Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ… «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ!

Η τακτική που ακολουθούν για τους μετανάστες… Γιατί εκεί δεν αστειεύονται με την ταυτότητα τους
In this Friday, June 27, 2014 file photo, African migrants clash with Israeli soldiers after they left Holot detention center in southern Israel and walked towards the Border with Egypt near the southern Israeli Kibbutz of Nitzana. In a report issued Tuesday, Sept. 9, 2014, Human Rights Watch says Israeli authorities have coerced almost 7,000 Eritrean and Sudanese to return totheir homes, where they may face serious abuse.
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Στο Ισραήλ η πολιτική κατά των λαθρομεταναστών είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που θέλουν να επιβάλουν τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήδη από το 2006 που είχε αρχίσει η ειβολή Αφρικανών λαθρομεταναστών, δεν τους επέτρεπαν να εισέλθουν και να παραμείνουν στη χώρα τους ενώ τους θεωρούσαν απειλή για το κράτος του Ισραήλ.
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ… «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ!2
Σε ένα βίντεο περιγράφεται η τακτική που εφάρμοσε το Ισραήλ τα τελευταία χρόνια σχετικά με τους μετανάστες και αιτούντες άσυλο, τα μέτρα που πάρθηκαν καθώς και τις διάφορες εκδηλώσεις διαμαρτυριών που είχαν πραγματοποιηθεί.
Σε μια από αυτές τις διαδηλώσεις μια γυναίκα διαδηλώτρια φωνάζει πως άγριοι άνθρωποι, (οι λαθρομετανάστες), περιμένουν έξω από τα σπίτια των κατοίκων για να τους σκοτώσουν. Αν λοιπόν, λέει η κοπέλα, αυτοί που προστατεύουν την τιμή και ακεραιότητά τους θεωρούνται ρατσιστές, τότε είμαστε περήφανοι που είμαστε ρατσιστές!


O Eli Yishai, υπουργός εσωτερικών του Ισραήλ, είχε δηλώσει το 2012 πως αν του έδιναν όλα τα «εργαλεία» δεν θα έμενε κανένας εισβολέας στο κράτος του Ισραήλ.
Ο πολιτικός Michael Ben Ari, πρώην μέλος του κοινοβουλίου του Ισραήλ, σε μια συνέντευξη πριν μερικά χρόνια είχε πει ότι η χώρα του έχει μετατραπεί σε κράτος λαθρομεταναστών. Αν έφερναν συνεχώς εκατομμύρια Αφρικανούς, Φιλιπινέζους κλπ, το Ισραήλ θα έσβηνε σαν κράτος.
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ… «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ!3
Ο ίδιος είναι γνωστός για τις εθνικιστικές δηλώσεις του. Σε μία από αυτές το 2012 είχε πει χαρακτηριστικά «Θέλετε να βοηθήσετε τους Αφρικάνους; Τότε να πάτε στην Αφρική. Θέλετε να τους δώσετε φαγητό; Τότε να πάτε στην Αφρική. Αυτό είναι το μοναδικό εβραϊκό κράτος που έχουμε».
Το Μαίο 2012 σε ένα αντι-αφρικανικό ράλυ στο Τελ Αβίβ, η πρόεδρος της επιτροπής Εσωτερικών της βουλής, Miri Regev, είχε πει : «Απόψε είπα στο Κοινοβούλιο ότι οι Σουδανέζοι είναι καρκίνος για την κοινωνία μας». Προκλήθηκαν πολλές διαδηλώσεις με τους Ισραηλινούς να χτυπούν οτιδήποτε αφρικανικό έβρισκαν μπροστά τους.
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ… «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ!4
Λίγες μέρες μετά η Julia Kadima, πρώην μέλος του Κοινοβουλίου του Ισραήλ είχε δηλώσει με παρρησία ότι κάθε Ισραηλινός που βοηθάει τους αιτούντες άσυλο θα πρέπει να… φυλακιστεί μαζί με αυτούς σε ένα κελί!
Πάνω από 50 ραβίνοι ήδη από το 2010 είχαν υπογράψει διάταγμα κατά Αφρικανών και γενικότερα μεταναστών το οποίο προέβλεπε να μην ενοικιαστεί καμία κατοικία σε μη-Ισραηλινούς. Ένας ραβίνος μάλιστα ονόματι Ariel Bareli, είχε ξεκινήσει το 2013 μια κίνηση προκειμένου να πείσει όλους τους Ισραηλινούς να μην δώσουν καμία κατοικία ή βοήθεια στους λαθρομετανάστες. Υποστηρίζε πως αν αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών αρχίζει και εκμηδενίζεται η ταυτότητα ενός έθνους.
Ακόμη και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανυάχου, είχε δηλώσει το 2012 πως το Ισραήλ κινδυνεύει να χάσει τον εθνικό του χαρακτήρα αν δεν σταματήσει αυτή η μεταναστευτική πολιτική.
Το 2013 ψηφίστηκε νόμος κατά της εισβολής λαθρομεταναστών. Στην ψήφιση αυτού του νόμου, 37 πολιτικοί ήταν υπέρ και 9 κατά. Οι εθνικιστές έβγαιναν τότε μαζικά στους δρόμους και ούρλιαζαν δυνατά να φύγουν οι λαθρομετανάστες.
ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ… «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ!5
Αυτή είναι με λίγα λόγια η τακτική που ακολούθησε το Ισραήλ όσον αφορά τους μετανάστες όλα αυτά τα χρόνια γιατί εκεί δεν αστειεύονται με την ταυτότητα τους.
Αντίθετα στην Ευρώπη έχουν επικρατήσει οι εξολοθρευτές της εθνικοθρησκευτικής ταυτότητας. Όλα αυτά που προσδιορίζουν την ταυτότητά μας ως Έλληνες θα εξαφανιστούν. Επειδή είμαστε μια χώρα με λίγα εκατομμύρια κατοίκους αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα απομείνει πλέον κανένας Έλληνας στη χώρα μας ενώ η Ελλάδα θα κατοικείται πλέον μόνο από έγχρωμους μουσουλμάνους βαρβάρους.
πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι παίζουμε..... καλά κάνουν. Οχι όπως εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραίοι ΤΙΜΟΥΝ τις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ τους. ΔΕΝ τις έχουν ξεπουλήσει όπως οι Ελληναράδες.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η αλήθεια να λέγεται!