Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Βράβευση πολυτέκνων στην ''Ημέρα της γονικής δόξας'' στη Ρωσία


Στην Ελλάδα του σήμερα, που κυβερνούν εφιάλτες και κάθε λογής προοδευτηκούληδες, η ορθόδοξη πολύτεκνη παραδοσιακή οικογένεια είναι υπό διωγμόν γιατί υποστηρίζεται κάθε ανωμαλία… και κάθε μουσουλμάνος που καταφθάνει καθημερινά από κάθε άκρη της γης. Η υπερφορολόγηση, η κατάργηση της πολυτεκνικής σύνταξης, η κατάργηση του πολυτεκνικού επιδόματος, ακόμη και οι μετεγγραφές που δεν έχουν οικονομικό κόστος καταργήθηκαν. Η Ελλάδα πρέπει να συρρικνωθεί και οι Έλληνες να γίνουν είδος υπό εξαφάνιση. Όποιος θέλει να διατηρήσει την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ υποπίπτει στον παράνομο αντιρατσιστικό νόμο εναντίον των Ελλήνων γιατί σχέδιο είναι ο θρησκευτικός και εθνικός αποχρωματισμός της Πατρίδας μας… η επιβολή της πολυπολιτισμικότητας αλλά και κάθε ανωμαλίας… που η σατανική καρδιά και σκέψη τους υπαγορεύει. Καταπατείται συνεχώς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… αλλά όταν συνένοχοι και συνεργάτες όλων αυτών των εκτρωμάτων είναι και εισαγγελείς… συνταγματολόγοι… δικαστές… κτλ… τι να περιμένει κανείς παρά να αρθρώσει μια κραυγή προς τον ουρανό Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς. Κύριε, ιλάσθητι ταις αμαρτίαις ημών. Δέσποτα, συγχώρησον τας ανομίας ημίν. Άγιε, επίσκεψαι και ίασαι τας ασθενείας ημών, ένεκεν του ονόματος σου. Κύριε ελέησον. Κύριε ελέησον. Κύριε ελέησον. Δόξα Πατρί και Υιώ και Αγίω Πνεύματι. Και νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν....

Το μετάλλιο δόθηκε σε γονείς και υιοθετούμενους γονείς που ανέλαβαν ή εκπαίδευσαν επτά ή περισσότερα παιδιά. Το διάταγμα της Γονικής Δόξης ιδρύθηκε με το διάταγμα του Προέδρου τον Μάιο του 2008. Στην αρχή της δεξίωσης, καθώς ο Πούτιν εισήλθε στην αίθουσα, ένα παιδί άρχισε να κλαίει και ο πρόεδρος ανέφερε γελαστός: «Μη κλαις! Όλα είναι καλά! "προσθέτοντας ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν φοβίσει το μωρό..!!!!
πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μοιάζει μέ παραμύθι ,λές και έχει βγεί από κάποια ταινία , το μόνο που λείπει ειναι ένας χορός βάλς Καί τά έξοδα παράστασης θα έχει δώσει ο έξυπνος Πούτιν για να παρουσιαστούν οι πολύτεκνες οικογένειες τόσο όμορφες Το μόνο που κάνουμε είναι να ζηλεύουμε αυτή την ομορφια και να οικτίρουμε τους εαυτούς μας Τι τους κοστίζει να συμπαρασταθούν στην υπερπολύτεκνη οικογένεια μέ 10 καί 15 παιδια ,για να γίνουν και παράδειγμα πρός μίμηση !