Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

(επανάληψη) Ένα μεγάλο σκάνδαλο: Οι Έλληνες Επίσκοποι και Γέροντες, ασχολούνται με ασήμαντα πράγματα και αφήνουν τους αιρετικούς στο απυρόβλητο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ο ζηζιουλας φιλαει το χερι του παπα 
Οι πληροφορίες μας βέβαια, σήμερα διασταυρωθήκαν ότι μεγάλο ιστορικό μοναστήρι του Ελλαδικού χώρου έκανε κανονική αναφορά στην ιερά σύνοδο της εκκλησίας της Ελλάδος,για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τις αντορθόδοξες συμπεριφορές του.

Προσευχόμαστε  η κίνηση που έγινε, να μην καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων!
Ωστόσο έγινε με κάθε νόμιμο και επίσημο τρόπο και μάλιστα με κοινοποίηση σε όλους τους μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Το γράφουμε αυτό για να γλυκάνουμε τον τίτλο ότι όλα είναι έρημα και κανείς δεν νοιάζεται...
Νομίζουμε είναι ένα καζάνι που βράζει η Ελλαδική Εκκλησία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να κάνουν αρχή τά μοναστήρια ! Νά βγούν από την μακαριότητα της άγνοιας και να αναλάβουν μέ υπευθυνότητα τον πνευματικό τους ρόλο ,που δέν είναι να κερνάνε τους καφέδες Άν και εδώ είναι μαζί 5-10 μοναστήρια ποιός μπορεί να τους κουνήσει ; Άντε πρίν μας κουνήσει ο ίδιος ο θεός μέ τίποτα Ρίχτερ .....Ξυπνήστε άγιοι ηγούμενοι και καλόγεροι ,δέν μπορείτε να επικαλείστε άγνοια , καταλάβετέ το ... Άν είσασταν άγιοι και απορροφημένοι σέ θείες ελλάμψεις θα σας το πληροφορούσε το Άγιο Πνεύμα οτι η εκκλησία κινδυνεύει ,ειδάλως δέν δικαιολογείται η άγνοια .....Αφήστε τους κοσμικούς να γεννάνε παιδιά καί να τα μεγαλώνουν και σείς δέν γίνατε μοναχοί για να υπηρετείτε τους παντρεμένους και τις οικογένειές τους Αναλάβετε το μείζον γιά το οποίο πήρατε τά βουνά .....