Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Λιθουανή υπουργός Υγείας: Προτείνει ευθανασία σε χρονίως πάσχοντες!

Λιθουανή υπουργός Υγείας: Προτείνει ευθανασία σε χρονίως πάσχοντες!Ρωτάνε οι μαθητές τον Χριστό: Αν είναι τόσο δύσκολο ένας πλούσιος να μπεί στην βασιλεία, τότε ποιος μπορεί να σωθεί;
Και ο Κύριος απαντά: Ότι είναι αδύνατο για τους ανθρώπους είναι δυνατό για το Θεό! Όλα μπορεί να τα κάνει ο Θεός αν θέλει αυτόματα. Αλλά επειδή είναι και αυτή η ρημάδα η ελευθερία, το κάνει με άλλους τρόπους και ακολουθεί άλλους δρόμους.
Είσαι περήφανος επειδή είσαι πλούσιος, ισχυρός, υγιής, περίφημος και μακαρίζεις τον εαυτό σου και περιφρονείς όλους τους άλλους. Και περνά ο Θεός από πάνω σου με την δύναμη της αγάπης Του και ξυπνάς ένα πρωΐ: φτωχός,εξουθενημένος, άρρωστος και ξευτελισμένος και βάζεις επιτέλους την καρδιά να δουλέψει, αν δεν έχεις γίνει κτήνος ολόκληρος βέβαια και γίνεσαι σοφός και συνετός και κοιτάς πάντα χάμω.
Καλή ώρα ο Ναβουχοδονόσορας, πού ήταν ο κύριος των κυρίων και βασιλιάς των βασιλέων επεθύμησε μια χρυσή εικόνα του, για να τον προσκυνά όλος ο κόσμος και κατέληξε να χάσει τα λογικά του και να τον έχουν δεμένο να βοσκάει χόρτα, μέχρι πού συνήλθε και ταπεινώθηκε μπροστά σε Θεό και ανθρώπους.
Ή η κυρία του παρακάτω άρθρου την οποία έβαλε ο Θεός σε θρόνο για να υπηρετεί την ανάγκη των παιδιών Του, αλλά εκείνη πίστεψε πώς πήρε το δικαίωμα να έχει στα χέρια της την εξουσία της ζωής και του θανάτου. Και μάλλον η αγάπη του Θεού δεν θα την ξεχάσει.
π.Π.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν νομιμοποιηθεί η ευθανασία θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Γενικότερα τα θέματα βιοηθικής ενώ θα έπρεπε να εξετάζονται με βάση την χριστιανική οπτική της έννοιας "άνθρωπος", ΔΥΣΤΥΧΩΣ συμβαίνει το αντίθετο.