Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Η οργή των οικουμενιστών για τον λόγο του Θεού

DSC04361.JPG (640×480)

Οργιάζουν οι αιρετικοί οικουμενιστές και η οργή τους, όπως η οργή όλων των αιρετικών, ξεπερνάει τόπο, χρόνο, χάνει ιδιαιτερότητες και γίνεται, όπως και η αίρεση που πρεσβεύουν, παντού ίδια ισοπεδώνοντας τα πάντα. Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την «παντοδυναμία» τους γίνεται στόχαστρο των δηλητηριωδών βελών τους. 

Αφορμή πάλι δόθηκε επειδή ένας μοναχός από την Ελλάδα, τόλμησε –ναι πια για τόλμη μιλάμε, λες και οι κινήσεις του κάθε πιστού, πρέπει να ελέγχονται από αυτούς– να πάει στην Γερμανία να κατηχήσει το ποίμνιο που τον κάλεσε, αφού οι ιερείς εκεί όχι μόνο δεν κατηχούν, δεν διαδίδουν τον λόγο του Θεού, αλλά, αντίθετα, εξυπηρετούν την Παναίρεση και τους σκοτεινούς στόχους του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ελπίζοντας να γίνουν Επίσκοποι, Μεγαπρωτοπρεσβύτεροι ή να πάρουν κάποιο άλλο οφίκιο, αγαπώντας περισσότερο την δόξα των ανθρώπων παρά του Θεού. Γράφει ο περιώνυμος τοις παροικούσι την Ιερουσαλήμ, γνωστός και μη εξαιρετέος, Αρχιμανδρίτης άνευ μονής, κ. Γεράσιμος Φραγκουλάκης ως μήνυμα στο ποίμνιο του: 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
"ΛΥΚΟΙ" ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ
Πληροφορηθήκαμε, δυστυχώς εκ των υστέρων, ότι κάποιος "γέροντας" ήρθε στην ενορία μας με την φροντίδα κάποιων "πιστών" που ανήκουν σε συγκεκριμένη ομάδα, που δήθεν είναι ορθόδοξη.
Η ενορία βεβαίως, ούτε ενημερώθηκε ούτε προσκλήθηκε, για τον απλούστατο λόγο ότι, όλοι αυτοί είναι υπηρέτες του σκοταδιού και στο σκοτάδι έχουν μάθει να δουλεύουν.
Αν αυτός ο "γέροντας" δεν είναι απατεώνας θα γνώριζε, όπως γνωρίζουν όλοι οι ορθόδοξοι κληρικοί, τι θα έπρεπε να κάνει προκειμένου να επισκεφθεί χώρο άλλης Μητροπόλεως. Όμως όπως έδειξαν τα πράγματα πρόκειται για απατεώνα, όπως "απατεώνες του πνεύματος" είναι και αυτοί που τον έφεραν. Μην εμπιστεύεσθε αυτούς που με τέτοιους πανάθλιους τρόπους προσπαθούν να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν δήθεν για την αλήθεια. Είναι εχθροί της Εκκλησίας και επομένως και της ενορίας μας.
Ο Θεός να τους ελεήσει και να τους οδηγήσει να απαλαγούν από αυτή την καταστροφική τακτική τους.
Αν όπως λένε εργάζονται για την αλήθεια του Χριστού, γιατί ενεργούν πάντα με αυτό το σατανικό τρόπο;
Τι έχουν να φοβηθούν και δεν ενημερώνουν την ενορία τους για τέτοιου είδους δραστηριότητες;
Η απάντηση: Γιατί κάποιοι από αυτούς και κυρίως αυτοί που ηγούνται αυτών των οργανώσεων είναι ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΜΤΟΣ, ψεύτες και υποκριτές.
Μην τους πιστεύετε!
Και βεβαίως δέχομαι τον οποιοδήποτε δημόσιο διάλογο μαζί τους!
π. Γεράσιμος
Πρώτον, ο καλεσμένος δεν ήταν Κληρικός αλλά μοναχός, ο π. Μωυσής εκ Πρεβέζης. Και δεν υπάρχει εκκλησιαστικός Κανόνας που να απαγορεύει σε ένα Μοναχό να μιλήσει σε έναν μη εκκλησιαστικό χώρο, χωρίς να πάρει άδεια. 

Αλλά και κάτι άλλο· Σε ποιά εκκλησιαστική περίοδο είδε 
ο κ. Φραγκουλάκης, να παίρνουν άδεια οι Ορθόδοξοι μοναχοί και πιστοί από τους αιρετικούς για να μιλήσουν; 
Όσο για τόν π. Μωυσή, αν χρειάζεται ο κ. Φραγκουλάκης περισσότερες πληροφορίες, ας τον πάρει τηλέφωνο, το τηλέφωνο του Μοναχού δεν είναι κρυφό. Το πρόβλημα δεν ήταν ο Μοναχός Μωυσής αλλά το κήρυγμα που έκανε. Κήρυγμα για μετάνοια, ανάγκη κατήχησης και αντιαιρετικού αγώνα και όχι έπεα πτερόεντα για το θεαθήναι. 
 97lhMp_Yhaj0-VDujGkuD8zJ7y1IJuOsd3vbiXWNvZaDJxSHpyMWCHIz0pyViHXuY2yL0crzCOiLKuslWTGgWUOn1I7uSQx8wmVyGPQ0uPmKY9N45QiLmEMaQ7ZNpxvxHA (800×533)

 Δεύτερον ο άνθρωπος δεν ήρθε από μόνος του αλλά προσκλήθηκε από πιστούς χωρίς εισαγωγικά, οι οποίοι έχουν απαυδήσει από όσα βλάσφημα Οικουμενιστικά πράττει 
ο κ. Φραγκουλάκης· αφού δεν τους κατηχεί με την γλώσσα της Ορθοδοξίας ο κ. Φραγκουλάκης, θέλησαν να κατηχηθούν από ορθόδοξα χείλη. 

Γιατί στην ενορία του κ. Φραγκουλάκη δεν μαθαίνουν ούτε καν γιορτάζουν, μήτε τον άγ. Μάξιμο τον Ομολογητή, μήτε τον Άγ. Θεόδωρο τον Στουδίτη, μήτε τον Άγ. Γρηγόριο τον Παλαμά, μήτε άλλους Αγίους που αγωνίσθηκαν εναντίων των αιρέσεων, γιατί αυτό θα σήμαινε την αφύπνιση του ποιμνίου και την ξεγύμνωση των αιρετικών οικουμενιστών. Αν δεν μιλούν όμως αυτοί, θα μιλήσουν άλλοι που έχουν επίγνωση του ρόλου τους στην Εκκλησία. Είναι γνωστό, ότι τέτοιοι Άγιοι δεν τιμούνται στην Γερμανία. Τους χαλάνε την ψευδοδιδασκαλία τους περί Επισκοποκρατείας στην Εκκλησία και αναγνώρισης των αιρέσεων.  
 DSC04363.JPG (640×480)
 Τρίτον είναι παγκοσμίως γνωστό, ότι οι απατεώνες λένε ψέματα για να επωφεληθούν και να πλουτίσουν. Τι επωφελήθηκε ή έκλεψε λοιπόν ο π. Μωυσής; Χρήματα δεν πήρε, οφίκια δεν πήρε, σε ακριβά ξενοδοχεία τύπου Κολυμπαρίου δεν έμεινε, ούτε καν σε πανδοχείο ή βίλα, μόνο ύβρεις εισέπραξε και απειλές. Αν η αγάπη που του έδειξε το ποίμνιο θεωρείται απατεωνιά για να υβρίζεται έτσι, τότε ας σκεφτούν οι κύριοι «ποιμένες» τύπου κ. Φραγκουλάκη, γιατί του έδειξε το ποίμνιο αγάπη. Μήπως γιατί μίλησε για τον αληθινό Θεό; Μήπως γιατί μίλησε για αληθινή μετάνοια; Μήπως γιατί μίλησε για την αίρεση, που την έκρυβαν από το ποίμνιο τόσο καιρό; 
 DSC04365.JPG (640×480)
 Τέταρτον, ποιόν δημόσιο διάλογο επιθυμεί ο κ. Φραγκουλάκης και οι περισσότεροι Κληρικοί της Γερμανίας, που έχει αποφύγει κάθε ανοιχτή συζήτηση για τον οικουμενισμό, έχει γράψει υβριστικά για όλους όσους αντιδρούν, που αυτοανακηρύχθηκε σε δικηγόρο υπερασπίσεως του Πατριάρχη, που έχει καταπατήσει τόσους Ι. Κανόνες. Διότι εγκυρότατες πληροφορίες από την ίδια την Γερμανία λένε, ότι ο κ. Φραγκουλάκης εκτός από συμπροσευχές έχει φθάσει στο σημείο να μνημονεύει στα δίπτυχα ακόμα και παπικούς και προστεστάντες, τους οποίους θεωρεί αληθινούς Χριστιανούς με έγκυρα Μυστήρια και αποστολική διαδοχή. Αν δεν είναι αληθινες όλες οι παραπάνω οικουμενιστικές ενέργειες του π. Φρ., δεν χρειάζεται άλλος δημόσιος διάλογος· αρκεί να βγει δημοσίως και να τα διαψεύσει, ονομάζοντας τους αιρετικούς και γνωστοποιώντας στους ενορίτες του ότι Παπικοί και Προτεστάντες είναι εκτός της Μίας Εκκλησίας και θα δει ότι με αυτές τις δηλώσεις του θα αναπαύσει τους πιστούς. Αντί για αυτό ο κ. Φραγκουλάκης ονομάζει εκτός Εκκλησίας τους πιστούς που κάλεσαν τον π. Μωυσή. 


Πέμπτον η συνάντηση δεν ήταν μυστική ούτε αποτελούταν από «απατεώνες». Πώς ήταν μυστική και πήγαν 50 ή και περισσότερα άτομα της ενορίας του; Εδώ πια φθάσαμε σε ύβρεις που σηκώνουν ακόμα και μήνυση. Αλλά επειδή ξέρουν, ότι πίσω τους έχουν ακριβά δικηγορικά γραφεία, νομίζουν ότι μπορούν να υβρίζουν όποιον αυτοί θέλουν. Περί ορθοδόξου ήθους από τέτοιους ιερείς που υβρίζουν τόσο εύκολα καλύτερα ας μην πούμε περισσότερα. 

 Έκτον, ότι η οργή των οικουμενιστών είναι όμοια ανεξαρτήτου τόπου και χρόνου αποδεικνύει το κοινό λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν.

Κοιτάξτε πώς εκφράστηκε ο Αργολίδος, όταν μίλησε εκεί ο γέροντας Σάββας ο Λαυριώτης και ο γέροντας Κύριλος· πώς εκφράστηκε ο Κορίνθου πάλι για τον γέροντα Σάββα και τον ίδιο π. Μωυσή ή τον πάτερ Χαρίτωνα· πώς εκφράστηκε ο Μεσσηνίας για τους Μοναχούς που μίλησαν στην Μεσσηνία· πώς εκφράστηκε ο Βόλου, ο Θεσσαλονίκης, ο Φλωρίνης, ο Δράμας, ο Σερρών, ο Λαρίσης κτλ. Παντού χρησιμοποιούνται αυτοί, οι ίδιοι χαρακτηρισμοί, εναντίον όσων αντιτάσσονται στην επιβολή του Οικουμενισμού: Ψεύτες, λύκοι, απατεώνες, ψευδοποιμένες, θεομπαίχτες, λαοπλάνοι εκτός Εκκλησίας κλπ. 

Όταν όμως έρχονται Παπικοί, Προτεστάντες, Κόπτες, Αρμένιοι μονοφυσίτες, μουφτήδες, ονομάζονται «αδελφοί εν Χριστώ», «αδελφή Εκκλησία», «ευλογημένοι», «φορείς της ειρήνης» κλπ. 

Έβδομον, αν του κ. Φραγκουλάκη δεν του αρέσει ο στους αιώνες ευλογημένος μοναχικός αγώνας για την πίστη, αν δεν του αρέσει το κήρυγμα για μετάνοια και για την μελέτη των γραφών, αν δεν του αρέσει, ότι τιμή Αγίων εστί μίμησις Αγίων, αν δεν του αρέσει η πεποίθηση, ότι η Ορθοδοξία είναι η ΜΟΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, αν δεν του αρέσει η καταδίκη του Οικουμενισμού από τους Αγίους ως αίρεση, ας πάει να γίνει παπικός, προτεστάντης, επαγγελματίας αυλικός του Φαναρίου (κάτι που ουσιαστικά είναι) ή ό,τι άλλο θέλει. Δεν τον εμποδίζει κανένας. Η Εκκλησία όμως όπως και οι Ναοί ανήκουν στον Χριστό και σε ολόκληρο το ποίμνιό Του και όχι στον κάθε ιερέα, που επιτρέπει την είσοδο και την συμπροσευχή σε αιρετικούς και ταυτόχρονα ανακηρύττει πιστούς ως μη μέλη της Εκκλησίας. Και λίγο αυτοκριτική και μετάνοια κ. Φραγκουλάκη δεν βλάπτει. Αντιθέτως σώζει τον άνθρωπο, τον κάθε άνθρωπο, όπως και εσάς, αν φύγετε από την παναίρεση, εννοείται. 

Οι πληροφορίες του άρθρου και οι φωτογραφίες με πρωταγωνιστή τον κ. Φραγκουλάκη προέρχονται από αγανακτισμένους πιστούς της Γερμανίας και από προηγούμενα άρθρα διαφόρων ιστολογίων, που είχαν ως θέμα τον εν λόγω κύριο.

 Ένας πιστός της Γερμανίας
πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο πατέρες και αδελφοι της Γερμανίας ! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε έσται ήμαρ ! Θά υπάρξει μέρα που τά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και η εκκλησία θα αποκτήσει την αυτοσυνειδησια της απέναντι στήν αίρεση

Ανώνυμος είπε...

Ο Γ.Φραγκουλάκης είναι γνωστός για τις απόψεις του. Γιατί να μας εκπλήσσουν κάποια πράγματα;Οι άνθρωποι το λένε ανοιχτά ότι θεωρούν τους ετερόδοξους/αιρετικούς, ισότιμους με τους Ορθόδοξους παρά την διαφορετικότητα σε κάποια θέματα.Η έννοια που δίνουν στην "ισοτιμία", παρόλο που προβάλλεται μέσω της αγαπολογίας ως "πνευματική αδελφοσύνη".. με την ευρύτερη [υποτίθεται] έννοια, ουσιαστικά είναι πλήρης αποδοχή δυνατότητας σωτηρίας, εκκλησιαστικότητας, εγκυρότητας μυστηρίων κτλ..
Και φυσικά όχι με την έννοια που μιλούσε π.χ. ο άγιος Παϊσιος όταν έλεγε ότι μπορεί να σωθεί και ο ετερόδοξος αλλά με μεγάλη δυσκολία γιατί ο δρόμος που ακολουθεί είναι λαβύρινθος και το όχημά του πολύ κακό, και εννοούσε ότι μόνο η παρέμβαση του Θεού μπορεί τελικά να τον σώσει (και θα σωθούν πολλοί ετερόδοξοι με τρόπους που γνωρίζει ο Θεός, έχουμε δει ακόμα και άθεους να πέφτουν σε κώμα και μετά από ένα διάστημα χωρίς καμιά επαφή με τον κόσμο, να κλαίνε και να προσπαθούν μέσα σε κατάσταση "φυτού" να κάνουν το σταυρό τους, αυτό σημαίνει ότι βλέπουν πράγματα που εμείς δεν γνωρίζουμε, και μάλλον σώζονται έστω και την τελευταία στιγμή.. μόνο ο Θεός γνωρίζει τα μυστήρια της ανθρώπινης ψυχής..).
Ο Γ.Φραγκουλάκης λοιπόν και όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις θεωρούν ότι πρόκειται για ένα άλλο τρόπο έκφρασης της θρησκευτικότητας συνδεδεμένο και με την ιδιαιτερότητα του κάθε λαού, και ειδικά για τους Παπικούς τους θεωρούν το έτερον ήμισυ των Ορθοδόξων. Γιατί να μας εκπλήσσουν λοιπόν οι συμπροσευχές; Δεν το έκρυψαν ποτέ ότι επιδιώκουν την πλήρη ένωση.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

https://www.youtube.com/watch?v=GyCxq-P4Zmo

Γουντυ ο τρυποκαρυδος είπε...


Πολυ μου αρεσει αυτο το αρθρο. Μπραβο λοιπον στον πιστο και μπραβο και στον Παναγιωτη τον Νουνη που μας δειχνει ποιος ειναι ο κυριος Φραγκουλακης:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΟΥΝΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΙΝΟΣ ΓΕΡΟΛΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

http://apologitikaa.blogspot.de/search/label/%CE%93%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9C%CE%9F%CE%A3%20%CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3

Θαυμαστε και τα εδω σχετικα αρθρα και φωτογραφιες για να δειτε ποιος ειναι απατεωνας και πολεμιος της Ορθοδοξιας:
http://panayiotistelevantos.blogspot.de/search/label/%CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3

Γιατι τα λεω αυτα; Γιατι σε μενα τον ασημαντο και παφτωχο, τον εγκατελειμμενο, μεσα απο πολλες συμπτωσεις...ηλθε και διανυκτερευσε μεσα στο σπιτι μου ενας ανθρωπος ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ. Ενας πραγματικος φτωχος και δεδιωγμενος απο τους οικουμενιστες σαν κι εσενα κυριε Φραγκουλακη, ο μοναχος Μωυσης στην πολυ μεγαλη αυτη πολη της γερμανιας που κατοικω, σταλμενος απο τον ιδιο τον Θεο για να με ζωσει με την αγαπη Του, μονο για μενα τον αθλιο, σε μενα που δεν ειχα τιποτα να του προσφερω. Η Αγαπη του Χριστου μεσα απο αυτον τον ανθρωπο με συγκλονισε. Ο μοναχος Μωυσης για να ελθει εδω, πηρε τις Ευλογιες απο μεγαλους Αγιους της εποχης μας μεσα απο το Αγιον Ορος, Ομολογητες που διωκονται αυτη την στιγμη απο τα αδελφια τους εκει μεσα, οι οποιοι υποστηριζουν τον οικουμενισμο, την προδοσια του Θεου, της Ορθοδοξης πιστης μας, γιατι ετσι τους εχει διαταξει φασιστικα ο αρχηγος τους ο μεγαλυτερος αιρεσιαρχης ολων των εποχων Οικουμενικος αναξιως Πατριαρχης Βαρθολομαιος.

Οποιος δει τον Πατερα Μωυση και μονον πως ομιλει, πως περπαταει, πως κινειται και πως προσευχεται, θα πει οπως κι εγω ο μεγας αμαρτωλος: ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, κι εβιωσα μαλιστα προσωπικα με αυτον και θαυμαστα γεγονοντα.

Οταν θα ξαναλθει στην γερμανια να πατε ολοι οι Ορθοδοξοι που θα το πληροφορηθειτε, δεν πρεπει να επαινω, αλλα εγω ενας πολυ σκληρος και δυσπιστος ανθρωπος, που πηγα γυρω στις 15 φορες στο Αγιον Ορος, τετοιον μοναχο του Θεου δεν ειδα.

Απο τις πεντε το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι που εφυγε απο γερμανια, ηπιε μονον εναν καφε, εφαγε ενα με τρια φουντουκια και ηπιε μισο ποτηρι νερο, μεσα σε ενα τοσο μικρο διαμερισμα κυριε Φραγκουλακη, που παπάδες σαν κι εσενα δεν θα εμεναν ουτε 15 λεπτα.

Ντροπη σου Φραγκουλακη, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Να σε ελεησει ο Θεος.

Γουντυ ο τρυποκαρυδος

Ανώνυμος είπε...

Γουντυ ο τρυποκαρυδος όλα τά λεφτά ! Ετσι ο λαός πρέπει να μιλά ! Νά μήν τους αφήνουμε να μας φεσώνουν !

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Στρουμπουλακης πρέπει να είναι παααααρα πολύ μεγάλη κομπλεξαρα. Εξίσου κομπλεξαρα με τον καραφλο αδερφιζοντα και πθευδιδοντα πατρινό ψαλτακο. Και έχει μία φάτσα, σκέτη ποντικομαμη. Αηδιαζεις, μόνο που τον βλέπεις. Σαν Αρτέμης Ματσας με επιρραπταριο. Ελπίζει ο καημενουλης να φορέσει καμία μίτρα, ως επίσκοπος πάλαι ποτέ διαλαμψάσης, αλλά που....