Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Αγιορείτικη μοναστηριακή μπύρα;;

Ποιος είναι ο πραγματικός παραγωγός αυτής της μπύρας που όπως δηλώνεται στην ετικέτα του μπουκαλιού προέρχεται από «συνταγή Παραδοσιακής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους»;

Αγιορείτικη μοναστηριακή μπύρα
  Ένα μικρό μυστικό «κρύβεται» στο μπουκάλι μιας μπύρας. Κανείς δεν είναι σίγουρος το ποιος είναι ο παραγωγός της καθώς κανείς δεν αναλαμβάνει – με τους τρέχοντες όρους της αγοράς- την ευθύνη της παραγωγής μιας νέας μπύρας που φέρει τον τίτλο Μέγας Ζύθος. Μια μπύρα τύπου Pilsner που έχει ως σημείο αναφοράς μια από τις 20 Ιερές Μονές της Αθωνικής Πολιτείας. Την Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

Η ετικέτα στο μπουκάλι κάνει λόγο για συνταγή που προέρχεται από την Μονή του Αγίου Ορους – πιο συγκεκριμένα, διαβάζουμε: «Συνταγή Παραδοσιακής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους». Επιπλέον, δίνεται και μια παραπάνω πληροφορία: «Παράγεται με την Συνταγή της Παραδοσιακής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους για την “Προϊόντα Χίου”». Το μυστικό με τον παραγωγό της μπύρας κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί και τότε μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις σχετικά με το … αγιορείτικο μοναστηριακό προϊόν!
πηγή
Ένα είναι το σίγουρο, αποκλείεται να παράγεται στο Άγιο Όρος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: