Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Αγγλίδα: "Ήμουν 13 ετών και με βίαζε συμμορία Μουσουλμάνων Πακιστανών και η αστυνομία μου έλεγε να μην λέω ότι είναι Μουσουλμάνοι"!

Λίγα απ' τα μέλη της Μουσουλμανικής συμμορίας βιαστών του Ρόδερχαμ

Την βίαζαν συστηματικά Μουσουλμάνοι που την παγίδευσαν απειλώντας την ότι θα την
διαπομπεύσουν στους γονείς της ή ότι θα βιάσουν ομαδικά την μάνα της και η αστυνομία και οι κοινωνικοί λειτουργοί της έλεγαν ότι ρατσίστρια επειδή είπε τα ονόματα των βιαστών της!

Η Έμμα, που είναι ένα απ' τα χιλιάδες θύματα συμμορίας Μουσουλμάνων βιαστών που αποπλανούσαν ανήλικα κοριτσάκια στο Ρόδερχαμ και είχαν διασυνδέσεις με άλλες συμμορίες Μουσουλμάνων σε όλη την Αγγλία, ήταν 13 ετών όταν την βίασαν!

Όταν πήγε στην αστυνομία οι αρχές δεν έκαναν τίποτα και το μόνο που της είπαν ήταν να μην λέει την εθνικότητα των βιαστών!

"Προσπάθησαν να με πείσουν ότι εγώ είχα το πρόβλημα"!

Η Έμμα μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό LBC και είπε ότι οι γονείς της αναγκάστηκαν να την φυγαδεύσουν για χρόνια από την Αγγλία γιατί η συμμορία είχε δίκτυο σε όλη τη χώρα και όπου και αν πήγαινε θα την έβρισκαν!

Αφού την βίασαν ομαδικά κλειδώνοντάς την σε ένα δωμάτιο οι Πακιστανοί την εκβίαζαν απειλώντας την ότι θα βιάσουν ομαδικά την μητέρα της.

Συνέχισαν να την βιάζουν ακόμη και όταν το κατήγγειλε στην αστυνομία! Η αστυνομία έχασε τα ρούχα που τους είχε παραδώσει για να αποδείξει ότι την βίαζαν!

Ίδιες συμμορίες Μουσουλμάνων βιαστών ανηλίκων έχουν αποκαλυφθεί στο Sheffield και στο Rochdale.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: