Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Μπορούν τα παιδιά μας να μάθουν αρχαία Ελληνικά ;;;


Μπορούν τα παιδιά μας να μάθουν αρχαία Ελληνικά ;;;Απάντηση σε όλους τους ανθέλληνες πολιτικούς που πέρασαν από την Ελλάδα βγάζοντας και κάτι Ελληνικό από τα σχολεία.
Θα γίνουμε σαν τα κρυφά σχολειά στο τέλος.
Κατεβάστε αυτό το pdf και διαβάστε τους λόγους που πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν αρχαία Ελληνικά www.greek-language.gr/…/fi…/document/kakridis_1.pdf.Υπάρχουν
φροντιστήρια που μαθαίνουν τα παιδιά από μικρές ηλικίες όπως και το φροντιστήριο Γνώμων στις Σέρρες.Μάθετε για το που υπάρχουν και άλλα στις περιοχές σας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά μας και κινέζικα μπορούν να μάθουν καλύτερα από τους κινέζους αρκεί κάποιος να τους τα διδάξει ΑΠΟ το πρώτο έτος της ζωής τους, με σύστημα. Μέχρι πέντε γλώσσες μπορούν άνετα να μάθουν τα παιδιά μέχρι τα ΠΕΝΤΕ τους χρόνια, αρκεί να τους τις μιλάνε πεντε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πρόσωπα αλλά να είναι σταθερό το κάθε συγκεκριμένο πρόσωπο στην κάθε γλώσσα.
Πώς μίλάνε τα παιδιά των πλουσιών πολλές γλώσσες στο άνετο; Επειδή όι λεφτάδες γονείς τους έχουν από νωρίς στο σπίτι, από τη βρεφική ηλικία και τα ταχταρίζουν πεντέξι διαφορετικών εθνικοτήτων, σταθερές γκουβερνάντες. Αυτά σε κάποιους κύκλους είναι αυτονόητα. Για μας τα παιδιά του κατώτερου θεού, μένουν μυστήρια απροσπέλαστα, για Όνομααα!
Προσωπικά, μάθαινα στα παιδιά μου αρχαία από τα τρία τους και τέσσερα χρόνια.
Τα παρουσίασα κιόλας σε βίντεο, στο Ίδρυμα Γουλανδρή -Χορν στην Αθήνα το 1989 , ίσως το έχω ξαναγράψει. Τα πράγματα είναι απλά. Απλά δεν υπάρχει πολιτική βούληση για καλλιεργημένους και σκεπτόμενους πολίτες. Θεωρούνται επικίνδυνοι και φακελώνονται ακαταπαύστως με μύριους τρόπους. Φιλάκια!
;-(