Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Με εντολή Ν.Τραμπ επιδρομή του FBI σε φαρμακευτική εταιρεία που παρήγαγε εμβόλιο και προκαλούσε αυτισμό


Χθες το πρωί ο πρόεδρος Τραμπ διέταξε το FBI να κάνει επιδρομή στην έδρα της εταιρείας CDC στην Ατλάντα λόγω απόκρυψης και καταστροφής στοιχείων που συνέδεαν την παραγωγή εμβολίου με φερόμενη σύνδεση του  με τον  αυτισμό, προκαλώντας τεράστιο σάλο στις ΗΠΑ .
Αποκαλύψεις με παγκόσμιες προεκτάσεις: Με εντολή Ν.Τραμπ επιδρομή του FBI σε φαρμακευτική εταιρεία που παρήγαγε εμβόλιο και προκαλούσε αυτισμό – Θα εφαρμόζονταν και στην Ευρώπη! - Εικόνα0
Μόλις μερικές ώρες μετά την συνάντηση του Τραμπ με τον νυν διευθυντή του FBI James Comey, πράκτορες της πανίσχυρης αμερικανικής υπηρεσίας, πραγματοποίησαν επιδρομή σε τρία κέντρα για τον έλεγχο των ασθενειών και Πρόληψης που προΐστατο ο Δρ William Thompson, μετά από πληροφορίες και έντονες φήμες ότι η εταιρεία CDC υλοποιούσε ακούσια συστηματική έκθεση ανηλίκων με την χορήγηση εμβολίου που φέρεται να προκαλούσε αυτισμό. Οι ιθύνοντες της εν λόγω εταιρείες προσπαθούσαν να συγκαλύψουν το γεγονός της σύνδεσης μεταξύ εμβολιασμών και αυτισμού, καταστρέφοντας πολλά αποδεικτικά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν πριν από ένα δεκαπενθήμερο, ο Πρόεδρος Τραμπ διόρισε τον γνωστό μαχητή-ακτιβιστή Robert F. Kennedy Jr. ως διευθυντή γνωστού κυβερνητικού κέντρου νοσημάτων ο αγώνας του οποίου την Αμερική για αυτά τα ζητήματα είναι γνωστός εδώ και δεκαετίες. Ο ακτιβιστής είχε αναφέρει ότι διάφορες εταιρείες κολοσσοί σκόπιμα «δηλητηρίασαν» εκατομμύρια παιδιά στις ΗΠΑ με την χορήγηση εμβολίων που προκαλούσαν διάφορες παρενέργειες , συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού.
Αποκαλύψεις με παγκόσμιες προεκτάσεις: Με εντολή Ν.Τραμπ επιδρομή του FBI σε φαρμακευτική εταιρεία που παρήγαγε εμβόλιο και προκαλούσε αυτισμό – Θα εφαρμόζονταν και στην Ευρώπη! - Εικόνα1
Με νόμο από το  1986, ο τότε Πρόεδρος Κλίντον που είχε υπογράψει και ονομάζονταν Εθνικό Πρόγραμμα μαζικού Εμβολιασμού, «εξάλειφε» κάθε ευθύνη των εταιριών από τις επιπτώσεις των  φαρμακευτικών προϊόντων, υπογράφοντας την συνενοχή του σε αυτό «το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», τονίζει το αμερικανικό δημοσίευμα .
Σχεδόν αμέσως μετά όταν ο πρόεδρος Τραμπ  διόρισε τον Robert F. Kennedy Jr. να ηγηθεί αυτού του κέντρου , ο ίδιος  ζήτησε από το Sally Yates,  αναπληρωτή γενικό εισαγγελέα του υπουργείου δικαιοσύνης (DOJ) στις 20 Ιανουαρίου να εκδώσει ένταλμα για επιτόπια έρευνα.
«Αν ήμουν πρόεδρος θα πίεζα  για την διεξαγωγή των αναγκαίων  εμβολιασμών , αλλά δεν θα επέτρεπα  μαζικούς εμβολισμούς όταν  ένα παιδί κινδύνευε να πάθει αυτισμό», δήλωσε ο ίδιος.
Το όλο σκηνικό προκλήθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα που  συνέδεε ορισμένα εμβόλια με τον αυτισμό από τον  Σεπτέμβριο 2014.
Αυξάνοντας τις υποψίες,το καθεστώς Ομπάμα,γνωρίζοντας αυτήν την έκθεση και ακριβώς πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 που έφεραν τον Τραμπ στην εξουσία, «άφησε» τον  διευθυντή της εταιρείας CDC που παράγει το εν λόγω εμβόλιο να καταστρέψει όλα τα αποδεικτικά  στοιχεία και κρίσιμες μελέτες για την ασφάλεια του εμβολίου που εξηγούσαν την  αιτιολογική  σχέση μεταξύ παιδικών  εμβολίων  και του αυτισμού.
Ο νέος πρόεδρος μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο εντός της χώρας του, για να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα τα οποία είχαν υπογράψει οι προκάτοχοι του , βάζοντας τα με κολοσσούς .
Αποκαλύψεις με παγκόσμιες προεκτάσεις: Με εντολή Ν.Τραμπ επιδρομή του FBI σε φαρμακευτική εταιρεία που παρήγαγε εμβόλιο και προκαλούσε αυτισμό – Θα εφαρμόζονταν και στην Ευρώπη! - Εικόνα2
Εφόσον αποδειχθεί η έρευνα αυτή,  θα αποδειχθούν πάρα πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεται ο κοινός νους και αφορούν παγκόσμιο σχέδιο της ελίτ της νέας τάξης πραγμάτων για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Τα σχέδια αυτά θα εφαρμόζονταν και στην Ευρώπη μέσω της περιβόητης συμφωνίας της ΤΤΙΡ, την οποία κατάργησε ο Τραμπ …πρώτη…πρώτη.
Αποκαλύψεις με παγκόσμιες προεκτάσεις: Με εντολή Ν.Τραμπ επιδρομή του FBI σε φαρμακευτική εταιρεία που παρήγαγε εμβόλιο και προκαλούσε αυτισμό – Θα εφαρμόζονταν και στην Ευρώπη! - Εικόνα3
Αποκαλύψεις με παγκόσμιες προεκτάσεις: Με εντολή Ν.Τραμπ επιδρομή του FBI σε φαρμακευτική εταιρεία που παρήγαγε εμβόλιο και προκαλούσε αυτισμό – Θα εφαρμόζονταν και στην Ευρώπη! - Εικόνα4

6 σχόλια:

Ευφημία είπε...

Ο Τραμπ ειναι ενας ανθρωπος που εχει τεθει υπερ των βασανιστηριων σε κρατουμενους, ειναι υπερ της κατοχης οπλων απο πολιτες, στη γνωστη ηχογραφηση ομολογησε οτι απατουσε τη γυναικα του και παρενουχλουσε σεξουαλικα αλλες γυναικες, εχει μαζεψει γυρω του ενα τσουρμο απο white supremacists, καταργησε το obamacare που θα εχει επιπτωση να βρεθουν ανθρωποι χωρις εστω αυτην την υποτυπωδους μορφη δωρεαν υγειας και απο τις πρωτες του ενεργειες ως προεδρος ηταν να δωσει εγκριση για τον αγωγο πετρελαιου στη Ντακοτα, εναν εργο που θα μολυνει τον υδροφορο οριζοντα και επισης θεωρειται απο τους εναποπειναντες ιθαγενεις της φυλης Sioux ως βεβηλωση ενος ιερου τους χωρου.Τοσο καιρο μονο αρθρα υπερ του βλεπω να βαζετε. Μηπως να γινετε λιγο πιο αντικειμενικοι και να δειξετε λιγο και την αλλη πλευρα;

Μαρία Π. είπε...

Η "υποστήριξη" στον Τραμπ εντάσσεται στη λογική "το μη χείρον βέλτιστον". Απ΄την πρώτη στιγμή πολλοί είπαμε ότι γνωρίζουμε το επίπεδο του Τραμπ, δεν περιμέναμε κανένα... Καποδίστρια, δεν έχει ούτε καν την ποιότητα ας πούμε του Ορθόδοξου Πούτιν. Ένας ιδιοκτήτης Καζίνο είναι, με μια ..."first lady" [όπως η ίδια αυτοχαρακτηρίστηκε την ημέρα της ορκομωσίας], με "επάγγελμα" τις πόζες σε ροζ/"κίτρινα" περιοδικά. Η κατάσταση όμως με τους νεοταξίτες στην Αμερική είχε φτάσει στο απροχώρητο.Απροκάλυπτα προωθούσαν πλέον την χειρότερη και πιο προχωρημένη εκδοχή της "πολιτικής ορθότητας" σε όλα τα επίπεδα. Οτιδήποτε υγιές ήταν υπό διωγμό. Επιπλέον γονάτισαν οικονομικά την Αμερική με συνεχείς πολέμους σε τόσες χώρες (Γιουγκοσλαβία, Ιρακ, Αφγανιστάν, Συρία) που διαλύθηκαν με άμεσο τρόπο, [αλλά και έμμεσα, με την λεγόμενη "αραβική άνοιξη" που προκάλεσαν σε Λιβύη, Τυνησία, Αίγυπτο, Υεμένη κ.α.].
Ο Τραμπ σαφώς δεν είναι κανένας άγιος, είναι ένας πάμπλουτος συντηρητικός προτεστάντης της "φιλοσοφίας" που απoτυπώνεται πάνω στο δολάριο "in God we trust".. Τώρα.. ποιος Θεός είναι αυτός που λάτρευαν ανέκαθεν οι προτεστάντες αποικιοκράτες.. μάλλον η δύναμη η εξουσία και το χρήμα.. και θεωρούσαν "θεϊκό δικαίωμα" και "θεϊκή εύνοια" την κατοχή πλούτου.. Αυτό είναι και το περιεχόμενο των προτεσταντικών κηρυγμάτων. Καμία σχέση με τον απόηχο έστω της Νηπτικής Φιλοκαλίας ή της Κλίμακας που υπάρχει ακόμα (έστω σαν θεωρία) στις Ορθόδοξες χώρες.
Από κει και πέρα όμως, βλέπουμε ότι υπάρχει η βούληση να τελειώσουν κάποια πράγματα όπως η (πολύ κερδοφόρα) απάτη της κλιματικής αλλαγής [οι λεγόμενοι "πράσινοι φόροι" που προωθήθηκαν και διαφημίστηκαν και στην Ελλάδα κυρίως από τον ΓΑΠ, ακούγεται ότι καταλήγουν σε περίεργα "μαύρα κονδύλια"..], η λαθρομετανάστευση, η προώθηση ομοφυλοφιλίας και αμβλώσεων, η ασυδοσία των πολυεθνικών των φαρμάκων κτλ..
Και επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι η επιβολή δασμών στα εισαγόμενα προϊόντα και μάλιστα μεγάλων [ακούστηκε ένα ποσοστό 30% στα γερμανικά αυτοκίνητα όπως και σε άλλα είδη]. Αυτό σηματοδοτεί ένα ντόμινο αντίστοιχων (αναγκαστικών) κινήσεων από άλλα κράτη που καταλήγει στον λεγόμενο "προστατευτισμό" των εθνικών οικονομιών και την αντιστροφή της παγκοσμιοποίησης που τόσο πολύ πολεμούν οι πολυεθνικοί κολοσσοί και οι πολιτικές μαριονέτες τους στην Ευρώπη. Αυτοί που με το πρόσχημα της παγκόσμιας "ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων, αγαθών, και υπηρεσιών", κατάφεραν να αναβιώσουν στις μέρες μας τον χειρότερο εργασιακό μεσαίωνα με συνθήκες γαλέρας και στρατοπέδου κυρίως στην Ασία, τον οποίο "εισάγουν" τώρα και στον Δυτικό κόσμο μέσω της οργανωμένης εισβολής (εξαθλιωμένων αλλά και επικίνδυνων τριτοκοσμικών) και υπερεπάρκειας φτηνού και αναλώσιμου "υλικού" προς εργασία, καταστρέφοντας παράλληλα και το δικό μας πολιτιστικό/κοινωνικό επίπεδο. Και επιπλέον δημιουργώντας συνθήκες μόνιμης και μη αναστρέψιμης διαδικασίας εποικισμού του Δυτικού κόσμου και κυρίως των χωρών που χρακτηρίζονται ως "πύλη εισόδου" όπως η Ελλάδα, η οποία λόγω και της οικονομικής ομηρείας βρίσκεται στη χειρότερη θέση.

Ευφημία είπε...

Maria.p. πολυ ωραιο το σχολιο σου. Το μονο που δε συμφωνω ειναι σχετικα με την κλιματικη αλαγη. Το 2016 ηταν το θερμοτερο ετος απο τοτε που αρχισαν να καταγραφονται μετρησεις, απο το 1880περιπου. Η κλιματικη αλλαγη υπαρχει και καλα θα κανουν ολα τα κρατη του κοσμου να κοιταξουν να συνενωθουν καινα παρουν μετρα για την προστασια του περιβαλλοντος ( για ολα τα προβληματα του περιβαλοντος, οχιμονο την ανοδο της θερμορασιας). Τωρα αν γινοταν κακοδιαχειριση τωνχρηματων και αυτα κατεληγαν αλλου δεν το ξερω. Και σε αυτη την περιπτωση ομως η λυση δεν ειναι διαλυουμε την εστω κακη προσπαθεια αλλα μενουμε και παιζουμε ενεργο ρολο για να τη στρεψουμε στη σωστη κατευθυνση. Και ηΑμερικη θα μπορουσε να το κανει αυτο. Ο τραμπ αυτη την κακη εντυπωση μου δινει. Οτι προκειμενου να βγαλουν λεφτα οι εταιριες που τον εφεραν εκει που ειναι δεν παει να παρει ο Χαρος οποιον θελει και τωρα και στις επομενες γενιες. Απο την αλλη σαφως ειναι καλο το χτυπημα στην παγκοσμιοποιηση. Πρεπει να μπει ενα οριο στη μεταναστευση ας πουμε αλλα και στην οικονομικη εκμετλευση των λαων λογω της παγκοσμιοποιησης. Ωστοσο αυτη η στροφη του καθε εθνους προς τον εαυτο του εχει κι ενα κακο. Οσο περισσοτερους δεσμους εχουν τα κρατη μεταξυ τους τοσο λιγοτερο πιθανο ειναι να στραφουν το ενα εναντιον του αλλου. Τωρα ο τραμπ δε θελει το νατο. Η εε καταρρεει. Με εναν αυταρχικο Πουτιν και εναν τρελο Ερντογαν να συμπληρωνουν το παζλ φοβαμαι οτι θα ζησουμε συντομα μεγαλες ασχημες στιγμες.

Μαρία Π. είπε...

Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ Λουκά ότι υπάρχει τεράστια παρέμβαση στο περιβάλλον κυρίως μετά την βιομηχανική επανάσταση, η σημερινή κατάσταση του πλανήτη δεν είναι καθόλου καλή, για διάφορους λόγους όπως ο υπερπληθυσμός, η κακή διαχείριση και η υπερεκμετάλλευση των φυσικών πόρων, η καταστροφή των δασών (όπως η ζούγκλα του Αμαζονίου που επηρεάζει το παγκόσμιο κλίμα), η χρήση χημικών σε γεωργία και βιομηχανία, η μόλυνση νερών, θαλασσών και πολλά άλλα.
Υπάρχει το φαινόμενο του θερμοκηπίου λόγω των καυσαερίων και η αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας όπως είπες.Η οποία βέβαια μπορεί τελικά να επιδράσει εντελώς απρόβλεπτα, δηλ. να μην δούμε μια ομαλή ισοκατανεμημένη αύξηση και ένα σταθερό λιώσιμο πάγων κτλ.. αλλά εντελώς ανατρεπτικά πράγματα, όπως αυτό που περιγράφεται στην ταινία "Τhe day after tomorrow" που το γλυκό νερό από το λιώσιμο των πάγων διαταράσσει τα ρεύματα των ωκεανών που μεταφέρουν θερμότητα από τροπικές θάλασσες, και τελικά προκαλεί παγετώνες στο Β. ημισφαίριο.
Γι αυτό ακριβώς και δεν είναι επιχείρημα αυτό που ακούμε μερικές φορές ότι "η υπερθέρμανση είναι μύθος γιατί έχουμε π.χ. πολύ κρύο χειμώνα κάποιες χρονιές".Η υπερθέρμανση λόγω συσσώρευσης ενέργειας στην ατμόσφαιρα προκαλεί ακριβώς πολύ βίαια φαινόμενα και έχουμε δει αρκετά τα τελευταία χρόνια όπως τυφώνες κ.α., και ακραίες θερμικές συνθήκες ταυτόχρονα πολύ ψηλές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε διαφορετικές περιοχές.
Επίσης δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την σημερινή περίοδο με άλλες του παρελθόντος [ακούμε π.χ. ότι πάντα ο πλανήτης περνούσε περιόδους ξηρασίας-υπερθέρμανσης ή ψυχρότερα διαστήματα για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν ακόμα και με τη δραστηριότητα του ήλιου και μετά ισορροπούσε] ακριβώς γιατί τα σημερινά δεδομένα του τεχνολογικού, βιομηχανικού πολιτισμού μας δεν υπήρξαν ποτέ, ούτε αυτός ο υπερπληθυσμός που κοντεύει τα 8 δισεκατομμύρια ούτε αυτή η ανθρώπινη παρέμβαση.
Επομένως δεν πρέπει καθόλου να εφησυχάζουμε, ήδη τα πράγματα είναι σχεδόν ανεξέλεγκτα.
Στην Αφρική μέσα στην άγνοιά τους αποψιλώνουν μια περιοχή την καλλιεργούν λίγους μήνες έρχεται η περίοδος των βροχών παρασύρει το λιγοστό χώμα και την επόμενη χρονιά καταστρέφουν νέα έκταση. Χρειάζεται εκπαίδευση και καθοδήγηση όπως και τεχνικά έργα, φράγματα κτλ.. από τους προηγμένους λαούς και αν δεν γίνει "απ΄την καλή μας την καρδιά" (χλωμό το βλέπω..), ας γίνει τουλάχιστον υπό τον φόβο της καταστροφής του περιβάλλοντος, και της μετανάστευσης των Αφρικανών προς τις δικές μας χώρες.Τόσα χρήματα ξοδεύονται π.χ. σε διαστημικά προγράμματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αλλού.
Όταν λέμε λοιπόν "απάτη της κλιματικής αλλαγής" εννοούμε την οικονομική εκμετάλλευση και τους "πράσινους" φόρους που δεν ξέρουμε που καταλήγουν, όπως και το ανύπαρκτο τελικά αποτέλεσμα.
Αυτό περιμένουμε να σταματήσει.
Αν όμως συμβεί αυτό που γράφεις (είναι πολύ πιθανό) δηλ. να σταματήσουν οι υποχρεώσεις των βιομηχανικών κολοσσών ως προς τον περιορισμό καυσαερίων ή βιομηχανικών απόβλητων για να μην αναγκάζονται να δαπανούν έξτρα χρήματα αυτό θα είναι καταστροφικό. Συμφωνούμε απόλυτα ως προς την ανάγκη ελέγχου και την ύπαρξη αυστηρών ορίων.

Μαρία Π. είπε...

Σχετικά με το άλλο θέμα των ανοιχτών ή κλειστών οικονομιών και κρατών, νομίζω ότι όλοι θέλουμε να υπάρχουν καλές σχέσεις όπως είπες, είναι αυτονόητο ότι μειώνονται και οι πιθανότητες πολέμων.Αν δούμε όμως τα πράγματα βαθύτερα, στην ουσία έχουμε ήδη παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο ακριβώς λόγω της παγκοσμιοποίησης του κεφαλαίου, και παγκόσμια εξουσία των "αγορών" (τραπεζοκρατία) που εξελίσσεται με απολυταρχικό τρόπο μέσω της στημένης χρεοκρατίας και της δημιουργίας "χρήματος" (και διόγκωσης χρέους) από "αέρα" από το τίποτα, από μηχανοραφίες μετατροπής αξιών σε οικονομικά παράγωγα με εικονική αξία κυρίως μέσω των χρηματιστηρίων.Και αλυσίδες χρέους σε πολίτες και κράτη που γίνονται όλο και μεγαλύτερες.
Προφανώς υπάρχει σκοπός, υπάρχουν γεωπολιτικά σχέδια της νέας τάξης, θέλουν να εξασφαλίσουν π.χ. την ενεργειακή τους επάρκεια για τα επόμενα 50 χρόνια διασφαλίζοντας τον ορυκτό πλούτο της Μεσογείου, είναι γνωστά αυτά, και έπρεπε να προηγηθεί η δική μας οικονομική κατάρρευση και να διαλυθούν οι χώρες της Β. Αφρικής και της Μ.Ανατολής.
Σχετικά με τον Ερντογάν που αναφέρεις στο τέλος, νομίζω ότι όντως ο Τούρκος είναι επικίνδυνος αλλά πήρε κι ένα μάθημα από τους Ρώσους που κατάφεραν να διαλύσουν το ISIS. Ίσως ο Τραμπ τα βρει με τον Πούτιν όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί η αμερικανική οικονομία δεν αντέχει άλλους πολέμους.
Στις προηγούμενες κυβερνήσεις (κυρίως Μπους και Κλίντον. αλλά και Ομπάμα) υπήρχαν πολλοί μέτοχοι σε βιομηχανίες όπλων όπως και σε εταιρίες πετρελαίου (πολλοί αμερικανοί υπουργοί ήταν π.χ. στην TEXACO). Έτσι λειτούργησε το σύστημα στις ΗΠΑ κάνοντας πόλεμους για δεκαετίες παράγοντας αιματοβαμένα πετρο-δολάρια.
Τι να πούμε... Ας ευχηθούμε να μην επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας και να μην ζήσουμε χειρότερα γεγονότα. Ανάλογο ιστορικό προηγούμενο είχαμε στο κραχ του ΄29 όταν ακολούθησε η μεγάλη οικονομική κρίση η ανεξέλεγκτη ανεργία και η οικονομική κατάρρευση, σε Αμερική και Ευρώπη, και στη συνέχεια η άνοδος του ναζισμού και ο Β΄Παγκόσμιος πόλεμος. Σήμερα είμαστε πάλι μπροστά σε μεγάλες δυσκολίες. Ο Τραμπ είναι ένα νέο πρόσωπο στην παγκόσμια σκηνή. Δεν είναι σωτήρας σε καμιά περίπτωση, ίσως είναι μόνο κατά ένα τρόπο ένα αντίπαλο δέος σε κάποια πράγματα. Σίγουρα όμως δεν είναι όλα καλά-κακά δεν είναι άσπρο-μαύρο.Προσωπικά απ΄την αρχή έχω κρατήσει μικρό καλάθι και το έχω γράψει και εδώ. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε πια κανένα.Επειδή όμως τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά, τα επαινούμε και ελπίζουμε σε καλή συνέχεια.

Μαρία Π. είπε...

Nα πω κάτι ακόμα για την "απάτη της κλιματικής αλλαγής". Η έκφραση αυτή δεν αναφέρεται μόνο στο οικονομικό κομμάτι, δηλ. στους φόρους, αλλά και στον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα, στις υπερβολές και ανυπόστατες προβλέψεις που υπήρξαν, που τροφοδότησαν και σενάρια καταστροφολογίας. Τα μοντέλα πρόβλεψης ενώ ήταν θεωρητικά και έδιναν υποθετικά αποτελέσματα, [ π.χ. ανόδου της στάθμης της θάλασσας] προβλήθηκαν ως βεβαιότητες, ως μαθηματικά δεδομένα, που θα επαληθευτούν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Εκεί κυρίως εστιάζονται οι επικρίσεις και όχι στο ότι δεν υπάρχει καθόλου θέμα κλιματικής αλλαγής. Θεωρούν δηλ. ότι ναι μεν υπάρχει θέμα με το περιβάλλον [το ζούμε εξάλλου όλοι, βλέπουμε π.χ. ότι έχουν λιγοστεψει πολύ τα ψάρια, μας το λένε οι ίδιοι άνθρωποι σε τοπικό επίπεδο που πριν 10-15 χρόνια μας έλεγαν ότι υπήρχε υπερεπάρκεια], αλλά έγινε σκόπιμα διόγκωση και υπήρξαν ανυπόστατες προβλέψεις που σχεδόν εμπίπτουν στο επίπεδο της.. μελλοντολογίας, για λόγους συμφερόντων και κάποιους άλλους που έχουν να κάνουν με ψυχολογικούς τρόπους χειραγώγησης του πληθυσμού.Η καταστροφολογία λειτουργεί πάντα ως μέθοδος υποταγής μέσω του φόβου.
Είναι γεγονός ότι υπάρχει προπαγάνδα σε πολλά θέματα.Μην ξεχνάμε και τις παγκόσμιες οδηγίες εμβολιασμών π.χ. για την γρίπη των πτηνών για λόγους συμφερόντων των φαρμακευτικών εταιρειών που αποδείχτηκαν ανυπόστατες.