Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

"Κακόδοξες και βλάσφημες διδασκαλίες των Οικουμενιστών Ψευδεπισκόπων της Συνόδου της Κρήτης"

sinodos-kriti2-1021x576.jpg

Μοναχός Μακάριος Κουτλουμουσιανός 
Κάθισμα Αγίου Νικολάου άγιον όρος

Ανάμεσα στις τόσες και τόσες κακόδοξες και βλάσφημες διδασκαλίες των Οικουμενιστών Ψευδεπισκόπων της Συνόδου της Κρήτης έχουμε και τις πλανεμένες κακόδοξες θεωρίες που πλάθει η φαντασία των Οικουμενιστών Ψευτοπνευματικών και Ψευτοδιδασκάλων .

 Μη μπορώντας με Αγιοπατερικά και Αγιογραφικά επιχειρήματα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, δηλαδή την υποταγή και συμβιβασμό με τον διάβολο δια της αποδοχής της Αιρέσεως του Οικουμενισμού και των Αιρετικών Οικουμενιστών Ψευδεπισκόπων πλανούν και εξαπατούν τους Χριστιανούς λέγοντας ότι, " Οι αντιδράσεις είναι σωστές, αλλά οι λαϊκοί να μη μιλάνε, πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν ότι κάνανε δεν έχουν ευθύνη, και η επόμενη Σύνοδος θα τα φτιάξει". 

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τους Ψευτοπνευματικούς και Ψευτοδιδασκάλους, για το μεν, " να μη μιλάνε οι λαϊκοί και ότι δεν έχουν ευθύνη ", κατά πρώτον, τους διαψεύδει ο Ίδιος Ιησούς Χριστός, ο Κύριος μας στο Ευαγγέλιο Του, λέγοντας ότι, "πας ουν όστις ομολογήσει εν εμοι έμπροσθεν των ανθρώπων , ομολογήσω καγω εν αυτω έμπροσθεν του Πατρός μου του εν ουρανοίς ". 

Και κατά δεύτερον, η Απόφαση της Συνόδου των Πατριαρχών της Ανατολής του 1848 που ορίζει ότι, "υπερασπιστής της θρησκείας είναι το Σωμα της Εκκλησίας, ήτοι αυτός ο λαός, ο οποίος θέλει το θρήσκευμα αυτού αιωνίως αμετάβλητον και όμοιον με αυτό το των Πατέρων αυτού".

 Για το δε, " και η επόμενη Σύνοδος θά τα φτιάξει", απορούμε και ρωτάμε τους Ψευτοπνευματικούς και Ψευτοδιδασκάλους με ποιό τρόπο θα έρθει η " και η επόμενη Σύνοδος θα τα φτιάξει; " 
Με τον δικό τους τον πλανεμένο; 
Με το να συντάσσονται με τους Εχθρούς του Θεού τους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές, προδίδοντας την Ορθή Ομολογία της Πίστεως, για να μην χάσουν τα Ηγουμενία, τα κονδύλια, τις ενορίες και τους μισθούς; Με αυτό τον τρόπο θα έρθει " και η επόμενη σύνοδος θα τα φτιάξει; " Ευτυχώς που δεν προτίμησαν τον δικό σας τρόπο, Ψευτοπνευματικοί και Ψευτοδιδάσκαλοι, οι Άγιοι Ομολογητές και Μάρτυρες της Εκκλησίας, διότι έως τώρα όλοι αιρετικοί θα ήμασταν δεν θα υπήρχε Ορθοδοξία ! 

Θα αναφέρουμε σχετικά μερικά αποσπάσματα από τον βίο του Αγίου Ομολογητού και Μάρτυρος Στεφάνου του νέου, για να αποκαλύψουμε στους Ψευτοδιδασκάλους και Ψευτοπνευματικούς με ποιον τρόπο οι Πατέρες μας εν καιρώ Αιρέσεως έλκυαν την Χάριν του Παντοδύναμου Χριστού για να μπορέσει να γίνει Ορθόδοξη Σύνοδος και να επικρατήσει η ειρήνη στην Εκκλησία του Θεού. "Παντού οι Ομολογητές καιγόταν ξυλοκοπουνταν ή φυλακιζοταν... απτόητος απέναντι στα κατασταλτικά μέτρα ο Άγιος Στέφανος, συνέχιζε την αντίσταση του και αναδείχτηκε παντού αρχηγός της Ορθοδόξου παρατάξεως. Κλήθηκε λοιπόν από τον Αυτοκράτορα να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη για να αποδεχτεί τις αποφάσεις της αιρετικής Συνόδου... Μπροστά στο δίλημμα που του ετέθη να αποδεχτεί ή να πεθάνει βασανιζόμενος, ο Άγιος ενέπαιξε τους κατηγορους του, έδειξε ότι η σύνοδος δεν μπορουσε πάρα να ήταν ψευδης και οι αποφάσεις αιρετικές και ξένες προς την παράδοση, υπενθυμιζοντας μάλιστα τις Έξι πρώτες Οικουμενικες Συνοδους... Εν συνεχεία καταδικαστηκε σε εξορία... Αξιώθηκε με τον τρόπο αυτό τόσο μεγάλη χάρη από το Θεο, που εκ πλήθους θαυμάτων για όσους έρχονταν κοντά του και ομολογουσαν την Αγία Ορθόδοξη Πίστη... Για να θέσει τέρμα στην αύξηση του κύρους του ο τύραννος έβαλε να τον μεταφέρουν στη φυλακή. Εκεί βρήκε ο Άγιος άλλους 342 Μοναχούς Ομολογητές της Πίστεως... Οι μεν ήταν ακρωτηριασμένοι στη μύτη, άλλοι στα αυτιά ή στη γλώσσα, άλλοι πάλι είχαν υποστεί αισχρούς εξευτελισμούς και είχαν βουτηχθεί σε ακαθαρσίες... Μετά από 11 μήνες στη φυλακή ο Στέφανος έλαβε την αποκάλυψη του επικείμενου τέλους του... Το πλήθος υποκινούμενο από τους στρατιώτες πήρε τον Άγιο και τον έσυρε στους δρόμους υβρίζοντας και κτυπώντας τον... Ένας από τους αχρείους αυτούς κτύπησε τον Άγιο με ένα δοκάρι, του έσπασε το κρανίο και τα μυαλά του χύθηκαν στο χώμα. Το νεκρό σώμα του Αγίου συνέχισαν να το κτυπούν με πέτρες μέχρις να παραμορφωθεί και το έσυραν έξω των τειχών για να το ρίξουν τελικά στην κοινή τάφρο που προορίζονταν για τους ειδωλολάτρες και τους κατάδικους Το γεγονός έλαβε χώρα στις 20 Νοεμβρίου 765 επί αιρέσεως εικονομαχίες. Με αυτόν τον τρόπο, Ψευδαδελφοί Ψευτοπνευματικοί και Ψευτοδιδάσκαλοι, έλκυαν οι Άγιοι Πατέρες μας την Θεια Χάρη και κατόρθωναν να γίνει, " και η επόμενη σύνοδος θα τα φτιάξει", παραδίδοντας σε εμάς αιώνια κληρονομιά και θησαυρό την Ορθόδοξη Πίστη μας. 
Εύχεστε και για εμένα 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Eυχαριστούμε !