Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Το AfD είναι το θερμόμετρο, όχι η αρρώστεια.

Alice Weidel, η ηγέτης του ακροδεξιού AfD: Αντί-Ισλάμ, αντι-Μέρκελ, αντι-Ευρώπη [εικόνες]
Φρύαξαν οι ισλαμολάγνοι: ξενοφοβικό το AfD! Τι θα πει ξενοφοβικό, πρακτορίσκοι του χαλιφάτου; Φοβάται τους Ολλανδούς; Τους Ελβετούς; Τους Αυστραλούς; Λέει το αυτονόητο: κάθε κοινωνία έχει πεπερασμένη δυνατότητα ενσωμάτωσης ξένων στοιχείων. Από ένα σημείο και μετά διαλύεται. Εξαφανίζεται ο χαρακτήρας και η κουλτούρα της. Και μάλιστα τα ξένα στοιχεία θα πρέπει να έχουν επιθυμία να ενσωματωθούν. Όταν προσπαθούν να αλλάξουν εσένα που τους φιλοξενείς και έχουν απώτερο σκοπό διά της τεκνοποιίας και της συνεχούς μετανάστευσης να κυριαρχήσουν και πολιτικά και να σου επιβάλλουν τον μεσαίωνά τους, αυτό δεν πρέπει να το δει ένας πολιτικός; Το είδε η Μέρκελ; Το είδε ο Σούλτς; Το είδε ο Ολάντ; Το διέβλεψε στη Βρετανία από πολύ νωρίς ο Ήνοκ Πάουελ και η κορεκτίλα τον εξαφάνισε, θεωρώντας την περιώνυμη ομιλία του "Rivers of blood" ως... σατανική. Σήμερα, τις εφιαλτικές προβλέψεις του για την Ευρώπη τις κρίνουμε ως μετριοπαθείς.
Αν δεν θέλουν οι κορεκτίλες να δουν το πρόβλημα και να το λύσουν με τις δύσκολες αλλά αναγκαίες μεθόδους του νομικού μας πολιτισμού, κάποιοι άλλοι θα το δουν και θα το αναδείξουν. Το AfD είναι το θερμόμετρο, όχι η αρρώστεια. Βρίζοντάς το δεν πέφτει ο πυρετός.

To AfD είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας, που έχει - και ως στελέχη και ως ψηφοφόρους - κάθε καρυδιάς καρύδι. Ψηφίστηκε διότι είπε αυτό που λέει ο απλός πολίτης της Ευρώπης και οι κορεκτίλες του κλείνουν το στόμα: γκώσαμε από το πολύ Ισλάμ! Νισάφι! 

Οι 430.000 ψηφοφόροι που μετακινήθηκαν από τους Linke στο AfD έγιναν ξαφνικά ακροδεξιοί; Δηλαδή μέσα σε 4 χρόνια διέτρεξαν ιδεολογικά όλο το πολιτικό φάσμα; Όχι βέβαια. 

Οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν θέλουν άλλους μιναρέδες, άλλους μουεζίνηδες, άλλες μπούργκες, άλλους επίδοξους βιαστές, άλλα γκέτο, άλλες επιθέσεις δολοφονίας των αλλαχακμπάρηδων, σε μια ήπειρο που έχυσε πολυ αίμα για να κατακτήσει την ελευθερία και την ανεκτικότητα. 

Η επικεφαλής του AfD, Alice Weider, είναι αυτό που θα λέγαμε  "Μοντέρνα και αντισυμβατική." Οικονομολόγος που δουλεύει στην Ελβετία, έχει εργαστεί στην Goldman Sachs, στην Allianz Global Investors, στην Bank of China, στη γερμανική Rocket Internet. Έχει ζήσει έξι χρόνια στην Κίνα, μιλάει Αγγλικά και Κινέζικα, και είναι δεδηλωμένη ομοφυλόφιλη . Όλες οι φυλές του Ισραήλ μαζί! Σου φαίνεται για ναζί εθνικίστρια; 

Τόλμησε όμως να πει δημοσίως αυτό που σκεφτόμαστε όλοι: μία θρησκεία που θεωρεί τη γυναίκα ως αντικείμενο (ηδονής ή τεκνοποιίας) τον άντρα ως αφέντη που εξουσιάζει τη ζωή όλων και βάζει τους θρησκευτικούς κανόνες πάνω από τον νόμο, είναι ασύμβατη με την ευρωπαϊκή κουλτούρα. Και όλες οι αυτοκτονικές κορεκτίλες του "μπείτε σκύλοι κι αλέστε" ανέκραξαν: στην πυρά! Βεβαίως οι θέσεις του AfD δεν είναι μόνο αυτές. Είναι και υπέρ της εξόδου της Γερμανίας από το ευρώ. Όμως από την γερμανική οπτική σκοπιά, αυτή η άποψη έχει επιχειρήματα, διότι ο Γερμανός φορολογούμενος είναι ο μεγαλύτερος αιμοδότης του κοινού Ταμείου από το οποίο η Ελλάδα διαχρονικώς είναι ο μακράν πιο ωφελημένος εταίρος. 

Όλα λοιπόν τα καραγκιοζάκια του δημοσιογραφικοπολιτικού εσμού ανακάλυψαν τον "τρόμο των... ακροδεξιών, εθνικιστών, ναζί κ.λπ. με το 12,6% του AfD. Και από χθες ξερνούν χολή! Πού αυτά; Σε μια χώρα που την κυβερνάνε οι Τσιπροκαμμένοι, που ΚΚΕ και ΧΑ παίζουν για την 3η θέση, που οι ψυχασθενείς της Αριστερής Πλατφόρμας φλερτάρουν με τη Βουλή και που ο Σώρρας παραλίγο να γίνει κυβέρνηση πουλώντας... εξωγήινη τεχνολογία στον Ομπάμα! 

Ο κόσμος αλλάζει με άλματα και μεις καθόμαστε στο πάνελ του Βερύκιου, του Αυτιά και του Παπαδάκη, προσπαθώντας να τον ερμηνεύσουμε με τα παλαιολιθικά μας στερεότυπα. Σε λίγα χρόνια που το 30% των εργασιών στη βιομηχανία και τη γεωργία θα γίνονται από ρομπότ, μπορεί το ΚΚΕ να αλλάξει το σύνθημά του: νόμος είναι το δίκιο του ρομπότ. Γιατί εργάτες, στο τελευταίο σοβιετικό καφριστάν, δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα.

 Οι άνδρες έδωσαν διπλάσια δύναμη από τις γυναίκες στο AfD. Οι ηλικιωμένες γυναίκες έσωσαν τη Μέρκελ

Οι άνδρες ήταν σχεδόν δύο φορές πιο πιθανό να ψηφίσουν το AfD από τις γυναίκες (16 με 9 τοις εκατό), ενώ στην Ανατολή μεταξύ ανδρών κάτω των 60 ετών τα ποσοστά του κόμματος ανταγωνίζονται ακόμα και εκείνα του CDU (Μέρκελ). Στο σύνολο της Γερμανίας, το AfD ξεκινάει σαφώς καλύτερα με τις δύο μεσαίες ηλικιακές ομάδες (30-44 και 45-59) με 16% και 15%.-Πηγή


Φυσικά αυτό επικυρώνει τη θεωρία του Radical Right Gender Gap, η οποία ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες (κατά κάποιον περίεργο λόγο) είναι πολύ λιγότερο πιθανό να ψηφίσουν κόμματα που θέτουν περιορισμούς στην μετανάστευση από τους άνδρες.


Σε μια άλλη δημογραφική ανάλυση, φαίνεται ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες έσωσαν τη Μέρκελ.


Φαίνεται πάντως, ότι το AfD έδωσε τον προεκλογικό αγώνα χρησιμοποιώντας έξυπνες και «μοντέρνες»  μεθόδους...


Μια από αυτές ήταν οι λεγόμενες “Light Bombers(«die.lichtbomber» δηλ. Φωτεινές Βόμβες)


Έτσι, στα ξαφνικά, κυβερνητικά κτίρια στο Βερολίνο φωτίστηκαν με παράξενα μηνύματα.


Για παράδειγμα, αυτό εμφανίστηκε στο γραφείο της καγκελαρίου:
«Σεβαστείτε τις γυναίκες μας αλλιώς φύγετε από την Γερμανία τώρα!»

Στο Ομοσπονδιακό Γραφείο για τη Μετανάστευση και τους Πρόσφυγες: «Για μια Γερμανία στην οποία θα ζούμε καλά και ικανοποιητικά … Αλλά όχι εις βάρος μας!»

«Κυρία Μέρκελ παρακαλώ παραιτηθείτε!»

«Κυρία. Μέρκελ, μην παίζεις με φωτιά "[μια βρετανική σημαία που καίγεται, προφανώς μια αναφορά στο Brexit]

«Οι γερμανικές ζωές αξίζουν επίσης!»

«Η ασφάλεια των πολιτών δεν είναι προς συζήτηση εδώ».


Οι «die.lichtbomber» έχουν μια σελίδα Instagram και ένα blog. Ισχυρίζονται ότι ξεκίνησαν τη δράση τους μετά τον πρόσφατο βιασμό ενός 16χρονου κοριτσιού στο Μόναχο από «αιτούντες άσυλο»). Ορισμένες από τις εικόνες τους περιέχουν μηνύματα υπέρ του AfD.


Ένα άλλο πετυχημένο προεκλογικό βίντεο είναι αυτό.
πηγή

4 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

Oι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι του συστήματος [οι κύριοι υπεύθυνοι μάλιστα για το ότι κατάφεραν να περάσουν (ως αναπότρεπτα), όλα αυτά που ζούμε, και οι μεν (ΔΝΤ, μνημόνια κτλ..) και οι δε (σύμφωνα συμβίωσης των gay, εποικισμός κ.α.)], είναι φυσικό ότι θα άρχιζαν και πάλι την καραμέλα του "ρατσισμού" και της "ξενοφοβίας".
Η δουλειά τους είναι να προωθούν τη ΝΤΠ.
Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την ιδεολογία αυτού του κόμματος.
Μας προδιαθέτει αρνητικά η ομοφυλοφιλία της Alice Weidel.Έστω ότι αυτό το προσπερνάμε..
Το θέμα είναι τα υπόλοιπα.
Ευχόμαστε να μην είναι ένα κόμμα με ναζιστική ιδεολογία όπως λέει και ο αρθρογράφος.

Μαρία Π. είπε...

Oι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι του συστήματος [οι κύριοι υπεύθυνοι μάλιστα για το ότι κατάφεραν να περάσουν (ως αναπότρεπτα), όλα αυτά που ζούμε, και οι μεν (ΔΝΤ, μνημόνια κτλ..) και οι δε (σύμφωνα συμβίωσης των gay, εποικισμός κ.α.)], είναι φυσικό ότι θα άρχιζαν και πάλι την καραμέλα του "ρατσισμού" και της "ξενοφοβίας".
Η δουλειά τους είναι να προωθούν τη ΝΤΠ.
Ο κόσμος όμως αντιλαμβάνεται πλέον τι παίζεται και έχει αγανακτήσει. Είναι φυσικό ότι θα στραφεί σε άλλα κόμματα. Επομένως η άνοδος ακροδεξιών κομμάτων είναι η συμπτωματολογία και όχι η αρρώστια. Δεν είναι άρρωστος ο κόσμος αλλά σε απόγνωση με όσα συμβαίνουν.
Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την ιδεολογία αυτού του κόμματος.
Μας προδιαθέτει αρνητικά η ομοφυλοφιλία της Alice Weidel.Έστω ότι αυτό το προσπερνάμε..
Το θέμα είναι τα υπόλοιπα.
Ευχόμαστε να μην είναι ένα κόμμα με ναζιστική ιδεολογία όπως λέει και ο αρθρογράφος.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που λές νά ! μιά γυναίκα που δέν είναι μασκαρεμένη μέ έντονο μακιγιαζ κ.τ.λ. αυτή σου βγαίνει λεσβία ! Φορά και βέρα Είναι παντρεμένη μέ γυναίκα ; Έχει και ένα καλό η περίπτωση Μοιράζεται κανείς τις δουλειές στό σπίτι .....Άλλο να υπάρχει μία νοικοκυρά και άλλο να υπάρχουν δύο !

Θυμόμαστε την μακαρίτισσα την Σωτηρία Μπέλλου ! Ντυνόταν σάν τις δεσποινίδες του Σωτήρα ! Έλεγες τί σεμνή ενδυμασία !

Ανώνυμος είπε...

Ολοι ακροδεξιοι θα γινουμε με τοσους λαθρομεταναστες που μας κουβσληθηκαν και με τα προνομια που τους παρεχουν οι κυβερνωντες.