Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Α ρε θεομπαίχτες!


Αποτέλεσμα εικόνας για μωρο
Αυτό πάλι, που πάνε μερικοί στην εσπερία για να σπουδάσουν Θεολογία στα προτεσταντικά πανεπιστήμια και επιστρέφουν μετά στην Ελλάδα για να διδάξουν Ορθοδοξία, με ξεπερνάει!
 Και να σου τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά στην Λειψία και αλλαχού, παραμορφώθηκαν οι δόλιοι και αποτρελάθηκαν! Φουσκώνοντας από γνωστική οίηση και επιστημοσύνη σου λένε, τι ξέρουν οι καημένοι οι μεγάλοι Πατέρες της Εκκλησίας; Πάει, ξεπεράστηκαν πια αυτοί!
Τώρα διδάσκουν ορθόδοξη μεταπατερική Θεολογία οι σπουδασμένοι στην χώρα του Λούθηρου!

 Τώρα ο Θεός απαιτεί διπλώματα, τριπλώματα και τετραπλώματα για να τον καταλάβεις. Δεν αρκεί πλέον η ταπεινότητα και η απλότητα, όπως κάποτε, που γίνονταν θεόπτες στο "πανεπιστήμιο" της άσκησης και της ερήμου και οι αγράμματοι, αλλά όχι και οι παραμορφωμένοι.Δεν ήξερε δηλαδή ο Χριστός, να απευθυνθεί από την αρχή στους λόγιους και στους διανοούμενους της εποχής του, αλλά έκανε "λάθος" που στράφηκε στους αγράμματους ψαράδες, στους "ταπεινούς τω πνεύματι", στους μωρούς και στα νήπια.Τώρα απευθείας "επικοινωνία" με τον Θεό έχουν μόνο οι φραγκικώς σπουδασμένοι! Και όσο πιο ψηλά στην ιεραρχία, τόσο πιο κοντά στον Θεό. Βατικάνεια λογική! Τη ζήλεψε και ο αρχιαιρετικός Βαρθολομαίος.
Αλλά θα ήταν απίθανο, να βρωμάει και να ζέχνει στην κρίση μόνο η πολιτική. Και η Εκκλησία περνάει κρίση, χειρότερη και πιο επικίνδυνη ακόμα. Μάλιστα προηγήθηκε. Τα βλέπουμε καθημερινά, ακούμε ορισμένους από τους ταγούς της και φρίττουμε! Για πολλούς από αυτούς, αν ερχόταν ξανά ο Κύριος, θα έπιανε το φραγγέλιο και θα τους έκανε πιο μαύρους και από τα ράσα τους!
Λύκοι βαρείς, προδότες της ορθόδοξης πίστης, οικουμενιστές δοσίλογοι της Θρησκειακής Διεθνούς, ρασοφόροι πειρατές που κατέλαβαν το πλοίο και απνεύματοι καριερίστες.
Ξύρισμα που σας χρειάζεται ρε θεομπαίχτες!
Ανάξιοι!

μας τοστειλε το mail

Και το χειρότερο οδηγούν και άλλους στον πνευματικό βόθρο της αίρεσης όπου βρίσκονται οι ίδιοι....

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την ξέρουμε την κατάσταση ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ. Αλλά κάνουμε υπομονή.. και υπομονή.. και υπομονή... και προσέχουμε πολύ πως μιλάμε για να μην τα κάνουμε χειρότερα σε αυτή τη φάση που όλα κρέμονται από μια κλωστή... λόγω κακής εθνικής συγκυρίας και οικονομικής κρίσης που απειλεί και την εκκλησία, λόγω άθεης κυβέρνησης.. λόγω θεών και δαιμόνων που πολεμούν την Ελλάδα.. λόγω.. λόγω.. λόγω...
Η υπομονή όμως σιγά σιγά εξαντλείται.. Γιατί αυτή η μετριοπάθεια και παθητικότητα της Ιεραρχίας απέναντι σε όλα είναι καταστροφική..

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά προβληματισμένος ο μπέμπης της φωτό !

Ανώνυμος είπε...

Απο τη Λειψια με μεταπτυχιακα και διδακτορικα μας διδασκουν λειψη θεολογια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο ! Απο την Λειψία - λειψή θεολογία !

Ανώνυμος είπε...

Ο μπέμπης τά λέει όλα ! Πολύ σκεπτόμενος !

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το κειμενάκι ! Τρελλέ άσ'τα αυτά , δέν μασάμε !

Ανώνυμος είπε...

Οποιος μπερδεύεται με τοκογλύφους αυτά παθαίνει.
¨Αυτός χρωστάει¨ που λέγαν οιπαλιότεροι και ελαφρώς σοφώτεροι από εμάς παππούδες μας.