Οι νεοταξίτες το γνωρίζουν (παρόλο που είναι μια βουρδουλιά όπως λέει ο Τρελογιάννης γιατί θα προτιμούσαν φυσικά να έχουν φάει όλοι το παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας). Μην ξεχνάμε ότι μελετούν και σχεδιάζουν για τα επόμενα 10-15 χρόνια.
Όμως αν θέλουμε να το πάμε λίγο παραπέρα, θα δούμε εκ του αποτελέσματος ότι την άνοδο τέτοιων κομμάτων με ακρότητες που έχουμε δει και στην Ελλάδα, ουσιαστικά "την μετατρέπουν" έτσι, ώστε τελικά να τους "βολεύει" (γι αυτό υπάρχει πολλές φορές και η στήριξή τους από τον παρακρατικό μηχανισμό σε διαδηλώσεις όπως έχουμε δει) και να τους βοηθάει περισσότερο στο να προωθήσουν τα σχέδιά τους. Δείτε τι έγινε στην Ελλάδα..
Δόθηκε η ευκαιρία για "αντιρατσιστικούς νόμους" και για ποινικοποίηση των αντιδράσεων, (αντιτρομοκρατικοί νόμοι) λόγω των εκτροπών των χρυσαυγιτών.

Ανώνυμος είπε...

Κι ολα αυτα για τον Τσιπρα που ανοιξε τα συνορα.

Μαρία Π. είπε...

Να διευκρινίσω σχετικά με τη λέξη "ακρότητες" αυτών των κομμάτων που είπα στο προηγούμενο σχόλιο, ότι δεν αναφέρομαι στο περιεχόμενο του λόγου τους, γιατί κατά ένα μεγάλο μέρος είναι σωστό, αν και αναλώνονται σε ένα λαϊκίστικο λόγο παραμένοντας μόνο στο τελευταίο στάδιο των γεγονότων, χωρίς να αγγίζουν τις αιτίες γιατί δεν έχουν αυτό το επίπεδο εμβάθυνσης των πραγμάτων, ώστε να υπάρχει και κάποιο σχέδιο αν τους παραδοθεί η χώρα.
Ακούμε π.χ. για τα μνημόνια, για έξοδο από την Ε.Ε., για επιστροφή στη δραχμή κτλ.. έτσι γενικά και αόριστα.. χωρίς κάτι συγκεκριμένο για την επόμενη μέρα..
Είναι της "λογικής", "τα σπάμε" και τέλος.Το χάος.

Υπάρχει όμως και ένα αύριο.. μια χώρα που όπως την κατάντησαν παράγει ελάχιστα πράγματα, και εισάγει πετρέλαιο πρώτες ύλες φάρμακα τρόφιμα.. Δεν μπορούμε να γίνουμε Κούβα..
Πρέπει λοιπόν να υπάρχει ένα σχέδιο..
Ο Βαρουφάκης υποτίθεται ότι είχε ένα plan B με διπλό νόμισμα (ήταν οι τραπεζικές "πιστωτικές μονάδες" που θα δινόταν ενσωματωμένες σε κάποια κάρτα ώστε να γίνονται οι συναλλαγές μεταξύ μας όταν θα μας έβγαζαν απ΄το ευρώ αφού θα λέγαμε "όχι" στους δανειστές), και όταν ήρθε η ώρα που μας έκοψαν την ρευστότητα από τον ELA και έκλεισαν οι Τράπεζες κανείς δεν τόλμησε να το εφαρμόσει.
Και συρθήκαμε ακόμα πιο ταπεινωμένοι στα πόδια των δανειστών.
Γιατί πολύ απλά, καθώς θα στέρευε η αγορά από τα τελευταία ευρώ, κανένας ξένος δεν θα δεχόταν να πληρωθεί με "εικονικές νομισματικές μονάδες" αλλά ούτε και με "δραχμές" (αν ξαναεπιστρέφαμε σε δραχμή), γιατί με τα νέα δεδομένα θα υπήρχε τέτοια υποτίμηση που θα μετατρεπόμασταν σε ένα εικοσιτετράωρο σε Νιγηρία.
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι στο μάτι του κυκλώνα. Όλα έγιναν βήμα βήμα για να φτάσουμε εδώ ακριβώς που είμαστε σήμερα.
Αλυσοδεμένοι με δάνεια, με δεσμευμένα τα πάντα, ακόμα και τα "μελλοντικά μας έσοδα" δηλ. τα ενεργειακά κοιτάσματα..
Και όλο αυτό έγινε για γνωστούς συγκεκριμένους λόγους..
Εδώ που φτάσαμε περπατάμε πάνω σε τεντωμένο σκοινί.
Όλοι σιχαινόμαστε την Ευρώπη, το ευρώ, τους δανειστές, τα μνημόνια..
Όμως νομίζοντας ότι "θα ξεφύγουμε", φορτωθήκαμε το συριζαϊκό από-κομμα του 3% ακριβώς επειδή υποτίθεται ότι "θα έσκιζε σε μια νύχτα τα μνημόνια"..
το συριζαϊκό έκτρωμα που στηρίζει τους gay και τους ανθέλληνες τύπου Ρεπούση, την λαθρομετανάστευση με υπογραφή Σόρος, τις ΜΚΟ, και πάνω απ΄όλα επιδιώκει με λύσσα την αποχριστιανοποίηση της χώρας μας.
Η Χ.Α. παρά την υποτιθέμενη αντίθετη ρητορική, ουσιαστικά εξυπηρετεί και αυτή τη ΝΤΠ.
Με τους τραμπουκισμούς και όλα τα υπόλοιπα, δίνει το καλύτερο άλλοθι για "αντιρατσιστικούς" και "αντιτρομοκρατικούς" νόμους που θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά για όσους είναι απέναντι στη ΝΤΠ, και κυρίως για τους εναπομείναντες χριστιανούς που θα καταδιωχτούν σκληρά.
Ο Θεός μας είπε να καταλαβαίνουμε κάποια (δυσνόητα) πράγματα όχι απ΄την επιφάνεια, αλλά απ΄τους καρπούς.

Μαρία Π. είπε...

Εξάλλου αν δούμε όλα αυτά τα λεγόμενα "ακροδεξιά" (οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους οπότε ας τα πούμε καλύτερα "ναζιστικού τύπου") κόμματα, πέρα απ΄το έμβλημα που είναι η σβάστικα
[http://www.mixanitouxronou.gr/chrisi-avgi-den-ine-nazistiki-organosi-dite-tis-fotografikes-apodixis/],
δηλ. ο "σπασμένος σταυρός" της μαύρης μαγείας (όπως είναι και η πεντάλφα, το αστέρι των κομμουνιστών, αλλά και το γνωστό "σύμβολο της ειρήνης" των αναρχικών), οπότε καταλαβαίνουμε από "ποιόν" καθοδηγούνται,
ας δούμε και τα ίδια τα μέλη τους πως "λειτουργούν" εκεί μέσα..
Υπάρχει μύηση και ενσωμάτωση σε μια "κλειστή ομάδα"-"σέκτα", που διακατέχεται από την "ψυχολογία της μάζας"..
Τι σημαίνει αυτό;

"H "ψυχολογία της μάζας" μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και σε ένα ολόκληρο έθνος το οποίο κάτω από της κατάλληλες συνθήκες μεταμορφώνεται σε "ψυχολογικό πλήθος".
Το χαρακτηριστικό αυτού του πλήθους είναι η εξαφάνιση της συνειδητής προσωπικότητας και η αλλαγή στη συμπεριφορά και τα συναισθήματα του. Παρόλο που το πλήθος αποτελείται από ετερογενή στοιχεία και μονάδες με ξεχωριστές προσωπικότητες, η επιρροή είναι τόσο μεγάλη που έχει ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική μετάλλαξη του ατόμου και την υιοθέτηση κοινών αντιλήψεων, απόψεων αλλά και αντιδράσεων. Το ετερογενές σκοτώνεται και απορροφάται από το ομογενές και ως αποτέλεσμα γεννάται το φαινόμενο της απεξατομίκευσης."

Έτσι μπορεί να υπάρξει άμεση χειραγώγηση.

Είναι όμως αξιοσημείωτο ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δουλεύει και το σύστημα της ΝΤΠ (είναι η άλλη όψη του νομίσματος).
Δείτε πως χειραγωγούνται οι σύγχρονοι άνθρωποι μέσα από τις θεωρίες κυρίως του Έντουαρντ Μπέρνεζ ανιψιού του Φρόιντ που θεωρείται ο άνθρωπος που έπλασε τη "νέα πολιτική ιδέα για τον έλεγχο της μάζας η οποία υποστήριζε ότι όταν ικανοποιούνται οι ασυνείδητες επιθυμίες του κόσμου, τότε αυτός γίνεται «ευτυχισμένος» και πειθήνιος" και κατά συνέπεια "την κοινωνία της κατανάλωσης".

Δείτε εδώ τους 10 τρόπους με τους οποίους γίνεται η μαζική χειραγώγηση:

http://terrapapers.com/?p=28404
[αξίζει να το διαβάσετε]